SOURCE: DubLi.com

DubLi.com

July 29, 2015 12:14 ET

DubLi's sparetips til skolestart indkøb

Spar to gange på skolestart indkøb hvis du bruger DubLi Cashback Portalen

FORT LAUDERDALE, FL--(Marketwired - Jul 29, 2015) - DubLi, som er førende indenfor global Cashback shopping offentliggjorde i dag et smugkik på nogle gode tips til skolestart indkøb på shopping portalen, DubLi.com. Nu hvor august er lige rundt om hjørnet, er både skolestartsudsalg og -indkøb i fuld gang. I henhold til den amerikanske National Retail Federation, vil amerikanske forbrugere bruge omkring $68 milliarder i år på skolestartsprodukter, en stigning på 42 procent i det seneste årti.

Skolestart indkøb kan være en stressende og dyr oplevelse både for forældre og elever, men sådan behøver det ikke at være. DubLi, som er førende indenfor global Cashback shopping, deler her et par tips til at finde de bedste tilbud og spare penge når du køber de nødvendige ting til skolestarten:

Spar to gange
 
Cashback shopping er et koncept som tillader forbrugeren at spare penge to gange ved at kombinere Cashback tilbud med kuponer. Når forbrugerne foretager et køb i deres yndlingsbutik gennem DubLi.com hjemmesiden, optjener de Cashback på alle indkøb. Cashback besparelserne kan "kobles sammen" med en kuponkode eller en voucher ved betalingen for spare penge to gange på et køb. Online forhandlere betaler DubLi for at videresende kunder til dem, hvilket gør det muligt for DubLi at belønne kunderne med Cashback samt specielle kuponer.

Brug teknologien til at spare tid og penge
 
Altid på farten? Har du for travlt til at tilbringe timer med at klippe kuponer? Din smartphone kan hjælpe. Ifølge brancheanalytikere, vil den mest udbredte brug af smartphones i denne skolestartsæson være at browse og downloade rabatter og kuponer og oplysninger om udsalg. Hvis du derudover bruger din tablet til at foretage skolestartsindkøb, er du ikke alene. Næsten halvdelen af alle forbrugere planlægger at shoppe med deres tablet i år.

Mens skolestart indkøb traditionelt er foregået i almindelige butikker, promoverer de fleste detailhandlere shopping på nettet ved at poste særlige web-udsalg, rabatter og kuponer. Lad teknologien arbejde for dig og begynd at søge allerede i juli efter supergode kampagner og kuponkoder som kun findes på nettet.

Køb Online, afhent offline
 
Mange butikker lader dig købe online, og derefter afhente i din lokale butik. Det hedder "omni-kanal" shopping, og du kan spare to gange ved at stable net-udsalg, kuponer og Cashback besparelser, samtidig med at du modtager varerne den selvsamme dag. Mange detailhandlere tilbyder også returret i butikken.

Udnyt de sociale medier
 
Facebook, Instagram og Twitter-konti er gode kilder for at finde de bedste skolestartsudsalg og kampagner. Selv de største og mest profitable virksomheder tapper de sociale medier for direkte salgskanaler for at markedsføre tidlige skolestartstilbud. Mange har særlige markedsføringskoder til sociale medier, hvilket hjælper dig med at maksimere dine besparelser i år. DubLi opsamler og poster alle de bedste skolestartkuponer på Facebook siden, så forbrugerne kan se hvilke kuponer og tilbud kan kobles sammen med Cashback besparelser.

Nølere: En risiko/belønning satsning
 
Selvom mange detailhandlere markedsfører skolestartsudsalg tidligt, kan der være gode tilbud til dem, der venter. Hvis du er i stand til at planlægge og holde ud til shopping vanviddet er overstået, kan du score nogle gode tilbud på varer, der ikke er absolut nødvendige på den første skoledag:

1. Mobiltelefoner: De store spillere markedsfører generelt ikke tilbud før julen nærmer sig.

2. Jeans: De fleste detailhandlere har deres helt nye efterårssortiment i denim på hylderne allerede; vent til efterårsudsalget for at opnå gode tilbud.

3. TV: for studerende er det bedst at vente til efter juleferie udsalget i januar og februar for at få de bedste tilbud.

Men undgå at vente til sidste øjeblik med nødvendige ting som skriveblokke, blyanter, papir og lim. Fordi mange af disse ting sælger hurtigt ud, anbefaler vi at købe disse varer tidligt og online, så du kan spare ved hjælp af at sammensætte kuponer og Cashback.

