SOURCE: DubLi Network

DubLi Network

October 01, 2015 12:53 ET

DubLi Network modtager den prestigefyldte ETI 2015 pris fra Network Karriere på årligt Summit i Dubai

Europas førende magasin indenfor Network Marketing industrien anderkender globalt Cash back baseret innovativt e-handels firma.

DUBAI, DE FORENEDE ARABISKE EMIRATER--(Marketwired - Oct 1, 2015) -  DubLi Network, verdens største direkte salgsfirma inden for netværksbaseret Cash back e-handel, oplyser i dag at de har modtaget den prestigefyldte ETI 2015 pris fra Europas førende network marketing magasin Network Karriere. ETI står for Expansion-Technology og Innovation. Prisen blev overrakt på det årlige DubLi Summit i Dubai, som afholdes for firmaets uafhængige Ambassadører og Partnere, prisen anerkender virksomheder som har udvist exceptionelle tiltag indenfor innovation og teknologi, samtidig med at de laver dynamiske tiltag indenfor industrien network marketing og direkte salg.

"DubLi Network har en unik forståelse for hvordan morgendagens online og mobilteknologi forandrer den traditionelle network marketing og direkte salgs industri, og de er fortsat en utrolig spændende virksomhed at følge med deres stærke præstation i industrien.", udtalte Bernd Seitz, udgiveren af Network Karriere, Europas førende magasin for Network Marketing. "Jeg er dybt imponeret over alle de nye innovative tiltag der er blevet præsenteret i løbet af DubLi Summit 2015, hvor ledere præsenterer det nyeste indenfor uddannelse, rekruttering, marketing og kundeorienterede platforme til deres uafhængige Ambassadører. Jeg er glad for at kunne tildele årets ETI pris til DubLi - hvilket markerer anden gang vi anerkender DubLi Network med vores fornemme pris."

DubLi Network skaber kæmpe muligheder for iværksættere til at opbygge globale network marketing organisationer, der fokuserer på forbrugernes online indkøb og VIP medlemskaber til DubLi.com, pioneren indenfor Cash back online shopping og rejser. DubLi Networks unikke forretningsmodel er meget effektiv og fuldt ud skalerbar, da der er ikke kræves noget fysisk lager. Den genererer øget salg, der kun udbetales når der er taget en købsbeslutning, og dermed kan iværksætterne generere en indtjening fra Cash back besparelser på de millioner af produkter og tjenester, som forbrugerne køber på nettet hver dag. Dette giver forretningspartnerne mulighed for at opbygge en spændende karriere eller en sekundær indtægtskilde.

"Network Karriere er en af de mest ansete magasiner inden for network marketing i hele verden, og jeg er beæret over at modtage den eftertragtede ETI Award 2015 på vegne af DubLi Network, ledelsesteamet og vores selvstændige forretningspartnere," udtalte Michael Hansen, DubLi's grundlægger. "DubLi Network er et globalt firma som tilbyder forretningsmuligheder til uafhængige partnere inden for network marketing e-handel i mere end 100 lande og på 15 sprog. Denne pris anerkender års arbejde med innovativ Cash back shopping for kunder over hele verden, og nye network marketing redskaber som giver vores Ambassadører stor succes."

Få mere at vide om DubLi Network på http://www.dublinetwork.com.

Om DubLi.com

DubLi.com er førende på verdensplan indenfor online shopping og Cash back til kunder over hele verden. DubLi har en e-handelsplatform, som p.t. betjener kunder i mere end 120 lande. Online shoppere kan browse blandt forskellige kategorier, der er både internationale og lokale varemærker, rejser, kuponer, rabatter og rabatkuponer. DubLi har tilpasset sin flersprogede og multiregionale e-handelsplatform til at betjene 12 internationale markeder på de lokale sprog og valuta, for at styrke sin globale e-handelstilstedeværelse og skabe handel i alle de lande hvor platformen. Alt afhængig af markedet tilbyder DubLi.com verdens mest populære varemærker, herunder Amazon.in, Walmart, Nike, Hotels.com, Zalando, Groupon og Expedia.

Siden virksomheden blev grundlagt af Michael Hansen i 2003, har DubLi praktiseret en differenceret tilgang til at markedsføre sin e-handelsplatform. DubLi tilbyder iværksættere en mulighed for at skabe sin egen forhandlerorganisation, ved at tilmelde sig DubLi Network (dublinetwork.com), som er en direkte salgsvirksomhed. Det globale netværk af uafhængige distributører genererer trafik på portalen, og dermed salg på DubLi.com, derudover markedsføres der forskellige medlemskaber.

DubLi og DubLi Network er datterselskaber af Ominto, Inc. med hovedkvarter i Seattle, Washington

Fremadrettede udsagn
 Dette dokument indeholder fremadrettede udsagn, der indebærer betydelige risici og usikkerheder. Alle erklæringer, udover erklæringer om historiske kendsgerninger, som er indeholdt i denne pressemeddelelse vedrørende DubLi's strategi, kommende aktiviteter, fremtidige finansielle positioner, muligheder, planer og ledelsesmålsætninger, er fremadrettede udsagn. Uden at begrænse det generelle i det foregående udsagn, er ord som "kan," "vil," "at," "planlægge," "forvente," "tro," "imødese," "agte," "kunne," "ville," "vurdere", "målsætte" eller "fortsætte" og lignende udtryk (eller det modsatte af disse udtryk) beregnet til at identificere fremadrettede udsagn. Alle fremadrettede udsagn omfatter bl. a. erklæringer om ledelsens skøn vedrørende fremtidige indtægter og finansielle resultater samt andre erklæringer om ledelsens holdninger, intentioner eller mål. DubLi kan eventuelt ikke opfylde forventningerne som afsløres i de fremadrettede erklæringer, og DubLi's fremadrettede udsagn bør ikke tillægges for stor betydning. Disse fremadrettede erklæringer involverer risici og usikkerheder, som kan medføre konkrete følgevirkninger eller hændelser, der afviger væsentligt fra de forventninger der afsløres i de fremadrettede erklæringer, herunder, men ikke begrænset til: vores evne til at opnå forbrugernes og/eller markedets accept af vores medlemskabsbaserede Cash back program; evnen til at tiltrække kunder, der køber via vores hjemmeside; vores evne til at opnå yderligere finansiering og/eller generere tilstrækkelig driftskapital til at finansiere vores aktiviteter; evnen til at etablere og/eller opretholde en stor voksende basis af produktive forretningsforbindelser; evnen til at opnå og opretholde digitalt kuponindhold på vores hjemmeside; de risici der er forbundet med DubLi's evne til at administrere sin vækst, herunder præcis planlægning og forecasting af virksomhedens finansielle resultater; konkurrencesituationen for DubLi's virksomhed; DubLi's evne til at beskytte forbrugerdata og vores intellektuelle ejendomsrettigheder; evnen til at tilpasse sig til mobile og teknologiske forandringer, samt behovet for at administrere lovgivningsmæssige, skattemæssige og juridiske risici; Og til sidst DubLi's evne til at håndtere internationale forretningsmæssige usikkerheder samt andre risici og potentielle faktorer, der kan påvirke DubLi's forretningsmæssige og finansielle resultater som vil fremgå af erklæringer fra Ominto, Inc. til den amerikanske Securities and Exchange Commission, inklusive årsregnskabet på blanket 10-K for det regnskabsår, der sluttede 30. september 2014.

Contact Information