SOURCE: EuroTrust A/S

November 08, 2006 15:32 ET

Due Diligence Deadline for fremsat erhvervelse af JBH Gruppen A/S og Real Ejendomme A/S udvidet til December 1

COPENHAGEN, DENMARK -- (MARKET WIRE) -- November 8, 2006 -- EuroTrust A/S (NASDAQ: EURO) bekendtgjorde idag, at parterne er blevet enige om at udvide fristen for fuldendelsen af dene due diligence, med hensyn til den fremsatte erhvervelse af JBH Gruppen A/S og Real Ejendomme A/S til December 1.

JBH Gruppen A/S og Real Ejendomme A/S er multi-ordnede selskaber indenfor udvikling af fast ejendom, med bred erfaring i detailsalg, kontor og udvikling af multi-familiær fast ejendom. Disse selskaber forventer at levere 3 multi-familiære projekter i slutningen af 2006, 4 detail og multi-familiære projekter i 2007 og 5 detail og multi-familiære projekter i 2008-2009.

Omkring EuroTrust A/S:

EuroTrust A/S (NASDAQ: EURO) EuroTrust ejer europæisk ejendom og ejendoms udviklende forretninger og vindmølleparker. Flere oplysninger omkring EuroTrust og dets underselskaber, er tilgængelig på www.eurotrust.dk

Meddelelser i denne bekendtgørelse, andre end historiske data og oplysninger, udgør fremtidige bekendtgørelser indenfor hensigten med sektion 27A af vedtægterne for værdipapirer af 1933 og sektion 21E af vedtægterne fo udveksling af værdipapirer af 1934. Disse meddelelser involverer risici og uvisheder, der kunne forårsage, at EuroTrust's reele resultater afviger væsentligt fra de, bekendgjort eller underforstået af sådanne fremtidige bekendtgørelser. De potentielle risici og uvisheder omfatter, blandt andet, økonomiske og andre faktorer, der kan påvirke udviklingen og salg af ejendomme og miljømæssige faktorer, der kan have indvirkning på vindmølleturbiner, såvel som generelle økonomiske, politiske og arbejdsrelaterede forhold, der muligvis påvirker driften af sådanne installationer. Flere oplysninger omkring potentielle faktorer, der kan påvirke selskabets forretning og financielle resultater, er medtaget i EuroTrust's arkiver ved finanstilsynet, medtaget i selskabets årsberetning i Formular 20-F for året, der slutter 31. december, 2004 og kvartalsberetninger i Formular 6-K. EuroTrust påtager sig ingen forpligtelse til at opdatere nogle af de fremtidige bekendtgørelser, efter datoen for denne pressemeddelelse.

Contact Information