SOURCE: Daum Communications

Daum Communications

December 02, 2013 03:00 ET

En af de smukkeste Kalender Apps til Android "SolCalendar" præsenteres nu i Danmark

SEOUL, KOREA--(Marketwired - Dec 2, 2013) - Daum Communications (KOSDAQ: 035720), en af Sydkoreas største portaler, introducerer sit smukke kalenderapplikation _SolCalendar_ på dansk gennem Sol Studio at Daum.

SolCalendar er en usædvanlig praktisk og bekvem kalender-app, som kommer med et enkelt, men sofistikeret design. Brugere kan med det samme kontrollere alle de vigtige begivenheder med dens "split view" med et enkelt klik.

Vejrudsigten for de næste 7 dage hjælper brugerne med at planlægge effektivt. Og disse begivenheder kan deles med venner og kammerater ved forskellige metoder, herunder sms'er og mobile meddelelser, e-mails eller sociale medier.

SolCalendar kræver ingen særskilt konto for at bruge den. Når den er installeret, bliver alle kalendere på brugerens smartphone automatisk synkroniseret. Alle andre kalendere, der understøtter CalDAV protokol såsom Yahoo kalender og Apples iCloud, kan også synkroniseres ved blot at tilføje konti.

Mere end 30 forskellige smukke widgets tiltrækker dem, der var ved at få nok af kedelige Android widgets. Det er muligt at visualisere begivenhederne i kalenderen ved at dekorere med bedårende stickers.

Efter SolCalendar blev indført på engelsk og koreansk den 10. september, har der været begejstrede tilbagemeldinger fra brugere og medier over hele verden. Nogle af dem blev spredt via sociale medier og mund til mund. For nylig introducerede Next Web (www.thenextweb.com) SolCalendar som en af de '30 smukkeste og mest veldesignede Android apps.

Desuden oversatte brugerne i Danmark, Tyskland, Rusland, Spanien og Frankrig spontant SolCalendar til deres eget sprog. Med denne støtte satte Sol Studio at Daum farten op og installerede flere sprog på SolCalendar. Den er nu tilgængelig på dansk, tysk, italiensk, portugisisk (brasiliansk), tyrkisk, russisk, spansk, fransk, engelsk, kinesisk, japansk og koreansk.

Som svar på en masse henvendelser fra de europæiske brugere bliver visning af begivenheder med 24-timers-formatet nu understøttet og flyttet til andre måneder som widgets; disse funktioner som primært blev ønsket af brugerne er nu mulige. Og også detaljerede ruter kan lettere optages flere gange på en bi-ugentlig, tri-ugentlig og enhver brugerdefineret indstilling for tilbagevendende begivenheder og kan tilpasses til antallet af gentagelser eller tidspunkt for udløb.

Sol Studio at Daum leverer også SolMail applikationen, der samler alle e-mails fra flere konti på ét sted. Som i tilfældet med SolCalendar bliver SolMail rost mere og mere sammen med en voksende kundebase på verdensplan. SolMail bliver serviceret på tysk, russisk, spansk, fransk, portugisisk, italiensk, rumænsk, polsk, kinesisk, japansk, engelsk og koreansk.

Både SolCalendar og SolMail er nu tilgængelige på Google Play.

Contact Information

Multimedia