"Skolestart indkøb behøver ikke at være så besværligt eller dyrt som du troede," siger Ivan Braiker, Præsident og administrerende direktør for DubLi.com. "Ved at integrere disse tips og shopping gennem DubLi.com for at kombinere både kuponer og Cashback, kan du gøre indkøbsprocessen omkring skolestart smertefri, hvis ikke ligefrem underholdende, efterhånden som du udnytter besparelser over hele linjen."

Om DubLi.com
 
DubLi.com er førende på verdensplan indenfor online handel og Cashback til kunder over hele verden. DubLi er en førende e-handelsplatform, som p.t. betjener kunder i mere end 120 lande. E-handlende kan bladre i forskellige kategorier, som tilbyder internationale og lokale varemærker, rejser, kuponer, rabatter og rabatkuponer. DubLi har tilpasset sin flersprogede og multiregionale e-handelsplatform, til at betjene 12 internationale markeder på det lokale sprog og valuta, for at styrke sin globale e-handelstilstedeværelse og befordre salg i landene hvor platformen opererer. Alt afhængig af markedet tilbyder DubLi.com verdens mest populære varemærker, herunder Amazon.in, Walmart, Nike, Hotels.com, Zalando, Groupon og Expedia.

Siden virksomheden blev grundlagt af Michael Hansen i 2003, har DubLi praktiseret en multi-kanal tilgang til at markedsføre sin e-handelsplatform. DubLi tilbyder iværksættere en mulighed for at skabe deres egen forhandlerorganisation, ved at tilmelde sig DubLi Network (dublinetwork.com) som er en direkte salgsvirksomhed. Det globale netværk af uafhængige distributører genererer trafik samt det deraf følgende salg hos DubLi.com, og markedsfører derudover et antal medlemskaber.

DubLi og DubLi Network er datterselskaber af Ominto, Inc. og har hovedkvarter i Fort Lauderdale, Florida.

Fremadrettede udsagn
 Dette dokument indeholder fremadrettede udsagn, der indebærer betydelige risici og usikkerheder. Alle erklæringer udover erklæringer om historiske kendsgerninger, som er indeholdt i denne pressemeddelelse vedrørende DubLi's strategi, kommende aktiviteter, fremtidige finansielle positioner, muligheder, planer og ledelsesmålsætninger er fremadrettede udsagn. Uden at begrænse det generelle i det foregående, er ord som "kan," "vil," "at," "planlægge," "forvente," "tro," "imødese," "agte," "kunne," "ville," "vurdere", "målsætte" eller "fortsætte" og lignende udtryk (eller det modsatte af disse udtryk) beregnet til at identificere fremadrettede udsagn. Disse fremadrettede udsagn omfatter bl. a. erklæringer om ledelsens skøn vedrørende fremtidige indtægter og finansielle resultater samt andre erklæringer om ledelsens holdninger, intentioner eller mål. DubLi kan eventuelt ikke opfylde forventningerne som afsløres i de fremadrettede erklæringer, og DubLis fremadrettede udsagn bør ikke tillægges for stor betydning. Disse fremadrettede erklæringer involverer risici og usikkerheder, som kan medføre konkrete følgevirkninger eller hændelser, der afviger væsentligt fra de forventninger der afsløres i de fremadrettede erklæringer, herunder, men ikke begrænset til: vores evne til at opnå forbrugernes og/eller markedets accept af vores medlemskabsbaserede Cashback program; evnen til at tiltrække kunder, der køber via vores hjemmeside; vores evne til at opnå yderligere finansiering og/eller generere tilstrækkelig driftskapital til at finansiere vores aktiviteter; evnen til at etablere og/eller opretholde en stor voksende base af produktive forretningsforbindelser; evnen til at opnå og opretholde digitalt kuponindhold på vores hjemmeside; de risici der er forbundet med DubLi's evne til at administrere sin vækst, herunder præcis planlægning og forecasting af virksomhedens finansielle resultater; konkurrencesituationen for DubLi's virksomhed; DubLi's evne til at beskytte forbrugerdata og vores intellektuelle ejendomsrettigheder; evnen til at tilpasse sig til mobile og teknologiske forandringer; behovet for at administrere lovgivningsmæssige, skattemæssige og juridiske risici; DubLi's evne til at håndtere internationale forretningsmæssige usikkerheder samt andre risici og potentielle faktorer, der kan påvirke DubLi's forretningsmæssige og finansielle resultater som vil fremgå af erklæringer fra Ominto, Inc. til den amerikanske Securities and Exchange Commission, inklusive årsregnskabet på blanket 10-K for det regnskabsår, der sluttede 30. september 2014.

Contact Information