SOURCE: Focus Enhancements

September 08, 2007 00:00 ET

Focus Enhancements introduceert Camera-Mountable HD-SDI Signal Converter op IBC 2007

MCSDI-1 Portable Media Converter converteert SD of HD Analoge Componenten HDMI Signalen naar SDI voor kosten-effectieve Live Video Productie

AMSTERDAM, THE NETHERLANDS--(Marketwire - September 8, 2007) - IBC Booth 9.441 -- Focus Enhancements, Inc. (NASDAQ: FCSE), een wereldleider op het gebied van mediabeheer en Ultra Wideband (UWB) draadloze technologie, introduceerde de MCSDI-1 Portable Media Converter op de IBC 2007 (stand 9.441) in de Amsterdamse RAI. De MCSDI-1 is een kosten-effectieve oplossing voor professionals die professionele HD-SDI apparatuur moeten verkrijgen van camcorders met een niet gecomprimeerde HDMI output. De MCSDI-1, samen met Focus’ ‘marktleidende’ HD workflow, zal op de IBC te zien zijn vanaf 7 tot 11 september

De MCSDI-1 converteert HD analoog, SD analoog of digitale HDMI input signalen naar HD-SDI of SD-SDI output – alles in een draagbaar pakket dat gemakkelijk bevestigd kan worden aan de onderkant van een camcorder. Volledig digitaal en ongecomprimeerd, is SDI hét productieformaat voor high end uitzending en live video producties geworden. Door een signaal naar HD-SDI of SD-SDI te converteren, levert de MCSDI-1 de hoogste kwaliteit beeld voor camcorders, zodat het de ideale oplossing is voor live video producties.

“De MCSDI-1 verlaagt de kosten van live video productie, door een hoge kwaliteit HDMI-naar-HD-SDI conversie te leveren”, zegt Robert Caldeira, senior product manager bij Focus Enhancements, “MCSDI-1 converters gecombineerd met een Focus HX series HD Switcher bieden ongeëvenaarde prijs-kwaliteit verhoudingen voor multi-camera producties.”

Meer MCSDI-1 mogelijkheden zijn o.a.:

--  2-kanaals embedded digital audio
--  Auto-sensing van signaal inputs
--  Video mute color bar output voor apparaat setup
--  Door gebruikers selecteerbare audio levels
--  NTSC/PAL
--  DC power input (as low as 7.2VDC).
    

De MCSDI-1 is waarschijnlijk verkrijgbaar vanaf midden september via geauthoriseerde Focus Enhancement dealers voor een adviesprijs van $699. Voor meer informatie kunt u terecht op www.focusinfo.com.

Over Focus Enhancements, Inc.

Focus Enhancements, Inc. (NASDAQ: FCSE), te Campbell, CA, is de marktleider in het ontwerpen van oplossingen van wereldklasse op het gebied van geavanceerde, gepatenteerde video en draadloze video technologie. De Semiconductor Group van het bedrijf ontwikkelt ingebouwde circuits (ICs) voor high-end applicaties in de video convergentiemarkt, inclusief IPTV set-top boxen en draagbare mediaspelers. Focus Enhancements ontwikkelt momenteel een draagbare IC chip set op basis van de WiMedia UWB norm die compatibel is met draadloze USB en gebruikt wordt in personal computers, consumentenelektronica en mobiele elektronische applicaties. De Systems Group van het bedrijf ontwikkelt videoproducten voor de digitale mediamarkten met klanten in de broadcast, videoproductie, digitale handtekening en digitale activabeheer markten. U vindt meer informatie over Focus Enhancements in de SEC bestanden van het bedrijf of door de Focus Enhancements startpagina te raadplegen op http://www.focusinfo.com.

Vertrouwelijkheidsverklaring

Verklaringen in dit persbericht die niet historisch van aard zijn, inclusief verklaringen met betrekking tot de bedoelingen, hoop, verwachten, voorstellingen, plannen of voorspellingen over de toekomst zijn vooruitblikkende verklaringen die vallen binnen de betekenis van de Private Securities Litigation Reform wet van 1995. Dergelijke factoren omvatten verklaringen over de recent geïntroduceerde producten zoals het PX-1 model. Omdat deze vooruitblikkende verklaringen risico's en onzekerheden inhouden, zijn er belangrijke factoren die er toe kunnen leiden dat onze eigenlijke resultaten materieel kunnen verschillen van die in de vooruitblikkende verklaringen. Factoren, die er toe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten materieel kunnen verschillen, zijn o.a. de acceptatie van de cliënten van recent geïntroduceerde producten; wijzigingen in de bestelpatronen van de cliënt; de prestatie en acceptatie van de PX-1; en de risicofactoren gepreciseerd in het 10-K formulier van het bedrijf voor het jaar dat eindigde op 31 december 2006 en het 10-Q formulier voor de periodes die eindigden op 31 maart 2007, en ook de andere bestanden die ingediend werden bij het SEC. Deze verklaringen zijn gebaseerd op informatie vanaf 7 september 2007 en het bedrijf is niet verplicht vooruitblikkende verklaringen bij te werken, ongeacht of dit het resultaat is van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen, of andere.

(C) 2007 Focus Enhancements, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Contact Information