SOURCE: Vodafone Global Enterprise

Vodafone Global Enterprise

December 16, 2013 06:10 ET

Energieverbruik van uw bedrijf monitoren en begeren met een oplossing voor energiebeheer

AMSTERDAM, NEDERLAND--(Marketwired - Dec 16, 2013) - Marketing Release - Een totaalbeeld krijgen van het energieverbruik binnen een bedrijf kan moeilijk zijn. Een oplossing voor energiebeheer inschakelen is een ideale manier om dit te bereiken. Het is vooral voordelig voor retailbedrijven, fabrikanten, de publieke sector en organisaties met veel energieleveranciers evenals verschillende soorten contracten en rekeningen.

In een onlangs gepubliceerd white paper, maakte Vodafone zijn nieuwe oplossing voor energiebeheer bekend. Energy Data Management (EDM) kan organisaties helpen om de energie-efficiëntie te controleren op een gedetailleerd niveau, zelfs verspreid over meerdere locaties.

Binnen een organisatie kan elk systeem op elektriciteit slechts enkele honderden watts verbruiken, maar gedurende een jaar en verspreid over meerdere locaties, loopt deze energierekening snel op. EDM is een machine-to-machine (M2M) oplossing die essentiële informatie kan opleveren zodat bedrijfleiders betere beslissingen kunnen maken inzake energie-efficiëntiebeleid, bedrijfsprocessen en technologie.

Vodafone heeft zijn energieverbruik gedurende 10 jaar gemonitord en slimme meters gemonteerd in 40.000 basisstations. Het bedrijf is ook begonnen om de oplossing toe te passen in grote kantoren en andere locaties die grote energieverbruikers zijn. Ongeveer 60% van Vodafone's energieverbruik was verspreid over meer dan 230.000 basisstations, 25% over datacenters en 15% over kantoren en retail locaties.

Voor meer informatie over Vodafone's oplossing voor energie gegevensbeheer kunt u de white paper hier downloaden.

Contact Information

 • Contact:

  Lia Banton
  Marketing Manager
  M2M Northern Europe
  Vodafone Global Enterprise Ltd.
  Email: lia.banton@vodafone.com