SOURCE: eG Innovations

eG Innovations

September 26, 2013 02:00 ET

eG Innovations viert snelle winststijging in Europa bij opening Nederlandse vestiging

Door een enorme toename van het klantenbestand, een groeiend netwerk van partners en een verdubbeling van de opdrachten in Europa, versterkt eG Innovations haar positie in de regio

DEN HAAG, NEDERLAND--(Marketwired - Sep 26, 2013) - eG Innovations, de gelauwerde leverancier van oplossingen in geautomatiseerd performance management voor virtuele, cloud gerelateerde en fysieke IT-infrastructuren, kondigt vandaag de officiële opening van haar kantoor in Den Haag aan. Er staat voor 1 oktober een openingsmanifestatie gepland waar tevens korte toepraken zullen worden gehouden door hoge functionarissen uit de regio. Ong Eng Chuan, ambassadeur van Singapore in België en tevens afgezant voor de Europese Unie, Nederland en Luxemburg, en Henk Kool, locoburgemeester van Den Haag, zullen aanwezig zijn en hun steentje bijdragen aan het evenement.

'We zien ernaar uit om meneer Ong en meneer Kool welkom te heten op deze manifestatie, waar we de verrichtingen van ons bedrijf in de regio onder de aandacht van het grote publiek zullen brengen,' zegt Srinivas Ramanathan, algemeen directeur van eG Innovations. 'We blijven een opmerkelijke groei zien in Europa, met een ruime verdubbeling van de winst in de afgelopen 12 maanden. De Nederlandse vestiging in Den Haag biedt ons de mogelijkheid om ons beter op ons groeiende klantenbestand te richten en ook op onze reeds bestaande plaatselijke partners, om onze business op het vasteland van Europa beter te kunnen ondersteunen.'

De leiding over de Nederlandse vestiging van eG Innovations rust op de schouders van sales manager Renne Bots, een oudgediende die al 25 jaar lang nieuwe markten voor Europese softwarebedrijven ontwikkelt.

Vanuit haar vestiging in Den Haag is eG Innovations in staat om te voldoen aan de behoeften van Europese klanten en partners die meer inzicht willen krijgen in het functioneren van diverse applicaties en IT-infrastructuren. Het bedrijf heeft in Europa ondertussen behoorlijk wat terrein veroverd met het binnenhalen van belangrijke klanten zoals Rio Tinto Diamonds, de Nederlandse Spoorwegen, KPN, the Bank of England, het Britse Rode Kruis, Takeda Pharmaceuticals, Lease Plan, de Hellenic Telecommunications Organization, BBVA en de Road Safety Authority. Het hoofdkantoor van eG Innovations staat in Singapore en heeft vestigingen in de Verenigde Staten, Londen, Hong Kong en Chennai.

Over eG Innovations

eG Innovations levert intelligente performance management oplossingen die voor een enorme versnelling zorgen in de opsporing en de diagnose van problemen, en de daaruit voortvloeiende oplossingen op het gebied van service performance in virtuele, cloud gerelateerde en fysieke dienstverlenende infrastructuren. Alleen eG Innovations biedt op elk niveau een overzicht van 360 graden op de samenhang van geautomatiseerde, virtualisatie-bewuste omgevingen - van desktops tot applicaties en van netwerken tot opslagmedia. Deze unieke benadering levert diepe, bruikbare inzichten op in de ware oorzaken van cross-domain performance problemen en het stelt netwerkbeheerders in staat om op tijd onderliggende problemen op te sporen, de juiste diagnose te stellen en deze problemen snel op te lossen - nog voor de eindgebruiker ze opmerkt.

De gelauwerde oplossingen van eG Innovations op het gebied van performance management en monitoring staan hoog aangeschreven bij enkele van de meest veeleisende bedrijven ter wereld. Ze bieden een geweldige gebruiksvriendelijkheid, zorgen ervoor dat essentiële software topprestaties blijft leveren en dragen de belofte in zich mee dat de benodigde IT-investeringen binnen afzienbare tijd zullen worden terugverdiend.

Onze klanten zijn onder meer: JP Morgan Chase, Citigroup, de Depository Trust and Clearing Corporation, het departement van de minister-president van Singapore, het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de Monetary Authority van Singapore, de Cathay Bank, AllScripts, Honeywell, Samsung, Xerox, Marathon Oil en vele anderen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.eginnovations.com

Contact Information