SOURCE: ExeBTC LLC.

June 14, 2016 09:59 ET

ExeBTC julkistaa uuden tavan sijoittaa Bitcoiniin

DELAWARE CITY, DELAWARE--(Marketwired - 14. kesäkuu 2016) - ExeBTC on ollut jo vuosien ajan talousmaailman johtaja. Se on luonut maineen asiantuntevana ja luotettavana vaihtoehtona riskienhallinta- ja neuvontapalveluja tarvitseville. Nopeasti kasvava yhtiö laajentaa tällä hetkellä palvelujaan uuteen verkkosivustoon, joka sijaitsee osoitteessa www.ExeBTC.com. Sivuston ansiosta yhtiön laajat palveluvalikoimat ovat globaalin asiakaskunnan saatavilla, ja sivusto on lisäksi tärkein Bitcoin-sijoitusten sivusto.

Sijoituspakettien valikoima tarjoaa kaikentyyppisille asiakkaille mahdollisuuden saavuttaa 15–45 päivässä huomattavat 125–275 prosentin tuotot. Korkeat tuottoprosentit edellyttävät suurta alkusijoitusta, mutta uudet markkinatoimijat voivat päästä mukaan esimerkiksi vain 0,2 BTC:n (n. 90 USD) sijoituksella.

www.ExeBTC.comin yhtiön tiedottaja puhui uudesta sivustosta painokkaasti:
"Uuden sivuston suunnittelussa ovat mukana parhaat lahjakkuutemme, ja tarjoamme asiantuntemuksella talouspalveluja, joiden korkeasta tasosta olemme tunnettuja. Näin toimimalla ExeBTC kykenee luottamaan siihen, että kaikki – aina ensikertalaisista sijoittajista tottuneihin ammattilaisiin - löytävät itselleen sopivat palvelut ja saavat odottamansa tuotot. Olemme ainut sivusto, jonka päämääränä on tarjota paras sijoitusten tuotto laajimmalle asiakkaiden joukolle, ja uskomme, että yrityksemme on päässyt jonkin todella ainutlaatuisen ja erityisen ytimeen."

Ensimmäisellä vierailullasi osoitteessa www.ExeBTC.com näet yksinkertaisen vieritysnäytön, jossa on tietoja yhtiöstä, yhden napsautuksen polut Bitcoiniin sijoittamiseen, sijoitussuunnitelmavalikoima ja Bitcoin-asiakkaiden sisäänpääsyosio vaivatonta Bitcoinin vaihtoa varten. Perussijoituspakkaus lupaa 125 % tuottoasteen 15 päivässä, kun taas VIP-valinta antaa 275 % tuottoasteen 45 päivässä. Vaihtoehtojen valikoima on suunniteltu siten, että vierailijat voivat valita itselleen sopivimman tason ilman, että joustavuus kärsisi.

Viimeisten seitsemän vuoden aikana Bitcoin on ollut mullistavassa asemassa online-sijoitusten alalla. Se on luonut täysin uuden vaihtovälineen, joka hyödyntää uusimpia tietoturvaprotokollia varmistaen näin turvalliset ja luotettavat siirrot. Bitcoinit ovat täysin digitaalisia, mutta ne ovat todellinen sijoitusmahdollisuus, sillä ihmiset kaikkialla maailmassa ostavat ja myyvät niitä.

Bitcoinin arvo on nyt 450 Yhdysvaltain dollaria. Tämä uusi valuutta on ollut jatkuvassa tasaisessa kasvussa viimeisten kahden vuoden ajan. Vaikka Bitcoinin historiassa on tähän asti ollut nousu- ja laskukausia, huima nousu 225 dollarista vuonna 2015 lisää asiantuntijoiden optimismia. Edistysmieliset verkkosijoittajat näkevät Bitcoinin hintasuuntauksen nousevana, ja maailma on yhä luottavaisempi valuutan tulevan menestyksen ja vakauden suhteen. Sillä välin Bitcoinin sijoitusmahdollisuuksien saattaminen kaikkien ulottuville jää kaukokatseisten yritysten, kuten ExeBTC:n, hartioille.

www.ExeBTC.com on maailman johtavien Bitcoin-sijoittajien verkkoresurssi, joka tarjoaa riskinhallintaa ja neuvontapalveluja sekä yksityisille että julkisille tahoille. Resurssin palveluksessa on asiantuntijoiden tiimi, joka on valmis antamaan kattavasti neuvoja ja tarjoamaan valikoiman sijoitusratkaisuja ja ensiluokkaisia palveluja sekä yksityisille että julkisille asiakkaille kaikkialla maailmassa.

Contact Information