SOURCE: Miners Center Inc.

November 26, 2015 00:31 ET

Dure prijzen & geschenken aangeboden aan verkopers van bitcoins door Miners Center

WILMINGTON, DE--(Marketwired - 26 november 2015) - Door de toenemende populariteit van zaken doen met bitcoins hebben vele online firma's nieuwe manieren gevonden om hun voordeel te doen van dit waardevol virtuele geldmiddel. Maar geen zijn meer aangepast aan de modern markt dan Miners Center, een rijzende financiële wereldster die e-commerce als een wervelwind verovert.

Miners Center Inc. (www.minerscenter.com), nu al een vermaard handelaar in cryptovaluta op de virtuele markt, biedt continu beloningen aan die hoger dan de markt zijn voor de aankoop van bitcoins. Hun aanbod is echter tijdelijk, maar gaat gepaard met een scala aan voordelen voor 10+ of grotere transacties. Terwijl hun standaard benadering van verkopers van bitcoins een bonus van 10% blijft, meer dan de officiële koers op de markt, heeft de onderneming meer extra premies en geschenken voor zaken met een groot volume toegevoegd.

Deze worden alle hieronder opgesomd en klanten kunnen op elk moment geholpen worden en extra informatie verkrijgen, binnen de sectie "Live Chat" van de website van Miners Center.

DE AANBIEDING VAN MINERS CENTER AAN HET EINDE VAN HET JAAR VOOR DE AANKOOP VAN BITCOINS

10+ BTC (fysieke portemonnee met bitcoins of munt van 24-karaats goud);
20+ BTC ( fysieke portemonnee met bitcoins of gouden munt van 24-karaats + 3 % );
30+ BTC (fysieke portemonnee met bitcoins of munt van 24-karaats goud +5 % );
50+ BTC (fysieke portemonnee met bitcoins of munt van 24-karaats goud +8 % )

Emilian Tourey, de CEO van Miners Center, stelde: "We zijn gelukkig dat deze promotionele aanbieding de bitcoin-gemeenschap zal kunnen helpen. Door op de volgende golf van digitale technologie mee te varen hopen we een belangrijke speler in de bitcoin-gemeenschap te worden en bieden we exceptionele deals voor alle aankopen van bitcoins. Het gaat gewoon om bij de tijd blijven en we weten dat bitcoin een wijze investering is en we vertrouwen erop dat dit ons naar de top kan voeren."

Een bezoek aan www.minerscenter.com onthult een fraai ontworpen website die gemakkelijk te gebruiken is, waardoor transacties met bitcoins snel en makkelijk worden. Gebruikers hoeven alleen hun email-adres in te vullen of informatie over hun bank of over PayPal en ze zullen klaar zijn om hun voordeel te doen met deze nieuwe promotie-aanbieding.

Naast de hoofdpagina bieden ze ook een nieuwssectie en vaak gestelde vragen, die nieuwe gebruikers kunnen helpen om de relevantie en het belang van bitcoins te kunnen ontdekken als ook de fijne kneepjes van het proces van handelen. Eventuele verdere vragen kunnen op de website in real-time door stafmedewerkers worden beantwoord.

Tarieven worden continu bijgewerkt en volgen de laatste trends op de markt voor de meest nauwkeurige informatie. Dit wordt gecombineerd met een staf die goed van alles op de hoogte is en met een regelmatig bijgewerkte nieuwspagina. Dit zorgt dat Miners Center een beslissend voordeel heeft vergeleken met concurrenten in het veld door een diep inzicht in de markt die zijn gelijke niet kent.

Miners Center koopt op dit moment bitcoins aan. Kopers die eventueel geïnteresseerd zijn kunnen hun website zo snel mogelijk bezoeken voor de beste deals. Voor meer informatie bezoekt u, www.minerscenter.com.

Contact Information