SOURCE: DubLi.com

DubLi.com

July 17, 2015 10:51 ET

DubLi fejrer 12 års jubilæum

Verdensomspændende online shoppingportal og innovativ cashback-belønningsplatform, som forbrugere i mere end 120 lande har taget til sig

FORT LAUDERDALE, FL--(Marketwired - Jul 17, 2015) - DubLi.com, en leder inden for online Cashback-shopping, og dets søsterselskab med direkte salg, DubLi Network, fejrer deres 12 års jubilæum denne måned. Siden deres etablering i juli 2003 er DubLi.com og DubLi Network blevet en uundværlig del af e-handelsmarkedet -- og står i dag for et kæmpe netværk af Cashback-muligheder, forbrugertilbud og forretningstjenester i 120 lande på deres verdensomspændende online shoppingportal.

Hvordan DubLi blev lederen inden for e-handelsindustrien med direkte salg

DubLi.com og DubLi Network blev grundlagt af den danske, kreative person og iværksætter, Michael Hansen, en tidligere LEGO-ingeniør. Mens DubLi.com startede som en succesfuld online platform for omvendte auktioner, så hr. Hansen en mere skalerbar mulighed med at levere Cashback til forbrugere over hele verden og med at arbejde med iværksættere om at generere indtægter fra de produkter og tjenester, som folk køber online hver eneste dag. Dette transformerede DubLi-ejendommene og gjorde dem til ledere på det voksende, globale e-handelsmarked.

I februar 2011 gik DubLi.com over til en global e-handelsplatform, hvor de drog økonomisk fordel af udviklingen af trenden med online detailhandel på tværs af landegrænser. DubLi.com's flersprogede og flerregionale tilgang til online shopping og rejser kombineret med Cashback-rabatter, kuponer og gavekort tilsikrer en fuldstændig personlig shoppingoplevelse. DubLi.com's kunder har adgang til verdenskendte mærker og tjener en procentdel af de penge, de bruger på deres daglige online køb ind igen.

For at markedsføre deres internationale online portal bruger DubLi Network direkte salg som en effektiv måde til at tiltrække kunder til DubLi's online marked. DubLi Network giver deres team af samarbejdspartnere fra hele verden en unik mulighed for en øvrig indtægtsstrøm ved at markedsføre DubLi.com-medlemskab til forbrugere. Denne innovative tilgang har lagt et solidt grundlag for succes -- hvor mærket udvides organisk til nye kunder og internationale markeder.

"DubLis globale team af visionære personer har drevet virksomheden meget længere end dens første forventninger og er et vigtigt aspekt af DubLis vedvarende succes," udtaler hr. Hansen. "Vi har udviklet os fra en lille opstartsvirksomhed i Danmark til verdens største e-handelsnetværk og markedsføringsvirksomhed med kunder i mere end 120 lande, samarbejdspartnere i næsten 100 lande og fuldtidspersonale i fire lande og på tre kontinenter. Dette jubilæum markerer 12 år med at skabe forskellige e-handelsmuligheder i professionelle, dynamiske og banebrydende shoppingformater, inden for hvilke DubLi nu er en verdensleder."

Om DubLi.com
DubLi.com er en global leder inden for online shopping og Cashback-belønninger til kunder verden over. DubLi fremstår som en førende e-handelsplatform, der i øjeblikket tjener kunder i mere end 120 lande. E-shoppere kan gennemse forskellige kategorier, som byder på internationale og lokale mærker, rejser, kuponer, rabatter og gavekort. DubLi har tilpasset deres flersprogede og flerregionale e-handelsplatform til at tjene 12 internationale markeder med lokale sprog og valuta, for at styrke deres globale e-handelstilstedeværelse og fremme salget i driftslandene. Afhængigt af markedet tilbyder DubLi.com verdens mest populære mærker, herunder Amazon.in, Walmart, Nike, Hotels.com, Zalando, Groupon og Expedia.

Siden grundlæggelsen af Michael Hansen i 2003 har DubLi omfavnet en multi-kanalstilgang til at markedsføre deres e-handelsplatform. DubLi tilbyder iværksættere mulighed for at skabe deres egen distributørorganisation, ved at blive en del af direkte-salg-selskabet, DubLi Network (dublinetwork.com). Det globale netværk af uafhængige distributører genererer trafik og resulterende salg på DubLi.com, og markedsfører en bred vifte af medlemskaber.

DubLi og DubLi Network har hovedkvarter i Fort Lauderdale, Florida.

Fremadrettede udsagn

Dette dokument indeholder fremadrettede udsagn, der involverer betydelige risici og usikkerheder. Alle udsagn, ud over udsagn om historiske fakta, der indgår i denne pressemeddelelse om DubLis strategi, den fremtidige drift, fremtidige finansielle positioner, perspektiver, planer og mål for ledelse er fremadrettede udsagn. Uden at begrænse det generelle i det foregående, kan ord som "kan", "vil", "til at", "plan", "forventer", "tror", "forventning", "har til hensigt", "kunne", "ville, "" skøn "," mål "eller" fortsæt "og lignende udtryk (eller det negative af disse udtryk) have til formål at identificere fremadrettede udsagn. Disse fremadrettede udsagn omfatter blandt andet, udsagn om ledelsens skøn om fremtidige indtægter og finansielle resultater og andre udsagn om ledelsens overbevisninger, intentioner eller mål. Det er ikke sikkert, at DubLi vil nå forventningerne beskrevet i de fremadrettede udsagn, og der bør ikke lægges for stor vægt på DubLis fremadrettede udsagn. Disse fremadrettede udsagn involverer risici og usikkerheder, der kan medføre, at faktiske resultater eller begivenheder vil afvige væsentligt fra de forventninger, der er beskrevet i de fremadrettede udsagn, herunder, men ikke begrænset til: vores evne til at få forbrugernes og/eller markedets accept af vores medlemskabsbaserede Cashback-program; vores evne til at tiltrække kunder, der køber via vores hjemmeside; vores evne til at opnå yderligere finansiering og/eller generere tilstrækkelig driftskapital til at finansiere vores aktiviteter; vores evne til at etablere og/eller opretholde en stor voksende base af produktive forretningsforbindelser; vores evne til at udvikle og/eller vedligeholde vores voksende partnerprogrammer; vores evne til at opnå og opretholde digitalt kuponindhold på vores hjemmeside; risici i forbindelse med DubLis evne til at styre sin vækst, herunder præcist at planlægge og forudsige finansielle resultater; konkurrencesituationen for DubLis forretning; DubLis evne til at beskytte forbrugernes data og vores intellektuelle ejendomsret; vores evne til at tilpasse os mobile og teknologiske forandringer; behovet for at forvalte lovgivning, afgifter og risiko for retsforhold; DubLis evne til at håndtere internationale forretningsusikkerheder; sammen med andre risici og potentielle faktorer, der kan påvirke DubLis forretning og økonomiske resultater er identificeret i DubLis arkiver hos Securities and Exchange Commission, herunder dets årsrapport i formular 10-K for regnskabsåret der sluttede den 30. september 2014.

Contact Information