SOURCE: DubLi.com

DubLi.com

August 13, 2015 09:23 ET

DubLi Blog guider shopperne til maksimale besparelser og de nyeste trends

DubLi's ekspertteam styrker på deres blog shoppere med spændende tips og ideer til at spare tid og penge!

SEATTLE, WA--(Marketwired - Aug 13, 2015) - DubLi, et ledende firma inden for global Cashback shopping, annoncerede i dag, at deres globale team af eksperter lancerer nyt indhold på deres populære DubLi Blog, indhold som giver den økonomibevidste forbruger endnu bedre mulighed for at øge deres Cashback indtjening, og dermed spare endnu flere penge på masser af varer.

DubLi's blog showcaser masser af tidsbegrænsede tilbud på populære varer og eksklusive ugentlige Cashback tilbud fra mange af de største og mest kendte online butikker, tilbud som shoppere kan optjene ekstra Cashback på, oveni den standard Cashback de allerede får på alle deres indkøb på DubLi.com. DubLi's eksperter overvåger trends, produkter, salgs-/markedsstatistikker og hjælper deres læsere til at blive drevne shoppere og gøre besparelser til en naturlig del af deres daglige rutiner.

"Vores globale team af markedseksperter holder øje med sæson og lokale trends, hvormed de kan give vores internationale netværk skræddersyede tips og specialtilbud, så de kan spare masser penge og optjene Cashback" udtaler Michael Hansen, grundlæggeren af DubLi. "Vi investerer fortsat i DubLi økosystemet for at sikre, at det ikke blot er den førende online portal til Cashback og tilbud, men at det også er en værdifuld informationsressource for kunder i hele verden, der vil have mest muligt ud af deres tid og penge."

Følgende nylige blog indslag vandt afstemningerne som de mest populære blandt online læserne:

Nemme og overkommelige måder at underholde børn på under en lang flyrejse: DubLi fortæller om, hvordan du til priser der ikke sprænger budgettet, kan holde dine børn beskæftiget på en lang flyrejse, samt andre gode tips til at underholde dem undervejs.

10 pynteting til hjemmet til under 200 kr.: Det kan være en udfordring at indrette hjemmet, men DubLi's team af eksperter, kommer med ideer til hvordan man til overkommelige priser kan style med smarte pynteting som giver rummet udtryk.

Se godt ud på din første date for mindre end 350 kr.: At forberede sig til en date kan være utroligt nervepirrende og dyrt! DubLi's eksperter finder de nyeste modetrends og plukker noget af det bedste og mest afslappende til en første date, samtidig med, at det også er charmerende, til en pris på under 350 kr. Så kan alle gå på deres første date med udseendet og udstrålingen i top.

Pynteting til kollegieværelset for under 300 kr.: Det er en skelsættende begivenhed, når man skal videre på efterskole eller flytte hjemmefra for at påbegynde en uddannelse, men det kan også få den unge til at længes efter hjemlig hygge. På DubLi's blog ser vi på, hvordan drevne forældre kan shoppe og gøre kollegieværelset til et hyggeligt sted med fede nyttige ting som skåle og væghylder for under 300 kr.

5 online shopping tricks, som sparer dig tid og penge: Nogle gange virker det som om, der ikke er timer nok i døgnet, især når man skal shoppe. På denne DubLi blog ser vi på, hvordan du som kunde kan samle kupontilbud sammen og optjene Cashback fra dine yndlings butikker, uden du behøver køre nogen steder eller så stå i kø. Et andet tip er at finde ud hvilke butikker der tilbyder gratis levering.

Hvad enten man er på udkig efter at spare tid og penge på ting til hjemmet, fritidsaktiviteter eller tøj, så hjælper DubLi blog alle shoppere med at maksimere udbyttet af deres online køb, og guider dem samtidigt igennem online shopping og gør det til en sjov oplevelse og en økonomisk smart beslutning.

