SOURCE: Euro Partners

Euro Partners

January 09, 2014 10:09 ET

Euro Partners lanserar tävlingen "Let's Pump It Up!" inför 2014 års affiliatekonferens i London

Det ledande affiliateprogrammet erbjuder suveräna priser i en ny tävling som är öppen för både nya och redan existerande affiliates

LONDON, STORBRITANNIEN--(Marketwired - Jan 9, 2014) - Vad får dig motiverad? Hur förbereder du dig inför en dag fylld av utmaningar? Med en ny kampanj - tävlingen "Let's Pump It Up" - försöker Euro Partners ta reda på hur affiliates håller sig på topp, speciellt i situationer då kniven vilar mot strupen.

Att driva ett framgångsrikt affiliateföretag kan vara väldigt påfrestande och kräva ägaren till sajtens fullständiga uppmärksamhet dygnet runt. Forskning visar att motivation är en av de mest betydelsefulla faktorerna för att bedriva en framgångsrik verksamhet, samtidigt som våra källor till motivation är personliga och varierar rejält.

Euro Partners team ville ha lite roligt och samtidigt kasta lite ljus över ämnet i fråga. Av den anledningen skapade man en spännande tävling som erbjuder suveräna priser. Affiliates bjuds in att posta foton på Euro Partners Facebooksida av vad som kan tänkas få dem "pumped up". Affiliaten med det bästa fotot kommer att vinna surfplattans Rolls Royce - en splitter ny iPad Air.

Det finns även ett pris för tvåan: ett sportarmband från Fitbit. Under dagens alla händelser håller Fitbit koll på hur många steg du tar, sammanlagd distans du rör dig och antalet kalorier du bränner. Under natten bedömer bandet din sovkvalité och väcker dig stillsamt på morgonkvisten. Genom att följa din väg mot ditt personliga mål, fungerar Fitbit som motivation för att du ska ta dig ut och vara mer aktiv.

Utöver nättävlingen kommer Euro Partners även att anordna lotterier på Dag 1 och Dag 2 under 2014 års affiliatekonferens i London. På spel står två iPad Mini-plattor och två Apple TVs. För att registrera sig behöver affiliaten bara lämna sitt visitkort i skålen vid Euro Partners stånd - A6.

Euro Partners är kända för att lägga ribban högt när det gäller konferenshöjdpunkter och LAC 2014 kommer inte att vara något undantag. Konferensen till ära har man genom en ny lyxig och bekväm lounge skapat det perfekta vattenhålet för möten mellan initierade branschfolk, baren är givetvis öppen och av allt att döma ser Euro Partners ut som det perfekta stället att hänga vid under årets LAC.

Om Euro Partners
Euro Partners är för närvarande det största och mest väletablerade affilateprogrammet för Playtechs licensinnehavare världen över. Man bedriver verksamhet på över ett dussin språk, det engagerade och vältränade teamet hos Euro Partners erbjuder sina kunder och affiliatemedlemmar personlig service med en lokal touch. Besök Euro Partners för att ta reda på mer.

Contact Information

 • För mer information, var vänlig kontakta:
  Euro Partners
  Robin Becker
  Public Relations
  robecker @ europartners.com
  Tel. +972 3 764 6200 ext. 2637