SOURCE: ExeBTC LLC.

June 14, 2016 10:28 ET

ExeBTC annoncerer en ny måde at investere i Bitcoin

DELAWARE CITY, DE--(Marketwired - 14. juni 2016) - I årevis har ExeBTC haft en førerstilling inden for finansverden og opbygget et ry som et kyndigt og pålideligt alternativ til dem, der søger risikostyring og rådgivningstjenester. Den hurtigt voksende virksomhed udvider dog i øjeblikket deres tjenester til en ny online-webplatform www.ExeBTC.com, som vil bringe deres brede udvalg af tjenester ud til en global kundebase og fungere som det førende websted for Bitcoin-investeringer.

En række investeringspakker giver alle slags kunder adgang til imponerende forrentningsprocenter, der spænder fra 125 % til 275 % på mellem 15 og 45 dage. Selv om det høje afkast kræver en større startinvestering, kan nye markedsaktører komme i gang for så lidt om 0,2 BTC (omkring $90).

En talsmand for www.ExeBTC.com sagde om det nye websted:
"Ved at allokere det bedste talent, vi havde til rådighed til at designe vores nye platform, og ved at give det samme høje ekspertniveau inden for finansielle tjenesteydelser, som vi er kendt for, er ExeBTC overbeviste om, at alle fra førstegangsinvestorer til erfarne fagfolk vil finde de tjenesteydelser, de søger efter, og det afkast, de forventer. Som det eneste websted, der søger at tilbyde det bedste investeringsafkast til den største gruppe af kunder, tror vi på, at vores virksomhed har fået fat i noget helt unikt og specielt."

Et indledende besøg på www.ExeBTC.com vil afsløre en simpel grænseflade med rullemenu, der giver oplysninger om virksomheden, genveje via et enkelt klik til investering i Bitcoin, en række investeringsplaner og adgang til Bitcoin-klienten med mulighed for simpel Bitcoin-udveksling. Grundinvesteringspakken lover et afkast på 125 % inden for 15 dage, mens VIP-pakken angiver et afkast på 275 % i løbet af 45 dage. Rækken af valgmuligheder er beregnet til at give besøgende mulighed for at vælge det niveau, som de føler sig bedst tilpasse med, mens der stadig er mulighed for fleksibilitet.

I løbet af de sidste syv år har Bitcoin spillet en dramatisk rolle i verdenen for online-investering, og der er blevet opfundet et helt nyt omsætningsmiddel, som udnytter de mest opdaterede sikkerhedsprotokoller for at give sikre og pålidelige transaktioner. Bitcoins selv er helt digitale, men fungerer som en meget reel investeringsmulighed, der regelmæssigt købes og sælges af personer over hele verden.

Til en kurs på $450 USD pr. Bitcoin i dag har denne nye valuta vist et støt opadgående udsving gennem de sidste to år. Og selvom historien for Bitcoin til dato viser dens andel af markante stigninger og fald, så er eksperterne optimistiske efter den dramatiske stigning fra $225 pr. Bitcoin i 2015. I takt med at fremsynede online-investorer fortsat ser kursudviklingen for Bitcoin som stigende, vokser omverdenens tillid til valutaens fremtidige succes og stabilitet støt. I mellemtiden ligger ansvaret for at bringe investeringsmuligheder i Bitcoin til masserne hos fremsynede virksomheder som ExeBTC.

www.ExeBTC.com er en online-ressource til verdens førende Bitcoin-investorer, som tilbyder risikostyring og rådgivningstjenester på et individuelt og institutionelt grundlag. Med et team af eksperter parat til at tilbyde omfattende råd og en række investeringsløsninger er de udrustet til at tilbyde førsteklasses tjenesteydelser til offentlige og private kunder over hele verden.

Contact Information