SOURCE: Focus Enhancements

September 07, 2007 00:00 ET

Focus Enhancements introduceert Native Apple QuickTime ondersteuning voor de PX-1 Production Media Server op IBC 2007

PX-1 Production Media Server stroomlijnt de HD workflow nog meer en biedt daarbij Focus FS-100 en Panasonic P2 gebruikers een naadloze integratie in Final Cut Pro

AMSTERDAM, THE NETHERLANDS--(Marketwire - September 7, 2007) - IBC Booth 9.441 - Focus Enhancements, Inc. (NASDAQ: FCSE), een wereldleider op het gebied van mediabeheer en Ultra Wideband (UWB) draadloze technologie, introduceert ingebouwde QuickTime ondersteuning voor haar PX-1 Production Media Server -- wat ongeëvenaarde tijdsbesparingen oplevert voor Focus FS-100 en Panasonic P2 gebruikers die werken met Final Cut Pro van Apple. Met deze meest recente versie kunnen gebruikers inhoud naadloos verplaatsen van een Focus FS-100 DTE recorder of Panasonic P2 kaart in een Final Cut Pro tijdlijn voor rechtstreekse bewerkingen, waarbij ze de activa beheermogelijkheden van de PX-1 toepassen.

"Dankzij de ingebouwde ondersteuning van QuickTime biedt de PX-1 de Panasonic P2 cliënten en Final Cut Pro gebruikers een volledig naadloze workflow voor het beheer en de organisatie van hun inhoud," verklaart Robert Caldeira, senior product manager voor Focus Enhancements. "Gebruikers kunnen nu P2 inhoud verkrijgen, de ingebouwde metadata behouden en/of verbeteren, een proxy voorbeeld aanmaken en inhoud laden in Final Cut Pro voor direct gebruik in de tijdslijn -- dit alles door toepassing van de PX-1. Geen andere oplossing levert een dergelijke omvattende ondersteuning voor de volledige workflow."

De PX-1, samen met andere producten in het gelauwerde productgamma van het bedrijf, wordt tentoongesteld in de Focus Enhancements kiosk 9.441 op het IBC 2007 in de RAI in Amsterdam vanaf 7-11 september.

Door de combinatie van professionele server hardware en robuuste mediabeheer software is de PX-1 het eerste draaisleutel Media Asset Management (MAM) systeem op basisniveau binnen de industrie. Ontworpen voor kleine tot middelgrote productiegroepen, de PX-1 gebruikt rijke metadata samen met laag-resolutie proxy voorbeeld om snel en eenvoudig media activa te vinden en op te halen. De intuïtieve Internetbrowser interface biedt gebruikers onmiddellijk toegang tot hun media van op iedere locatie in de wereld - dit biedt de mogelijkheid projecten en containers aan te maken waaruit inhoud gekopieerd, overgedragen, gedeeld of verwijderd kan worden.

De PX-1 kan gekocht worden via het Focus Enhancements wereldwijde verkoper- en verdelernetwerk. Tot 31 oktober 2007 kunnen cliënten genieten van de Focus PX-1 Endless Summer promotie die besparingen biedt van $5000 op bepaalde PX-1 modellen. Voor meer informatie over de PX-1 of de Endless Summer promotie verwijzen wij u naar www.focusinfo.com.

Over Focus Enhancements, Inc.

Focus Enhancements, Inc. (NASDAQ: FCSE), zetel in Campbell, CA, is een leidinggevende ontwerper van oplossingen van wereldklasse op het gebied van geavanceerde, particuliere video en draadloze video technologieën. De Semiconductor Group van het bedrijf ontwikkelt ingebouwde circuits (ICs) voor hoge-prestatie applicaties in de video convergentiemarkt, inclusief IPTV set-top boxen en draagbare mediaspelers. Focus Enhancements ontwikkelt momenteel een draagbare IC chip set op basis van de WiMedia UWB norm die compatibel is met draadloze USB en gebruikt wordt in een personal computer (PC), consumentenelektronica (CE) en mobiele elektronische applicaties. De Systems Group van het bedrijf ontwikkelt videoproducten voor de digitale mediamarkten met cliënten in de uitzending, videoproductie, digitale handtekening en digitale activabeheer markten. U vindt meer informatie over Focus Enhancements in de SEC bestanden van het bedrijf of door de Focus Enhancements startpagina te raadplegen op http://www.focusinfo.com.

Vertrouwelijkheidverklaring

Verklaringen in dit persbericht die niet historisch van aard zijn, inclusief verklaringen met betrekking tot de bedoelingen, hoop, verwachten, voorstellingen, plannen of voorspellingen over de toekomst zijn vooruitblikkende verklaringen die vallen binnen de betekenis van de Privé obligaties geschil hervormingswet van 1995. Dergelijke factoren omvatten verklaringen over de recent geïntroduceerde producten zoals het PX-1 model. Omdat deze vooruitblikkende verklaringen risico's en onzekerheden inhouden, zijn er belangrijke factoren die er toe kunnen leiden dat onze eigenlijke resultaten materieel kunnen verschillen van die in de vooruitblikkende verklaringen Factoren die er toe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten materieel kunnen verschillen, omvatten de acceptatie van de cliënten van recent geïntroduceerde producten, wijzigingen in de bestelpatronen van de cliënt, de prestatie en acceptatie van de PX-1 en de risicofactoren gepreciseerd in het 10-K formulier van het bedrijf voor het jaar dat eindigde op 31 december 2006 en het 10-Q formulier voor de periodes die eindigden op 31 maart 2007, net als de andere bestanden die ingediend werden bij het SEC. Deze verklaringen zijn gebaseerd op informatie vanaf 7 september 2007 en het bedrijf is niet verplicht vooruitblikkende verklaringen bij te werken, ongeacht of dit het resultaat is van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen, of andere.

(C) 2007 Focus Enhancements, Inc. Alle rechten voorbehouden. ProxSys is een geregistreerd handelsmerk van Focus Enhancements, Inc. Apple en QuickTime zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Computer. Andere namen van bedrijven en producten kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaars.

Contact Information