SOURCE: DubLi.com

July 10, 2015 09:35 ET

DubLi.com tilføjer 47 nye butikker til deres danske indkøbscentre

FORT LAUDERDALE, FL--(Marketwired - Jul 10, 2015) - DubLi.com, en leder i den globale Cashback-shopping, meddelte i dag, at de har tilføjet 47 nye butikker til deres danske indkøbscentre, en stigning på 14 % i løbet af de første seks kalendermåneder af 2015, hvilket bringer det samlede antal butikker til over 330. Tilføjelsen af disse nye butikker, som omfatter flere førende internationale mærker som Quintess, Staples, GoDaddy, British Airways og Hertz, har sat DubLi er i en endnu bedre position til at tilfredsstille deres voksende kundebase og gør DubLi til en one-stop online shoppingdestination.

Betydningen af DubLi ekspanderende forhandlerbase er direkte relateret til den samlede vækst i B2C-markedet. Ifølge en nylig rapport bestilt af Ecommerce Europe, er det i de top-12 europæiske lande interessant at se, i forbindelse med internetgennemtrængning, at alle skandinaviske lande er repræsenteret i top syv med Danmark som nummer fire med en internetgennemtrængning på 96 % og en online befolkning på 5,4 millioner. I 2014 var Danmark nummer seks i top-12 e-handelsmarkeder i Europa, med hensyn til vækstrate, med en vækstrate på 18,1 %. Danmark rangeret som den tredje bag Norge og Sverige i den samlede omsætning, med rapporterede 9 886 milliarder EUR i 2014.

DubLi oplevede også vækst i sine andre europæiske indkøbscentre. Italien voksede med 32 % målt på et øget antal handlende, efterfulgt af Østrig med 17 % og Schweiz og England steg med hhv. 13 % og 11 %. DubLis tyske indkøbscenter oplevede en vækst i forhandlerbase med 7 % i samme periode. Andre DubLi markeder, herunder USA, Canada, Rusland, Indien og Australien oplevede også tocifret vækst i deres forhandlerbaser.

Michael Hansen, grundlægger af DubLi, udtalte: "Disse tal taler godt i forhold til DubLis position i Danmark som en top Cashback-udbyder. Vi forventer at erobre yderligere markedsandele på det danske marked i overensstemmelse med denne fortsatte vækst".

Om DubLi.com:

DubLi.com er en topmoderne online markedsplads der tilbyder online shopping og Cashback-belønninger til kunder verden over. DubLi fremstår som en førende e-handelplatform der i øjeblikket servicerer kunder i mere end 120 lande. E-shoppere kan gennemse 21 forskellige kategorier, som byder på internationale og lokale mærker, underholdning, rejser, kuponer, rabatter og gavekort. DubLi har tilpasset deres flersprogede og multi-regionale e-handelplatform til at servicere 12 internationale markeder i lokale sprog og valuta, for at styrke deres globale e-handel tilstedeværelse og fremme salget i driftslandene. Afhængigt af markedet, tilbyder DubLi.com verdens mest populære mærker, herunder Amazon.in, Walmart, Nike, Hotels.com, Zalando, Groupon og Expedia.

Siden grundlæggelsen af Michael Hansen i 2003, har DubLi omfavnet en multi-kanal tilgang til at markedsføre deres e-handelplatform. DubLi tilbyder iværksættere mulighed for at skabe deres egen distributør-organisation, ved at blive en del af direkte-salg-selskabet, DubLi Network (dublinetwork.com). Det globale netværk af uafhængige distributører genererer trafik og resulterende salg på DubLi.com, og markedsfører en bred vifte af medlemskaber.

DubLi og DubLi Network har hovedkvarter i Fort Lauderdale, Florida.

Fremadrettede udsagn

Dette dokument indeholder fremadrettede udsagn, der involverer betydelige risici og usikkerheder. Alle udsagn, ud over udsagn om historiske fakta, der indgår i denne pressemeddelelse om DubLis strategi, den fremtidige drift, fremtidige finansielle positioner, perspektiver, planer og mål for ledelse er fremadrettede udsagn. Uden at begrænse det generelle i det foregående, kan ord som "kan", "vil", "til at", "plan", "forventer", "tror", "forventning", "har til hensigt", "kunne", "ville, "" skøn "," mål "eller" fortsæt "og lignende udtryk (eller det negative af disse udtryk) have til formål at identificere fremadrettede udsagn. Disse fremadrettede udsagn omfatter blandt andet, udsagn om ledelsens skøn om fremtidige indtægter og finansielle resultater og andre udsagn om ledelsens overbevisninger, intentioner eller mål. Det er ikke sikkert, at DubLi vil nå forventningerne beskrevet i de fremadrettede udsagn, og der bør ikke lægges for stor vægt på DubLis fremadrettede udsagn. Disse fremadrettede udsagn involverer risici og usikkerheder, der kan medføre, at faktiske resultater eller begivenheder vil afvige væsentligt fra de forventninger, der er beskrevet i de fremadrettede udsagn, herunder, men ikke begrænset til: vores evne til at få forbrugernes og/eller markedets accept af vores medlemskabsbaserede Cashback-program; vores evne til at tiltrække kunder, der køber via vores hjemmeside; vores evne til at opnå yderligere finansiering og/eller generere tilstrækkelig driftskapital til at finansiere vores aktiviteter; vores evne til at etablere og/eller opretholde en stor voksende base af produktive forretningsforbindelser; vores evne til at udvikle og/eller vedligeholde vores voksende partnerprogrammer; vores evne til at opnå og opretholde digitalt kuponindhold på vores hjemmeside; risici i forbindelse med DubLis evne til at styre sin vækst, herunder præcist at planlægge og forudsige finansielle resultater; konkurrencesituationen for DubLis forretning; DubLis evne til at beskytte forbrugernes data og vores intellektuelle ejendomsret; vores evne til at tilpasse os mobile og teknologiske forandringer; behovet for at forvalte lovgivning, afgifter og risiko for retsforhold; DubLis evne til at håndtere internationale forretningsusikkerheder; sammen med andre risici og potentielle faktorer, der kan påvirke DubLis forretning og økonomiske resultater er identificeret i DubLis arkiver hos Securities and Exchange Commission, herunder dets årsrapport i formular 10-K for regnskabsåret der sluttede den 30. september 2014.

Contact Information