SOURCE: DOMETIC GmbH

DOMETIC GmbH

February 23, 2015 06:06 ET

Dometic PerfectWall / PerfectRoof: Den perfekte markisen for alle typer kjøretøy

EMSDETTEN, TYSKLAND--(Marketwired - Feb 23, 2015) - Etter å ha innlemmet Prostor-serien i Dometic-produktfamilien tilbyr verdens største produsent av markiser for bobiler og campingvogner et utvalg som ikke utelater noen ønsker. Det sammenslåtte produktutvalget dekker lengder fra 1,5 opp til 6,0 meter, og ekstensjoner på arm på mellom 1,75 og 2,75 meter, slik at alle bilentusiaster kommer til å finne det de er på let etter. Enten det dreier seg om manuelle eller helautomatiske modeller, utmerker Dometic-markisene seg når det gjelder høykvalitets finish og unike detaljer. Selv den mest kompakte og letteste markisen tilgjengelig på markedet i dag samt den mest komfortable løsningen, PerfectWall- og PerfectRoof-serien, har flere unike salgspunkter. De gjør livet underveis enda flottere, mer komfortabelt og behagelig ved å gi smarte svar på kundenes behov. Det omfattende utvalget av tilbehør gjør markisene egnet til enhver utfordring. Interesserte kunder kan i tillegg kontakte hele nettverket av Dometic-servicepartnere for alle modellversjonene.

Fra enkle produkter til sofistikerte løsninger Dometic GROUP har alle markisekategoriene under ett tak. "Vi er stolte av å kunne tilby hver kunde hele båndbredden av sol- og værbeskyttelse med produkter utstyrt akkurat for kundenes kjøretøy," sier Joachim Kinscher, styreformann i Dometic EMEA.

Komfortentusiaster kommer nok til å velge 12-volts markiser uten bein. De tas ut bare ved å trykke på knappen, og gir en bevegelsesfrihet uten sidestykke i området foran kjøretøyet. Den spesielle følelsen av frihet understøttes av ekstremt solide, patenterte armledd samt en vindsensor som kjører markisene automatisk inn når det er for mye vind. De leveres med en praktisk fjernkontroll. Dometic PerfectRoof PR 4500 tilbyr enda en fordel. Den er spesielt tilpasset biler basert på Fiat Ducato, som også passer for andre fritidskjøretøy hvor takmonterte strukturer er mulige samt svært høye kjøretøy. Mange modellversjoner med forskjellige egenskaper og funksjoner, tilgjengelig i alle vanlige lengder og armekstensjoner, kompletterer utvalget av komfortmarkiser for takmontering.

De som foretrekker sveivdrift, har også et bredt utvalg. Her består utvalget av en samling av klassiske markisemodeller med støttebein. Også i dette utvalget gjelder det markiser med attraktive stoffer og husfarger, alle i vanlige størrelser, slik at det finnes en modell som passer for akkurat din bil. Det patenterte Easy Lock-system holder støttebeinene godt på plass. Helningsvinkelen på frontskinnen justeres automatisk for å lette tilgangen til støttebeinene. Med et bredt utvalg av tilbehør sikrer Dometic at det finnes en passende markise for nesten alle typer kjøretøy, uansett om det dreier seg om et tak- eller veggmontert produkt.
Et bredt utvalg av side- og skillevegger samt regnskyddpaneler og attraktive lysløsninger avrunder tilbudet hvor den individuelle karakteren til hver eneste markise fra Dometic fremheves.

Contact Information