SOURCE: Enphase Energy, Inc.

Enphase Energy Logo

May 31, 2016 09:40 ET

Enphase Energy ontvangt EuPD Research keurmerk 'Top PV merk in Nederland 2016'

Het bedrijf scoort als één van de leidende merken in zonne-energie -- in de categorie omvormers -- op basis van de resultaten van onderzoek onder installateurs over naamsbekendheid, klantkeuze en distributie

EINDHOVEN, NEDERLAND--(Marketwired - 31 mei 2016) - Enphase Energy, Inc. (NASDAQ: ENPH), een wereldwijd leidend energietechnologiebedrijf, kondigde vandaag aan dat zij het EuPD Research keurmerk 'Top PV merk Nederland 2016' hebben ontvangen voor hun excellente merkbeleid en naamsbekendheid onder installateurs en zonne-energie professionals in Nederland.

EuPD Research voert jaarlijks Europees onderzoek uit en maakt op grond daarvan een onafhankelijke evaluatie over de perceptie van zonne-energiemerken in de markt. Op basis van het onderzoek van dit jaar, heeft Enphase het keurmerk 'Top PV merk Nederland 2016' ontvangen. Enphase Energy ontving dit keurmerk vanwege de hoge scores voor klantervaring en -tevredenheid; beide het resultaat van de nadruk die het bedrijf legt op kwaliteit, wat doorwerkt in alle aspecten van de business, van producten tot services.

"Het ontvangen van dit, in de industrie zeer gerespecteerde, keurmerk bevestigd opnieuw Enphase's toewijding aan productinnovatie, kwaliteit en technologisch leiderschap," aldus Simon Baggaley, sales director Benelux, Enphase Energy. "Enphase staat niet alleen voor producten van hoge kwaliteit, maar ook voor een ongeëvenaarde markt- en klantgerichte service, waar we hard aan werken. Het feit dat EuPD ons dit keurmerk toekent op grond van feedback van installateurs maakt het nog waardevoller voor ons."

Enphase levert intelligente zonne-energiesystemen die eenvoudiger te installeren, monitoren en onderhouden zijn. Het systeem biedt passende zonne-energieoplossingen en maximale ontwerpflexibiliteit. Daarmee zorgt het voor een ongekende klanttevredenheid en betrouwbaarheid en superieure levenslange energieprestaties, wat resulteert in een hoger rendement voor huiseigenaren. Dit biedt ook zonne-energieprofessionals concurrentievoordeel.

Met zijn uitgebreide kennis van de industrie en analytische ervaring zorgt EuPD Research voor continue interactie en discussie met PV-installateurs, klanten en andere koplopers in de industrie. Dat resulteert in het unieke besluitvormingsproces op basis waarvan de keurmerken voor Top PV merken uitgereikt worden.

"Het PV-omvormer landschap is zeer competitief in Nederland," aldus Markus A.W. Hoenher, CEO van EuPD Research. "In zo'n vechtmarkt, biedt een keurmerk niet alleen voordelen voor producenten, ook installateurs kunnen zich onderscheiden door ermee te bewijzen dat ze hoog kwalitatieve merken aanbieden."

Naast de Nederlandse dochteronderneming van Enphase Energy, heeft ook de UK divisie een EuPD keurmerk ontvangen.

Over EuPD Research

EuPD Research, 360|Consult and 360| komen samen onder de paraplu van de Hoehner Research & Consulting Group (HRCG). HRCG streeft ernaar om klanten geïntegreerde oplossingen te bieden gebaseerd op eersteklas marktonderzoek, advieservaring, excellente communicatie en strategieën om de markt te benaderen. In meer dan 10 jaar, heeft HRCG meer dan 2.000 exclusieve projecten afgerond voor multinationals, wereldwijde verenigingen en overheden. Het wereldwijde bereik zorgt ervoor dat HRCG klanten kan ondersteunen in hun doelmarkten en maatwerk oplossingen kan bieden. Voor meer informatie:http://www.eupd-research.com/home.html

Over Enphase Energy

Enphase Energy, een wereldwijd energietechnologiebedrijf, heeft een leidende positie in het mogelijk maken van slimme, verbonden zonne-energie in elk huis en bedrijf en elke gemeenschap. Enphase levert eenvoudige, innovatieve en betrouwbare energieoplossingen die het mogelijk maken om het wereldwijde potentieel aan duurzame energie te benutten. Enphase heeft al meer dan 11 miljoen micro-omvormers verscheept en er zijn al meer dan 460.000 Enphase huis- en commerciële systemen uitgerold in meer dan 100 landen. Sluit je aan bij Enphase op Linked In en Twitter en bezoek www.enphase.com/nl voor meer informatie.

Enphase Energy®, het Enphase logo en andere handelsmerken of servicenamen zijn handelsmerken van Enphase Energy, Inc.

Forward-Looking Statements

This press release may contain forward-looking statements, including statements related to Enphase Energy's financial performance, market demands for its products, and advantages of its technology and market trends. These forward-looking statements are based on the company's current expectations and inherently involve significant risks and uncertainties. Actual results and the timing of events could differ materially from those anticipated in such forward-looking statements as a result of these risks and uncertainties and other risks detailed in the "Risk Factors" and elsewhere in Enphase Energy's latest Securities and Exchange Commission filings and reports. Enphase Energy undertakes no duty or obligation to update any forward-looking statements contained in this release as a result of new information, future events or changes in its expectations.

Afbeelding beschikbaar: http://www.marketwire.com/library/MwGo/2016/5/26/11G100262/Images/EUPD_Research_Siegel_Wisselrichters_NL-fcd1c2f1c2eab971941f1793c4ecbaf1.jpg

Contact Information

 • Contact

  Anna Valeria Porta
  EMEA PR Manager
  Enphase Energy EMEA
  Email contact
  +39 333 4862364

  Sati Dielemans
  Public Relations voor Enphase in Nederland
  Email contact
  + 31 6 4230 9668