SOURCE: Daum Communications

Daum Communications

December 23, 2013 03:00 ET

Een van de meest fraaie kalenderapps voor Android "SolCalendar" in Nederland op de markt gebracht

SEOUL, ZUID-KOREA--(Marketwired - Dec 23, 2013) - Daum Communications (KOSDAQ: 035720), een van de grootste portals van Zuid-Korea, introduceert zijn fraaie kalendertoepassing-- SolCalendar -- in het Nederlands via Sol Studio at Daum.

SolCalendar is een exceptioneel praktische en handige kalender-app, die ook een eenvoudig maar geavanceerd ontwerp heeft. Gebruikers kunnen met een enkele keer tikken alle belangrijke gebeurtenissen onmiddellijk zien met het "gedeeld overzicht".

De informatie over het weer voor de komende 7 dagen helpt gebruiker hun schema effectief op te stellen. En de gebeurtenissen kunnen gedeeld worden met vrienden en collega's metverschillende methoden, waaronder tekst maken en mobiele programma's voor berichten, e-mail of sociale media.

SolCalendar heeft geen afzonderlijke account nodig om te werken. Wanneer de app geïnstalleerd is, worden alle agenda's op de smartphone van de gebruiker automatisch gesynchroniseerd. Alle andere agenda's die het protocol CalDAV ondersteunen, zoals Yahoo Agenda en de iCloud van Apple kunnen ook gesynchroniseerd worden door alleen accounts toe te voegen.

Meer dan 30 verschillende fraaie widgets zijn aantrekkelijk voor hen die ziek werden van de saaie Android-widgets. Het is mogelijk om gebeurtenissen op de kalender te visualiseren door deze te sieren met fraaie stickers.

Nadat SolCalendar op 10 septemberin het Engels en Koreaans geïntroduceerd werd, is er enthousiaste feed-back geweest van gebruikers en media in de gehele wereld. Sommige van deze feed-back werd verspreid via sociale media en via mond-op-mond reclame. Recentelijk introduceerde "The Next Web" (www.thenextweb.com) SolCalendar als een van de 30 meest fraaie en goed ontworpen Android-apps.'

Verder vertaalden gebruikers in Nederland, Thailand, Polen, Denemarken, Duitsland, Rusland, Spanje en Frankrijk SolCalendar spontaan in hun eigen taal. Met deze ondersteuning trapte Sol Studio bij Daum op het gaspedaal en installeerde meer talen opSolCalendar. De app is nu beschikbaar in het Nederlands, Thais, Pools, Italiaans, Deens, Duits, Portugees (Braziliaans), Turks, Russisch, Spaans, Frans, Engels, Chinees, Japans en Koreaans.

Als antwoord op een veelvoud aan verzoeken van Europese gebruikers, wordt het weergeven van gebeurtenissen in het formaat voor 24 uur nu ondersteund en verplaatsen naar andere maanden in widgets, waar ook om verzocht werd door gebruikers, werd mogelijk. Gedetailleerde routes kunnen herhaaldelijk opgetekend worden op tweewekelijkse, driewekelijkse schema's en ook in elke speciale instelling voor het herhalen van gebeurtenissen. Deze optiewerd ontworpen om het aantal herhalingen of de tijd dat iets vervalt aan te duiden. En dit is nauw verbonden met mobiele programma's voor berichten, zoals WhatsApp, Facebook-messenger, Line, KakaoTalk, WeChat, gebruikers kunnen hun schema's makkelijker delen.

Sol Studio at Daum levert ook de toepassing SolMail die alle email-berichten van meerdere accounts op één plek verzamelt. Zoals ook het geval is met SolCalendar, stijgt de roem van SolMail tot grote hoogte en de klantenbasis wordt wereldwijd sterk uitgebreid.SolMail wordt geleverd in het Italiaans, Duits, Russisch, Spaans, Frans, Portugees, Roemeens, Pools, Chinees, Japans, Engels en Koreaans.

Zowel SolCalendar als SolMail zijn op dit moment verkrijgbaar bijGoogle Play.

Contact Information