SOURCE: Workday, Inc.

Workday, Inc.

July 20, 2016 04:00 ET

Europeiske selskaper tar Workday Recruiting stadig mer i bruk

Kunder som Direct Line Group, Össur og TalkTalk fornyer rekrutteringsprosessen med Workday

LONDON I STORBRITANNIA--(Marketwired - Jul 20, 2016) - Workday, Inc. (NYSE: WDAY), en markedsleder innen skyløsninger for finans og HR, offentliggjorde i dag at kunder med hovedkontor over hele Europa stadig velger Workday Recruiting. Wokrday Recruiting, som ble bygget opp fra grunnen og er sømløst integrert med Human Capital Management (HCM), er et ende-til-ende-program som gir kundene full innsikt i deres talentlivsløp – fra rekruttering til etterfølgelse – i ett system.

"Vi fortsetter å se betydelig momentum i vår europeiske kundebase for et skybasert rekrutteringsprogram som er fullt integrert med Workday Human Capital Management (HCM), og gir kundene full innsikt i deres talentlivssyklus," sa Chano Fernandez, direktør for EMEA og APJ i Workday. "Workday Recruiting omfatter en ny måte å arbeide på for alle som er involvert i ansettelsesprosessen, og er designet for å være like mobil som våre kunders virksomhet".

De europeiske kundene spenner fra middels til store bedrifter over et bredt spekter av bransjer, og omfatter:

  • Direct Line Insurance Group (Konsernet), en ledende forsikringstilbyder som er notert på London Stock Exchange. Konsernet har hovedkontor i Bromley i Storbritannia og eier en rekke skadeforsikringsmerker som Direct Line, Churchill, Privilege og veibergingstjenesten Green Flagg.

  • Opera Software har hovedkontor i Oslo og er en markedsleder innen programvareutvikling. Opera leverer produkter og tjenester til mer enn 350 millioner brukere over hele verden, så internettbrukerne kan oppdage og koble seg til innhold, uavhengig av enhet, nettverk eller plassering.

  • Össur har hovedkontor i Reykjavik på Island og er markedsleder i ikke-invasiv ortopedi.

  • Sanofi er en global helsemarkedsleder med hovedkontor i Paris, og oppdager, utvikler og distribuerer behandlingsløsninger med fokus på pasientenes behov.

  • Sky Betting & Gaming har hovedkontor i Leeds og er en britisk aktør innen spill og veddemål på internett.

  • TalkTalk har hovedkontor i London, og er Storbritannias rimeligste tilbyder av bredbånd, telefon, TV og mobile tjenester.

"Vi har økt antall ansatte betydelig i løpet av de siste 12 månedene, og Workday Recruiting har gitt oss mye tydeligere og mer detaljerte data enn før," sa Matt Hughan, leder for rekruttering i Sky Betting & Gaming. "Vi setter stor pris på de potensielle bruksområdene for disse dataene, og ser frem til å jobbe med Workday om dette i løpet av de kommende månedene."

"Workday Recruiting har hjulpet Össur med å finne de riktige talentene uansett hvor de befinner seg i hele verden", sa Margret Lara Fridriksdottir, konserndirektør for HR og strategi i Össur. "Å ansette eller forfremme de riktige personene til rett tid, samt å ha en aktiv talentbase, er avgjørende for å lykkes i et voksende selskap som Össur."

"Workday har gjort det mulig for Talktalk å ha en enkelt kilde for pålitelige ansattedata for hele ansattelivssyklusen", sa Kathryn Heywood, direktør for HR drift og ressursbruk i Talktalk Group.

Om Workday
Workday er en ledende leverandør av nettskyapplikasjoner for selskaper innen finans og HR. Workday ble grunnlagt i 2005 og leverer applikasjoner innen finansadministrasjon, personalledelse og analyseapplikasjoner som er laget for verdens største selskaper, utdanningsinstitusjoner og det offentlige. Workday er valget til mer enn 1000 selskaper, alt fra mellomstore selskaper til konserner på Fortune 50-listen.

(C) 2016. Workday, Inc. Alle rettigheter er forbeholdt Workday og Workday-logoen er det registrerte varemerket til Workday, Inc. Alle andre merkevarer og produktnavn er varemerker eller registrerte varemerker til selskapene som eier disse.

Contact Information