SOURCE: DSPanel and Blincker Ltd

DSPanel and Blincker Ltd

May 12, 2011 21:12 ET

DSPanel en Blincker Ltd vormen een strategisch partnerschap om instrumenten voor Prestatiebeheer en Procesverbetering naar de Britse markt te brengen

STOCKHOLM, SWEDEN--(Marketwire - May 12, 2011) - Blincker Ltd, een specialist die organisaties helpt om hun operaties via bedrijfsinformatie, financiële planning en analyse en oplossingen voor het optimaliseren van prestatiebeheer, is een partnerschap aangegaan met softwareleverancier DSPanel.

Eerder dit jaar kondigde DSPanel zijn plannen aan om mobiele schema’s voor input van planning naar mobiele toestellen over de hele wereld te brengen, en zo financiële afdelingen een belangrijk instrument te geven om de budget- rapportagecycli te verkorten. Vandaag meldt DSPanel met genoegen dat het een strategisch partnerschap is aangegaan met Blincker Ltd, een in Groot-Brittannië gevestigd adviesbureau met expertise op het gebied van bedrijfsinformatie, procesbeheer en financiële planning en consolidatie.

Performance Canvas Suite is een uiterst veelzijdige oplossing voor prestatiebeheer die een van de snelste productiviteitstermijnen op de markt heeft. Dankzij Performance Canvas kunnen organisaties hun prestaties op het gebied van processen, managementorganisatie, afdelingen en projecten verbeteren en kunnen ze hun financiële en managementplanning en -rapportage stroomlijnen.

"We willen met DSPanel werken omdat hun producten ons de instrumenten bieden die we nodig hebben om organisaties te helpen met hun prestatiebeheer en hun behoeften aan procesverbetering," zei Jie-Ming Chung, Managing Director van Blincker Ltd. En verder, "het productgamma van Performance Canvas is gebruiksvriendelijk en de software kan zeer snel geïmplementeerd en ingezet worden. Deze instrumenten zijn ook ongelooflijk flexibel en door de ondersteuning die DSPanel biedt, kunnen we op de behoeften van onze klanten inspelen als die zich aandienen."

"Blincker Ltd is een uitstekend voorbeeld van een partner die begrijpt wat we bedoelen als we zeggen dat Performance Canvas software helemaal draait om een nieuwe benadering van BI, financiële planning en analyse en rapportage," zei Jan Morath, CEO van DSPanel. "Door dit strategische partnerschap kunnen we onze technologie en onze visie op de zakenwereld uitbreiden; in die wereld kunnen organisaties sterker presteren omdat ze activiteiten zoals het concentreren van al hun afdelingen rond een aantal duidelijke doelstellingen gemakkelijker kunnen uitvoeren. We zijn er trots op dat Blincker Ltd dankzij onze software de productiviteitstermijnen zowel voor hun klanten als voor hun eigen organisatie heeft kunnen verkorten."

Voor meer informatie over Performance Canvas en Canvas Planning surft u naar DSPanel op http://www.dspanel.com.

Over DSPanel:

Sinds 1999 is DSPanel een leider in specifieke bedrijfsinformatie voor eindgebruikers en gestructureerde technologie voor financiële planning. We gaan ervan uit dat bedrijfsinformatie u in staat zou moeten stellen om dashboards te creëren die alle vragen beantwoorden, samenwerking vergemakkelijken en uw organisatie in staat stellen om slimmere beslissingen te nemen. Van de bevoorradingsketen tot financiën hebben de producten van DSPanel bedrijven geholpen om de termijnen voor budgetcycli te verkorten, de rendabiliteit te verhogen, de prestaties van de afdelingen te beheren en verbeteren en veranderingen in de organisatie te vergemakkelijken. Bij DSPanel kijken we ernaar uit dat u een van de meer dan 1500 bedrijven over de hele wereld wordt die met gebruik van onze technologieën hun gegevens beter en sneller toegankelijk hebben gemaakt.

Om te weten hoe onze oplossingen uw organisatie kunnen helpen, surft u naar www.DSPanel.com.

Blincker Ltd:

Blincker Ltd is gespecialiseerd in het helpen van organisaties met het verbeteren van hun prestaties en processen. Blincker werkt nauw samen met zijn klanten om oplossingen te creëren en implementeren die de informatie die overal in de organisatie beschikbaar is samenbrengt om de snelheid en juistheid van het beslissingsproces en de prestatiemeting te optimaliseren. Blincker heeft diensten voor alles, van het volledige beheer van ERP-implementaties tot bedrijfsanalyse en handleidingen voor procesverbetering.

Voor meer informatie over de benadering van Blincker surft u naar hun website: www.blincker.com.

Contact Information