SOURCE: j2 Global

j2 Global

March 26, 2013 05:01 ET

eFax® breidt diensten uit naar 3 andere landen

Het toonaangevende eFax® voegt websites toe in drie nieuwe Europese talen

DUBLIN, IRELAND--(Marketwire - Mar 26, 2013) - eFax(R), sinds 1995 een leverancier van cloud-gebaseerde faxdiensten en een merk van j2 Global, Inc. (NASDAQ: JCOM), heeft haar internationale aanwezigheid uitgebreid door websites in drie nieuwe talen (Noors, Fins en Hongaars) toe te voegen aan de reeds ondersteunde Europese talen (Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Nederlands, Pools, Portugees, Zweeds, Deens, Roemeens). eFax(R) ondersteunt nu 19 verschillende talen in 49 landen over de hele wereld.

Daar fax internationaal onderdeel blijft uitmaken van transactionele zaken en bedrijven verder verschuiven naar een mobiele omgeving, stelt eFax bedrijven en particulieren in staat de stekker uit het traditionele faxmachine te trekken door faxen te verzenden en te ontvangen via e-mail, met behulp van een computer met internetverbinding of een mobiele telefoon.

"De focus op de groei van ons bedrijf in Europa blijft net zo sterk als voorheen met de lancering van onze eFax(R) Noorse, Finse en Hongaarse ervaringen," zegt Paul Kinsella, General Manager van j2 Global Europe. "Deze verdere uitbreiding helpt ons beter tegemoet te komen aan de behoeften van deze klanten en versterkt onze toewijding om onze aanwezigheid in Europa te laten groeien en uit te breiden."

eFax is een gedeponeerd handelsmerk van j2 Global, Inc.

Over j2 Global, Inc.
j2 Global (JCOM) biedt internetdiensten aan via haar twee divisies: Business Cloud Services en Digital Media. De divisie Business Cloud Services biedt internet fax, virtuele telefoon, gehoste e-mail, e-mail marketing, online back-up, uniforme communicatie en CRM-oplossingen. Ze verkoopt haar diensten voornamelijk onder de merknamen eFax(R), eVoice(R), FuseMail(R), Campaigner(R), KeepItSafe(R) en Onebox(R), en beheert een messaging-netwerk verspreid over 49 landen op zes continenten. De divisie Digital Media, gecreëerd met j2 Global's overname van Ziff Davis, Inc. in november 2012, biedt betrouwbaar nieuws en recensies van technologische producten op haar website, waaronder PCMag.com, ExtremeTech.com, ComputerShopper.com, Toolbox.com en Geek.com. De divisie Digital Media is ook de beheerder van BuyerBase(R), een geavanceerd platform dat zich toespitst op advertenties; LogicBuy.com, een toonaangevende aanbieder van online aanbiedingen; en Ziff Davis B2B, een toonaangevende aanbieder van onderzoek aan Enterprise-kopers en leads aan IT-leveranciers. Op 31 december 2011 had j2 Global 16 opeenvolgende fiscale jaren van omzetgroei bereikt. Ga voor meer informatie over j2 Global naar www.j2global.com.

Contact Information