SOURCE: Focus Enhancements

September 07, 2007 00:00 ET

Focus Enhancements introduceert de HX Switcher Series op de Europese markt op IBC 2007

Ultra compact en superieure kwaliteit HD Video Switchers maken hun Europese debuut en bieden ondersteuning voor 1080i/50 en 720p/50

AMSTERDAM, THE NETHERLANDS--(Marketwire - September 7, 2007) - IBC kiosk 9.441 - Focus Enhancements, Inc. (NASDAQ: FCSE), een wereldleider op het gebied van mediabeheer en Ultra Wideband (UWB) draadloze technologie, kondigt aan dat de HX-1 en HX-2 HD video switchers geïntroduceerd zullen worden op de Europese markt op IBC 2007 (kiosk 9.441) in de RAI in Amsterdam vanaf 7-11 september. De HX-1 en HX-2 HD switchers bieden nu ondersteuning voor 1080i/50 en 720p/50 formaten, wat beide modellen ideaal maakt voor nieuws/sportzenders, productie studio eigenaars, onderwijzers en videoregisseurs voor plaatsen van verering die overschakelen op een productie van hoge definitie.

"De HX serie werd enthousiast onthaald en heeft positieve feedback gekregen in Noord-Amerika," zei Matt McEwen, senior product manager voor Focus Enhancements. "De HX lijn van HD switchers biedt onze Europese klanten nu een veel grotere veelzijdigheid voor hun HD en SD producties -- wat de switchers essentieel maakt in onze groeiende lineup van HD productiemiddelen."

De vier HD-SDI ingang HX-1 draagbare HD Video Switcher omvat actieve loop-through op alle ingangen net als dubbele HD-SDI uitgangen voor toezicht op het programma, voorbeeld en de effecten. Het ondersteunt acht schuifpatronen en aanpasbare effecten, inclusief zachte randen, randgrootte en de kleur van de rand. Geplaatst in een stevig, ultra-draagbaar chassis is de HX-1 ideaal geschikt voor zendwagens en andere omgevingen waar men beperkt is in ruimte.

De HX-2 HD/SD Video Switcher beschikt over acht HD-SDI of SD-SDI ingangen, bovenop de externe sleutel en invul ingangen, voor stroomafwaartse sleutelbronnen zoals tekengeneratoren of logo invoerders. Eenvoudig op te stellen en te bedienen, de switcher met hoge prestaties ondersteunt de volledige 10-bit verwerking en komt zo tegemoet aan de hoogste uitzendnormen. De HX-2 biedt ook een schakelbare HD/SD bewerking, zes afzonderlijke uitgangen, externe DSK ingang, chroma sleutelfunctionaliteit, auto of handmatige mix/schuif bewerking (met acht verschillende schuifpatronen) en een 2D DVE.

Men verwacht dat de HX-1 en HX-2 met 720p50 en 1080i50 ondersteuning beschikbaar zullen zijn in november 2007 voor 9.900 Euro's en 18.000 Euro's, respectievelijk. Voor meer informatie kunt u onze website raadplegen: www.focusinfo.com. Voor informatie over de prijszetting in Amerika verwijzen wij u naar sales@focusinfo.com of 800.338.3348.

Over Focus Enhancements, Inc.

Focus Enhancements, Inc. (NASDAQ: FCSE), zetel in Campbell, CA, is een leidinggevende ontwerper van oplossingen van wereldklasse op het gebied van geavanceerde, particuliere video en draadloze video technologieën. De Semiconductor Group van het bedrijf ontwikkelt ingebouwde circuits (ICs) voor hoge-prestatie applicaties in de video convergentiemarkt, inclusief IPTV set-top boxen en draagbare mediaspelers. Focus Enhancements ontwikkelt momenteel een draagbare IC chip set op basis van de WiMedia UWB norm die compatibel is met draadloze USB en gebruikt wordt in een personal computer (PC), consumentenelektronica (CE) en mobiele elektronische applicaties. De Systems Group van het bedrijf ontwikkelt videoproducten voor de digitale mediamarkten met cliënten in de uitzending, videoproductie, digitale handtekening en digitale activabeheer markten. U vindt meer informatie over Focus Enhancements in de SEC bestanden van het bedrijf of door de Focus Enhancements startpagina te raadplegen op http://www.focusinfo.com.

Vertrouwelijkheidverklaring

Verklaringen in dit persbericht die niet historisch van aard zijn, inclusief verklaringen met betrekking tot de bedoelingen, hoop, verwachten, voorstellingen, plannen of voorspellingen over de toekomst zijn vooruitblikkende verklaringen die vallen binnen de betekenis van de Privé obligaties geschil hervormingswet van 1995. Dergelijke factoren omvatten verklaringen over de recent geïntroduceerde HX switchers van het bedrijf. Omdat deze vooruitblikkende verklaringen risico's en onzekerheden inhouden, zijn er belangrijke factoren die er toe kunnen leiden dat onze eigenlijke resultaten materieel kunnen verschillen van die in de vooruitblikkende verklaringen Factoren die er toe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten materieel kunnen verschillen, omvatten de acceptatie van de cliënten van recent geïntroduceerde producten, wijzigingen in de bestelpatronen van de cliënt, de prestatie en acceptatie van de HX switchers en de risicofactoren gepreciseerd in het 10-K formulier van het bedrijf voor het jaar dat eindigde op 31 december 2006 en het 10-Q formulier voor de periode die eindigde op 31 maart 2007, net als de andere bestanden die ingediend werden bij het SEC. Deze verklaringen zijn gebaseerd op informatie vanaf 7 september 2007 en het bedrijf is niet verplicht vooruitblikkende verklaringen bij te werken, ongeacht of dit het resultaat is van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen, of andere.

Contact Information