SOURCE: DubLi.com

DubLi.com

August 19, 2015 08:41 ET

DubLi offentliggør resultatet af deres globale undersøgelse af rejsemarkedet!

Afslører forskelle i feriebookning mellem amerikanske og internationale ferierejsende

SEATTLE, WA--(Marketwired - Aug 19, 2015) -  DubLi, der er førende på markedet for global Cashback shopping, offentliggjorde i dag resultatet af deres globale undersøgelse af rejsemarkedet. Undersøgelsen viste at amerikanerne booker anderledes end internationale rejsende, og at Cashback og besparelser har afgørende betydning når der bookes ferier online.

Mere end 1 million kunder i hele verden deltog i undersøgelsen, som blev gennemført fra 23. til 31 juli, og resultatet viste:

  • 66% af alle nordamerikanske kunder og 70% af de internationale kunder planlægger at rejse i denne feriesæson.
  • Størstedelen af firmaets internationale kunder booker deres ferierejse seks måneder forud, mens amerikanerne foretrækker at booke 3 måneder forud. Bookning af rejser mellem tre og seks måneder forud har vist sig at maksimere besparelserne på billetprisen.
  • Mere end halvdelen af de amerikanske respondenter (51%) benytter tilbud, de finder på online rejseportaler, og 55% af de globale kunder satser på besparelser med Cashback, når de planlægger deres ferierejser.
  • 46% af de globale respondenter foretrækker at bo på hotel på ferierejsen, mens flertallet af amerikanere planlægger at bo hos venner og familie.
  • Den mest populære destination for DubLi's amerikanske kunder er Florida efterfulgt af Californien, New York, Mexico og Tyrkiet. Topdestinationerne blandt de globale kunder er Algarve, et område på Portugals sydkyst, og Dubai.

"Når en meget stor del af de globale forbrugere begynder at planlægge deres ferie, og de ser efter de største besparelser der er at hente, kan rejseudbyderne maksimere trafikken på deres site ved at udsende tilbud og besparelser tidligere på året", siger Michael Hansen, grundlæggeren af DubLi. "DubLi er unik, fordi vi samler alle disse tilbud på ét sted og tilbyder Cashback, så kunderne kan booke på alle deres foretrukne websteder i hele verden og stadig høste fordelene ved Cashback."

Når rejsende booker deres ferie via DubLi.com's rejseportal, kan de få besparelser og Cashback ved benytte specielle kuponer og kampagner på populære globale sites som Priceline, Venere, Expedia, Hotels.com og HotelClub.

For at booke ferier og spare penge ved hjælp af Cashback på DubLi.com, kan man gå ind på: http://global.mall.dubli.com/travel

Om DubLi.com

DubLi.com er førende på verdensplan indenfor online shopping og Cashback til kunder over hele verden. DubLi har en e-handelsplatform, som p.t. betjener kunder i mere end 120 lande. Online shoppere kan browse blandt forskellige kategorier, der er både internationale og lokale varemærker, rejser, kuponer, rabatter og rabatkuponer. DubLi har tilpasset sin flersprogede og multiregionale e-handelsplatform til at betjene 12 internationale markeder på de lokale sprog og valuta, for at styrke sin globale e-handelstilstedeværelse og skabe handel i alle de lande hvor platformen. Alt afhængig af markedet tilbyder DubLi.com verdens mest populære varemærker, herunder Amazon.in, Walmart, Nike, Hotels.com, Zalando, Groupon og Expedia.

Siden virksomheden blev grundlagt af Michael Hansen i 2003, har DubLi praktiseret en differenceret tilgang til at markedsføre sin e-handelsplatform. DubLi tilbyder iværksættere en mulighed for at skabe sin egen forhandlerorganisation, ved at tilmelde sig DubLi Network (dublinetwork.com), som er en direkte salgsvirksomhed. Det globale netværk af uafhængige distributører genererer trafik på portalen, og dermed salg på DubLi.com, derudover markedsføres der forskellige medlemskaber.

DubLi og DubLi Network er datterselskaber af Ominto, Inc. med hovedkvarter i Seattle, Washington.

Fremadrettede udsagn
Dette dokument indeholder fremadrettede udsagn, der indebærer betydelige risici og usikkerheder. Alle erklæringer, udover erklæringer om historiske kendsgerninger, som er indeholdt i denne pressemeddelelse vedrørende DubLi's strategi, kommende aktiviteter, fremtidige finansielle positioner, muligheder, planer og ledelsesmålsætninger, er fremadrettede udsagn. Uden at begrænse det generelle i det foregående udsagn, er ord som "kan," "vil," "at," "planlægge," "forvente," "tro," "imødese," "agte," "kunne," "ville," "vurdere", "målsætte" eller "fortsætte" og lignende udtryk (eller det modsatte af disse udtryk) beregnet til at identificere fremadrettede udsagn. Alle fremadrettede udsagn omfatter bl. a. erklæringer om ledelsens skøn vedrørende fremtidige indtægter og finansielle resultater samt andre erklæringer om ledelsens holdninger, intentioner eller mål. DubLi kan eventuelt ikke opfylde forventningerne som afsløres i de fremadrettede erklæringer, og DubLi's fremadrettede udsagn bør ikke tillægges for stor betydning. Disse fremadrettede erklæringer involverer risici og usikkerheder, som kan medføre konkrete følgevirkninger eller hændelser, der afviger væsentligt fra de forventninger der afsløres i de fremadrettede erklæringer, herunder, men ikke begrænset til: vores evne til at opnå forbrugernes og/eller markedets accept af vores medlemskabsbaserede Cashback program; evnen til at tiltrække kunder, der køber via vores hjemmeside; vores evne til at opnå yderligere finansiering og/eller generere tilstrækkelig driftskapital til at finansiere vores aktiviteter; evnen til at etablere og/eller opretholde en stor voksende basis af produktive forretningsforbindelser; evnen til at opnå og opretholde digitalt kuponindhold på vores hjemmeside; de risici der er forbundet med DubLi's evne til at administrere sin vækst, herunder præcis planlægning og forecasting af virksomhedens finansielle resultater; konkurrencesituationen for DubLi's virksomhed; DubLi's evne til at beskytte forbrugerdata og vores intellektuelle ejendomsrettigheder; evnen til at tilpasse sig til mobile og teknologiske forandringer, samt behovet for at administrere lovgivningsmæssige, skattemæssige og juridiske risici; Og til sidst DubLi's evne til at håndtere internationale forretningsmæssige usikkerheder samt andre risici og potentielle faktorer, der kan påvirke DubLi's forretningsmæssige og finansielle resultater som vil fremgå af erklæringer fra Ominto, Inc. til den amerikanske Securities and Exchange Commission, inklusive årsregnskabet på blanket 10-K for det regnskabsår, der sluttede 30. september 2014.

Contact Information