SOURCE: DubLi Network

DubLi Network

September 25, 2015 08:04 ET

DubLi Summit 2015 Dubai: Innovation indenfor Cashback Shopping afsløres sideløbende med nye initiativer indenfor Network Marketing uddannelse

Det årlige event i DubLi Network tiltrækker ledere fra mere end 30 lande. Hovedindlægget bliver leveret af den legendariske træner i network marketing Tom "Big Al" Schreiter

SEATTLE, WA OG BELLEVUE, WA--(Marketwired - Sep 25, 2015) - DubLi Network, verdens største direkte salgsfirma og netværk for Cashback shopping, meddelte i dag, at deres årlige event for Ambassadører og partnere, DubLi Summit 2015, finder sted den 18. -20. september 2015 på Atlantis, The Palm, Dubai. Dette globale event samler deres uafhængige Ambassadører, partnere og specielt inviterede gæster fra mere end 30 lande, til et event hvor man afslører innovationstiltag i Cashback shopping for globale shoppere og nye network marketing redskaber, som kan skabe hidtil usete niveauer af succes for DubLi's Ambassadører.

"Dette års DubLi Summit markerer en vigtig milepæl for vores virksomhed, da vi kan fremvise strategiske nyskabelser og udviklinger, som vi har arbejdet med i stilhed bag scenen gennem de seneste år", fortalte Michael Hansen, grundlæggeren af DubLi. "Internettet og mobiliteten ændrer den måde, som network marketing folk får deres business til at vokse på, og det er en væsentlig årsag til at vores forretningsmodel har fungeret rigtigt godt og har vokset de seneste 12 år. Vi er i front med nye uddannelser, tiltag på marketing og kundetilrettede redskaber, som kontinuerligt vil forandre den værdi som DubLi tilbyder deres Ambassadører og forbrugere, vi ser frem til at løfte sløret for disse strategier og værktøjer under DubLi Summit 2015 i Dubai."

Året hovedattraktion på DubLi Summit er den hovedtale, der gives i flere dele af den legendariske træner i network marketing Tom "Big Al" Schreiter, han fortæller i detaljer om sin mangeårige succes og sine unikke instruktionsmetoder, hvormed han har opbygget en af de største aktive databaser i historien om direkte salgs virksomheder, og samlet over en forhandlerorganisation med mere end 100.000 aktive medlemmer på mindre end to år, og som har genereret over en milliard i salg. Klik her, for at se Mr. Schreiter tale til DubLi's Ambassadører forud for DubLi Summit 2015.

DubLi Summit 2015 vil også vise vigtige milepæle i firmaets 12-årige historie og drøfte den fremtidige vækststrategi. Eventet vil byde på teknologiske opdateringer bag den forestående lancering af den nye DubLi.com shopping portal, som er DubLi Network's primære produkt, samt en serie professionelle udviklingstræninger fra industriens ledere, som er skabt for at træne og uddanne DubLi Network's Ambassadører og hjælpe dem med at få deres forretninger til at vokse.

"Det årlige DubLi Network Summit, hvor vi tilbyder træning og uddannelse ud over det sædvanlige, er blevet et markant begivenhed, som skaber usete muligheder for vækst resten af året," udtalte Michael Hansen. "Når de deltager tilegner vores Ambassadører sig nye færdigheder og de motiveres til at opbygge deres teams, skabe nye ledere og skabe momentum i deres forretning."

Om DubLi.com
DubLi.com er førende på verdensplan indenfor online shopping og Cashback til kunder over hele verden. DubLi har en e-handelsplatform, som p.t. betjener kunder i mere end 120 lande. Online shoppere kan browse blandt forskellige kategorier, der er både internationale og lokale varemærker, rejser, kuponer, rabatter og rabatkuponer. DubLi har tilpasset sin flersprogede og multiregionale e-handelsplatform til at betjene 12 internationale markeder på de lokale sprog og valuta, for at styrke sin globale e-handelstilstedeværelse og skabe handel i alle de lande hvor platformen. Alt afhængig af markedet tilbyder DubLi.com verdens mest populære varemærker, herunder Amazon.in, Walmart, Nike, Hotels.com, Zalando, Groupon og Expedia.

Siden virksomheden blev grundlagt af Michael Hansen i 2003, har DubLi praktiseret en differenceret tilgang til at markedsføre sin e-handelsplatform. DubLi tilbyder iværksættere en mulighed for at skabe sin egen forhandlerorganisation, ved at tilmelde sig DubLi Network (dublinetwork.com), som er en direkte salgsvirksomhed. Det globale netværk af uafhængige distributører genererer trafik på portalen, og dermed salg på DubLi.com, derudover markedsføres der forskellige medlemskaber.

DubLi og DubLi Network er datterselskaber af Ominto, Inc. med hovedkvarter i Seattle, Washington.

Fremadrettede udsagn
Dette dokument indeholder fremadrettede udsagn, der indebærer betydelige risici og usikkerheder. Alle erklæringer, udover erklæringer om historiske kendsgerninger, som er indeholdt i denne pressemeddelelse vedrørende DubLi's strategi, kommende aktiviteter, fremtidige finansielle positioner, muligheder, planer og ledelsesmålsætninger, er fremadrettede udsagn. Uden at begrænse det generelle i det foregående udsagn, er ord som "kan," "vil," "at," "planlægge," "forvente," "tro," "imødese," "agte," "kunne," "ville," "vurdere", "målsætte" eller "fortsætte" og lignende udtryk (eller det modsatte af disse udtryk) beregnet til at identificere fremadrettede udsagn. Alle fremadrettede udsagn omfatter bl. a. erklæringer om ledelsens skøn vedrørende fremtidige indtægter og finansielle resultater samt andre erklæringer om ledelsens holdninger, intentioner eller mål. DubLi kan eventuelt ikke opfylde forventningerne som afsløres i de fremadrettede erklæringer, og DubLi's fremadrettede udsagn bør ikke tillægges for stor betydning. Disse fremadrettede erklæringer involverer risici og usikkerheder, som kan medføre konkrete følgevirkninger eller hændelser, der afviger væsentligt fra de forventninger der afsløres i de fremadrettede erklæringer, herunder, men ikke begrænset til: vores evne til at opnå forbrugernes og/eller markedets accept af vores medlemskabsbaserede Cashback program; evnen til at tiltrække kunder, der køber via vores hjemmeside; vores evne til at opnå yderligere finansiering og/eller generere tilstrækkelig driftskapital til at finansiere vores aktiviteter; evnen til at etablere og/eller opretholde en stor voksende basis af produktive forretningsforbindelser; evnen til at opnå og opretholde digitalt kuponindhold på vores hjemmeside; de risici der er forbundet med DubLi's evne til at administrere sin vækst, herunder præcis planlægning og forecasting af virksomhedens finansielle resultater; konkurrencesituationen for DubLi's virksomhed; DubLi's evne til at beskytte forbrugerdata og vores intellektuelle ejendomsrettigheder; evnen til at tilpasse sig til mobile og teknologiske forandringer, samt behovet for at administrere lovgivningsmæssige, skattemæssige og juridiske risici; Og til sidst DubLi's evne til at håndtere internationale forretningsmæssige usikkerheder samt andre risici og potentielle faktorer, der kan påvirke DubLi's forretningsmæssige og finansielle resultater som vil fremgå af erklæringer fra Ominto, Inc. til den amerikanske Securities and Exchange Commission, inklusive årsregnskabet på blanket 10-K for det regnskabsår, der sluttede 30. september 2014.

Contact Information