Læs de nyeste blogs på: http://blog.dubli.com/us

Om DubLi.com

DubLi.com er førende på verdensplan indenfor online shopping og Cashback til kunder over hele verden. DubLi har en e-handelsplatform, som p.t. betjener kunder i mere end 120 lande. Online shoppere kan browse blandt forskellige kategorier, der er både internationale og lokale varemærker, rejser, kuponer, rabatter og rabatkuponer. DubLi har tilpasset sin flersprogede og multiregionale e-handelsplatform til at betjene 12 internationale markeder på de lokale sprog og valuta, for at styrke sin globale e-handelstilstedeværelse og skabe handel i alle de lande hvor platformen. Alt afhængig af markedet tilbyder DubLi.com verdens mest populære varemærker, herunder Amazon.in, Walmart, Nike, Hotels.com, Zalando, Groupon og Expedia.

Siden virksomheden blev grundlagt af Michael Hansen i 2003, har DubLi praktiseret en differenceret tilgang til at markedsføre sin e-handelsplatform. DubLi tilbyder iværksættere en mulighed for at skabe sin egen forhandlerorganisation, ved at tilmelde sig DubLi Network (dublinetwork.com), som er en direkte salgsvirksomhed. Det globale netværk af uafhængige distributører genererer trafik på portalen, og dermed salg på DubLi.com, derudover markedsføres der forskellige medlemskaber.

DubLi og DubLi Network er datterselskaber af Ominto, Inc. med hovedkvarter i Seattle, Washington.

Fremadrettede udsagn
 Dette dokument indeholder fremadrettede udsagn, der indebærer betydelige risici og usikkerheder. Alle erklæringer, udover erklæringer om historiske kendsgerninger, som er indeholdt i denne pressemeddelelse vedrørende DubLi's strategi, kommende aktiviteter, fremtidige finansielle positioner, muligheder, planer og ledelsesmålsætninger, er fremadrettede udsagn. Uden at begrænse det generelle i det foregående udsagn, er ord som "kan," "vil," "at," "planlægge," "forvente," "tro," "imødese," "agte," "kunne," "ville," "vurdere", "målsætte" eller "fortsætte" og lignende udtryk (eller det modsatte af disse udtryk) beregnet til at identificere fremadrettede udsagn. Alle fremadrettede udsagn omfatter bl. a. erklæringer om ledelsens skøn vedrørende fremtidige indtægter og finansielle resultater samt andre erklæringer om ledelsens holdninger, intentioner eller mål. DubLi kan eventuelt ikke opfylde forventningerne som afsløres i de fremadrettede erklæringer, og DubLi's fremadrettede udsagn bør ikke tillægges for stor betydning. Disse fremadrettede erklæringer involverer risici og usikkerheder, som kan medføre konkrete følgevirkninger eller hændelser, der afviger væsentligt fra de forventninger der afsløres i de fremadrettede erklæringer, herunder, men ikke begrænset til: vores evne til at opnå forbrugernes og/eller markedets accept af vores medlemskabsbaserede Cashback program; evnen til at tiltrække kunder, der køber via vores hjemmeside; vores evne til at opnå yderligere finansiering og/eller generere tilstrækkelig driftskapital til at finansiere vores aktiviteter; evnen til at etablere og/eller opretholde en stor voksende basis af produktive forretningsforbindelser; evnen til at opnå og opretholde digitalt kuponindhold på vores hjemmeside; de risici der er forbundet med DubLi's evne til at administrere sin vækst, herunder præcis planlægning og forecasting af virksomhedens finansielle resultater; konkurrencesituationen for DubLi's virksomhed; DubLi's evne til at beskytte forbrugerdata og vores intellektuelle ejendomsrettigheder; evnen til at tilpasse sig til mobile og teknologiske forandringer, samt behovet for at administrere lovgivningsmæssige, skattemæssige og juridiske risici; Og til sidst DubLi's evne til at håndtere internationale forretningsmæssige usikkerheder samt andre risici og potentielle faktorer, der kan påvirke DubLi's forretningsmæssige og finansielle resultater som vil fremgå af erklæringer fra Ominto, Inc. til den amerikanske Securities and Exchange Commission, inklusive årsregnskabet på blanket 10-K for det regnskabsår, der sluttede 30. september 2014.

Contact Information