SOURCE: j2 Global

j2 Global

January 18, 2012 03:00 ET

eFax udbygger sine tjenester til endnu 11 lande

eFax, der er førende i sin branche, tilføjer websteder på tre nye europæiske sprog og fire nye latinamerikanske og stillehavsasiatiske sprog.

LOS ANGELES, CA--(Marketwire - Jan 18, 2012) - eFax(R), der har leveret netbaserede faxtjenester siden 1995 og er et brand under j2 Global, Inc. (NASDAQ: JCOM), har udvidet sin globale tilstedeværelse ved at tilføje websteder på syv nye sprog (brasiliansk portugisisk, hindi, koreansk, mandarin, dansk, svensk og rumænsk), som føjes til rækken af andre sprog der i forvejen understøttes (engelsk, fransk, tysk, italiensk, spansk, tysk, polsk, portugisisk). eFax-kunderne har også mulighed for at vælge betaling med en af 20 valutaer, herunder rupee, brasilianske real, mexicanske peso, rumænske lei, danske kroner og svenske kroner for at nævne nogle få. Med denne udvidelse har eFax tilføjet sprogspecifik kundeservice og salgssupport til udvalgte lande.

Med fax som en fortsat integreret del af den internationale transaktionsforretning og et forretningsgrundlag, der fortsat bevæger sig over til et mobilt miljø, gør eFax virksomheder og privatpersoner i stand til at klippe ledningen til den traditionelle faxmaskine ved at sende og modtage fax via e-mail, enten fra en computer med internetopkobling eller fra en mobil enhed.

"Vort fokus på opdyrke vores virksomhed internationalt er fortsat så stærkt som nogensinde, hvilket bevidnes af vores seneste vækst i vort netværk til næsten 4.700 byer på verdensplan", udtalte Hemi Zucker, CEO for j2 Global, Inc. "Men væksten i vort internationale netværk skal være afbalanceret med lokaliseringen, og de nye sprogspecifikke websteder understreger vort mål om at støtte kunderne i alle de tilkomne geografiske områder".

eFax er et registreret varemærke, der tilhører j2 Global, Inc.

Om j2 Global, Inc.
j2 Global, Inc. er grundlagt i 1995 yder outsourcede værdiskabende tjenester i form af meddelelses- og kommunikationsservices til privatpersoner og virksomheder i hele verden. Med kontorer i otte byer på verdensplan dækker j2 Globals netværk mere end 4.700 byer i 49 lande på seks kontinenter. Virksomhedens websteder optræder på adskillige sprog som hollandsk, fransk, tysk, spansk, engelsk og flere andre. Betalinger modtages i valutaer som amerikanske dollars, engelske pund, canadiske dollars, japanske yen, euro, Hong Kong dollars og flere andre. j2 Global yder personlig salgssupport og kundeservice på flere sprog som engelsk, spansk, hollandsk, tysk, fransk, kantonesisk og andre sprog. j2 Global markedsfører hovedsageligt sine services under følgende brands eFax(R), Onebox(R), eVoice(R), FuseMail(R), Campaigner(R) og KeepItSafe(R). Fra 31. december 2010 har j2 Global præsteret 15 regnskabsår i træk med voksende indtjening. Yderligere oplysninger om j2 Global findes på www.j2global.com.

Contact Information