SOURCE: DubLi Network

DubLi Network

August 13, 2015 09:55 ET

DubLi Summit 2015 Præsenterer Tom "Big Al" Schreiter som hovedtaler

Legendarisk network marketing ekspert: Hvordan du kan styre forretningen, ved at være ekspert på salg

SEATTLE, WA--(Marketwired - Aug 13, 2015) - DubLi Network, verdens største e-handelsfirma inden for direkte salg, meddelte i dag, at den den legendariske network marketing ekspert Tom "Big Al" Schreiter, vil være hovedtaler på DubLi Summit 2015 den 18.-20. september, 2015 på Atlantis, The Palm, Dubai, UAE.

Mr. Schreiter's hovedtale vil fokusere på, hvordan man maksimerer rekrutterings indsatsen på at finde nye prospekter og strategier til opbygning af en adaptbar virksomhed, i en stor netværksorganisation, hvordan man gør prospekter til gode ledere. Mr. Schreiter er kendt for sin praktiske stil og sine kommunikationsmetoder og vil fremlægge en række pragmatiske tilgange til at engagere sine prospekter, han vil komme med nyttige tips fra branchen til at sponsere branchens nytilkomne.

"Vi er beæret over at have Big Al som hovedtaler på DubLi Summit 2015", udtalte Michael Hansen, grundlæggeren af DubLi. "Big Al hører til eliten inden for network marketing, og hans bidrag til branchen gennem de sidste fire årtier er uden sidestykke. Det er et privilegium at have ham tilstede i Dubai, og vi ved, at DubLi Networks' forretningspartnere kan drage fordel af den viden han besidder, hans værdifulde indblik i branchen og de programmer der findes til udvikling og vækst i en virksomhed med direkte salg."

Mr. Schreiter har solgt over 20 millioner bøger og har holdt live foredrag for millioner af distributører i mere end 60 lande. Han har opbygget en af de største aktive databaser i det direkte salgs historie og har skabt en organisation med over 100.000 distributører på under 2 år, som har omsat for over en milliard.

DubLi Network's årlige internationale lederkongres, DubLi Summit 2015, som bliver afholdt på det eksklusive Atlantis, The Palm, Dubai 18.-20. september 2015. På DubLi Summit vil man bekendtgøre teknologiske opdateringer i forbindelse med DubLi Network's primære produkt, DubLi.com, samt holde en serie professionelle udviklingsforløb, der skal styrke forretningskompetencerne hos DubLi Networks' forretningspartnere. DubLi Summit 2015 vil udstille vigtige milepæle i firmaets 12-årige historie og drøfte den fremtidige vækststrategi. Billetsalget til kongressen lukker den 15. august 2015. Frem til i dag har firmaet registreret selvstændige distributører og særlige gæster fra mere end 25 lande som deltagere.

Flere oplysninger om DubLi Summit 2015 findes på vores hjemmeside: events.dublinetwork.com.

Om DubLi.com

DubLi.com er førende på verdensplan indenfor online shopping og Cashback til kunder over hele verden. DubLi har en e-handelsplatform, som p.t. betjener kunder i mere end 120 lande. Online shoppere kan browse blandt forskellige kategorier, der er både internationale og lokale varemærker, rejser, kuponer, rabatter og rabatkuponer. DubLi har tilpasset sin flersprogede og multiregionale e-handelsplatform til at betjene 12 internationale markeder på de lokale sprog og valuta, for at styrke sin globale e-handelstilstedeværelse og skabe handel i alle de lande hvor platformen. Alt afhængig af markedet tilbyder DubLi.com verdens mest populære varemærker, herunder Amazon.in, Walmart, Nike, Hotels.com, Zalando, Groupon og Expedia.

Siden virksomheden blev grundlagt af Michael Hansen i 2003, har DubLi praktiseret en differenceret tilgang til at markedsføre sin e-handelsplatform. DubLi tilbyder iværksættere en mulighed for at skabe sin egen forhandlerorganisation, ved at tilmelde sig DubLi Network (dublinetwork.com), som er en direkte salgsvirksomhed. Det globale netværk af uafhængige distributører genererer trafik på portalen, og dermed salg på DubLi.com, derudover markedsføres der forskellige medlemskaber.

DubLi og DubLi Network er datterselskaber af Ominto, Inc. med hovedkvarter i Seattle, Washington.

Fremadrettede udsagn
 Dette dokument indeholder fremadrettede udsagn, der indebærer betydelige risici og usikkerheder. Alle erklæringer, udover erklæringer om historiske kendsgerninger, som er indeholdt i denne pressemeddelelse vedrørende DubLi's strategi, kommende aktiviteter, fremtidige finansielle positioner, muligheder, planer og ledelsesmålsætninger, er fremadrettede udsagn. Uden at begrænse det generelle i det foregående udsagn, er ord som "kan," "vil," "at," "planlægge," "forvente," "tro," "imødese," "agte," "kunne," "ville," "vurdere", "målsætte" eller "fortsætte" og lignende udtryk (eller det modsatte af disse udtryk) beregnet til at identificere fremadrettede udsagn. Alle fremadrettede udsagn omfatter bl. a. erklæringer om ledelsens skøn vedrørende fremtidige indtægter og finansielle resultater samt andre erklæringer om ledelsens holdninger, intentioner eller mål. DubLi kan eventuelt ikke opfylde forventningerne som afsløres i de fremadrettede erklæringer, og DubLi's fremadrettede udsagn bør ikke tillægges for stor betydning. Disse fremadrettede erklæringer involverer risici og usikkerheder, som kan medføre konkrete følgevirkninger eller hændelser, der afviger væsentligt fra de forventninger der afsløres i de fremadrettede erklæringer, herunder, men ikke begrænset til: vores evne til at opnå forbrugernes og/eller markedets accept af vores medlemskabsbaserede Cashback program; evnen til at tiltrække kunder, der køber via vores hjemmeside; vores evne til at opnå yderligere finansiering og/eller generere tilstrækkelig driftskapital til at finansiere vores aktiviteter; evnen til at etablere og/eller opretholde en stor voksende basis af produktive forretningsforbindelser; evnen til at opnå og opretholde digitalt kuponindhold på vores hjemmeside; de risici der er forbundet med DubLi's evne til at administrere sin vækst, herunder præcis planlægning og forecasting af virksomhedens finansielle resultater; konkurrencesituationen for DubLi's virksomhed; DubLi's evne til at beskytte forbrugerdata og vores intellektuelle ejendomsrettigheder; evnen til at tilpasse sig til mobile og teknologiske forandringer, samt behovet for at administrere lovgivningsmæssige, skattemæssige og juridiske risici; Og til sidst DubLi's evne til at håndtere internationale forretningsmæssige usikkerheder samt andre risici og potentielle faktorer, der kan påvirke DubLi's forretningsmæssige og finansielle resultater som vil fremgå af erklæringer fra Ominto, Inc. til den amerikanske Securities and Exchange Commission, inklusive årsregnskabet på blanket 10-K for det regnskabsår, der sluttede 30. september 2014.

Contact Information