SOURCE: j2 Global

j2 Global

March 26, 2013 05:01 ET

eFax® utvider tjenester i ytterligere 3 land

Industriledende eFax® legger til nettsider i tre nye europeiske språk

DUBLIN, IRELAND--(Marketwire - Mar 26, 2013) - eFax(R), en leverandør av skybaserte fakstjenester siden 1995 og et merke for j2 Global, Inc. (NASDAQ: JCOM), har utvidet sitt internasjonale nærvær ved å legge til nettsider på tre nye språk (norsk, finsk og ungarsk) som slutter seg til de andre europeiske språkene som allerede støttes (engelsk, fransk, tysk, italiensk, spansk, nederlandsk, polsk, portugisisk, svensk, dansk og rumensk). eFax(R) støtter nå mer enn 19 forskjellige språk i 49 land verden over.

Med faks fortsatt som en vesentlig del av transaksjonsforretninger internasjonalt og med forretninger som fortsetter å gå over til et mobilt miljø, lar eFax selskaper og personer kutte ledningen til en tradisjonell faksmaskin ved å sende og motta fakser via e-post, enten fra en datamaskin med internettadgang eller fra en mobiltelefon.

«Fokuset på å øke vår virksomhet i Europa er fortsatt like sterkt med lanseringen av vår eFax(R) på norsk, finsk og ungarsk," sa Paul Kinsella, administrerende direktør for j2 Global Europe. «Denne utvidelsen hjelper oss med å bedre dekke behovene for disse kundene og forsterker vår forpliktelse til vekst og utvidelse av vårt nærvær i Europa.»

eFax er et registrert varemerke for j2 Global, Inc.

Om j2 Global, Inc.
j2 Global (JCOM) leverer internett-tjenester gjennom sine to avdelinger: Business Cloud Services og Digital Media. Business Cloud Services tilbyr internettfaks, virtuell telefon, vertstjenester for e-post, e-postmarkedsføring, online sikkerhetskopiering, felles kommunikasjon og CRM-løsninger. Det markedsfører sine tjenester hovedsakelig under merkenavnene eFax(R), eVoice(R), FuseMail(R), Campaigner(R), KeepItSafe(R) og Onebox(R) og betjener et meldingsnettverk som dekker 49 land på seks kontinenter. Digital Media som ble opprettet med j2 Globals oppkjøp av Ziff Davis, Inc. i november 2012, tilbyr tiltrodde nyheter om og gjennomganger av teknologiprodukter på sine nettsteder som inkluderer PCMag.com, ExtremeTech.com, ComputerShopper.com, Toolbox.com og Geek.com. Digital Media drifter også BuyerBase(R), en avansert annonserettet plattform; LogicBuy.com, en ledende leverandør av onlinehandler; og Ziff Davis B2B, en ledende leverandør av forskning for virksomhetskjøpere og ledelser til IT-leverandører. Pr. 31. desember 2011 hadde j2 Global oppnådd 16 etterfølgende regnskapsår med omsetningsvekst. For mer informasjon om j2 Global, besøk www.j2global.com.

Contact Information