SOURCE: Turn

September 13, 2012 11:36 ET

Facebook ® Exchange Inventaris Nu Beschikbaar Door Turn Campaign Suite

REDWOOD CITY, CA--(Marketwire - Sep 13, 2012) - Turn heeft vandaag de directe beschikbaarheid van Facebook (R) Exchange (FBX) marktplaats inventaris bekend gemaakt door de Turn Campaign Suite marketing cloudapplicatie. Marketeers die het Turn platform in Europa en de V.S. gebruiken kunnen nu hun adverteerbereik uitbreiden door de Facebook schaal te includeren. Deze vertegenwoordigt 955M gebruikers wereldwijd (1) en meer dan 25% van de bannerindrukken (2) in de Verenigde Staten.

Turn, een Facebook Preferred Marketing Developer (PDM), heeft een op schaal gemaakte integratie gebouwd die de dagelijks miljarden verzonden FBX-indrukverzoeken aan Campaign Suite kan ondersteunen. Turn heeft sinds juni meer dan 50 FBX-campagnes aangedreven en een aanzienlijk aantal unieke gebruikers geïdentificeerd die beschikbaar zijn door FBX en niet bereikt kunnen worden op andere beurzen. Een aantal Turn-agentschap trading deskklanten die gebruik maken van FBX zijn: Amnet, Mediabrands Audience Platform, Accuen en Vivaki.

“Turn’s integratie met FBX stelt AMNET in staat om deel uit te maken van een innovatieve kans. Door Turn Campaign Suite hebben wij de kans om ons bereik uit te breiden naar een sterk betrokken gebruiksgroep. Aanvankelijke campagneresultaten zijn positief en het bewijs dat Facebook-reclame werkt. We zijn verheugd om deze kans te delen met klanten over de hele wereld,” zei Ashwini Karandikar, Algemeen Manager, Noord Amerika, AMNET.

“Mediabrands Audience Platform (MAP) maakt gebruik van een gedetailleerd publiek aan data en analytische meetkunde met Turn’s geavanceerde optimalisatiemogelijkheden om toegang te krijgen tot het ongelofelijke bereik en de betrokken gebruikersgroep van de FBX. We zijn blij dat onze cliënt Chrysler Group een marketing innovator is in de auto-industrie, en dat wij hen in staat stellen om vroeg te profiteren van deze kans, voortbouwend op onze geschieden als leiders in de publieke beweging,” zei Brendan Moorcroft, CEO, Mediabrands Audience Platform.

“Accuen is toegewijd aan het verstrekken van het laatste en beste in programmatische media aan onze klanten. Met zijn enorme bereik, betrokken gebruikersgroep, en publieke datafuncties is FBX een fantastische nieuwe kans. We zijn blij om te mogen samenwerken met partners zoals Turn zodat we FBX kunnen aanbieden aan onze klanten,” zei Josh Jacobs, President, Accuen.

Als een cross-channel marketing platform biedt Turn Campaign Suite adverteerders die toegang willen tot FBX de volgende belangrijke voordelen:

1. Custom publiek ontwerp met Turn. Adverteerders kunnen Turn Audience Suite gebruiken om gedetailleerde beelden te creëren van hun belangrijkste klantsegmenten door gebruik te maken van eerste partij CRM-gegevens en gegevens van providers van derde partijen. Vervolgens kunnen ze met behulp van real-time gerichte middelen in Turn Campaign Suite remarketen aan deze groepen op FBX en andere reclamekanalen.

2. Toonaangevende prestaties. Adverteerders kunnen gebruikmaken van Turn’s zeven jaar ervaring op het gebied van het bouwen van algoritmes voor nieuwe reclamekanalen om ongeëvenaarde campagneprestaties te realiseren. Turn’s krachtige leeralgoritmes worden combineert met grote hoeveelheden data om targeting tactieken te optimaliseren, experimenten met verschillende creatieve activa te beheren, en om biedingen aan te passen om de hoogst mogelijke ROI te bereiken.

3. Krachtige analytische meetkunde. De DataMine analytische meetkundemachine, onderdeel van Turn Audience Suite, biedt diepe inzichten in campagneprestaties, inclusief cross-channel prestaties en multi-touch attributie-analyse.

4. Master controle. Adverteerders kunnen efficiënter worden door het managen van hun FBX-reclame naast hun video-, display-, en mobiele campagnes. Na één keer inloggen kunnen adverteerders frequentiecaps instellen naast inventaristypes, prestaties sturen met dynamische optimalisatie tussen de kanalen, en creatieve sequencing tussen kanalen controleren.

“We zijn erg blij met de prestatieresultaten die onze klanten hebben bereikt door gebruik te maken van FBX. Adverteerders hebben algemene campagnedoelen snel bereikt, wat de kwaliteit van FBX-inventaris en de -potentie als een belangrijk deel van de mediamix onderstreept. Met de integratie van FBX in Turn Campaign Suite geven we marketeers de mogelijkheid om het bereik en de schaal van FBX te bereiken terwijl ze ook gebruik kunnen maken van onze unieke platformfuncties zoals cross-channel reclame management en optimalisatie,” zei Bill Demas, President en CEO, Turn.

Voor meer informatie over het aanbieden van Turn Campaign Suite’s FBX-inventaris, ga naar www.turn.com/products/campaign-suite.

(1) Facebook 10Q, juni 2012

(2) comScore, juni 2012

Facebook is een geregistreerd handelsmerk van Facebook, Inc.

Over Turn

Turn zorgt voor real-time inzichten die de besluitvorming van toonaangevende reclamebureaus en marketeers transformeren. Onze cloudapplicaties en internetschaalarchitectuur werken samen om een compleet beeld van klanten te geven, cross-channel campagnes uit te voeren, en om het te verbinden met een wereldwijd ecosysteem van meer dan 100 partners. Het hoofdkantoor van Turn is gevestigd in Silicon Valley en biedt haar platform, producten en services aan in Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Europa. Bedrijfsinkomsten zijn elk jaar meer dan verdubbeld sinds het bestaan van Turn. Voor meer informatie, ga naar turn.com of volg @turnplatform.

Contact Information  • Contactinformatie
    Janet Park
    Toegang Communicatie voor Turn
    917.522.3522
    jpark@accesspr.com