SOURCE: Focus Enhancements

September 06, 2007 15:13 ET

Focus Enhancements kondigt nieuwe versies aan van haar High Definition Workflow op IBC 2007

Van conversies en overschakelen tot Media Asset Management, Focus Enhancements blijft haar marktleidende HD Workflow optimaliseren

AMSTERDAM, THE NETHERLANDS--(Marketwire - September 6, 2007) - IBC kiosk 9.441 - Focus Enhancements, Inc. (NASDAQ: FCSE), een wereldleider op het gebied van mediabeheer en Ultra Wideband (UWB) draadloze technologie, zal haar HD workflow tentoonstellen -- en media professionals van verwerving en bewerking leiden tot verdeling en weergave met een ongeëvenaarde snelheid en efficiëntie -- op IBC 2007. Focus zal verschillende nieuwe producten demonstreren in de Focus Enhancements kiosk, 9.441, op IBC 2007 in de RAI in Amsterdam RAI vanaf 7-11 september.

"Ons media verwerving, management en levering HD product families staan bekend binnen de industrie omdat zij media professionals tijd en geld helpen besparen," zei Michael Conway, senior vice president van corporate strategy voor Focus Enhancements. "We hebben naar onze cliënten geluisterd en we zijn uiterst enthousiast een nog efficiëntere HD workflow tentoon te kunnen stellen op IBC."

Focus zal verschillende nieuwe producten tentoonstellen, inclusief:

-- QuickTime ondersteuning voor PX-1 Production Media Server: Door ingebouwde 
  ondersteuning te bieden voor het QuickTime bestandsformaat, Panasonic P2 
  gebruikers kunnen media assets rechtstreeks invoeren vanuit de Focus FS-100 
  DTE recorder in QuickTime of Panasonic P2 bestandsformaten.
-- HD Video op aanvraag: Focus demonstreert een functie-rijke norm en 
  hoge definitie.
-- Video op aanvraag (VOD)/streaming systeem die gecentraliseerd rond de 
  ProxSys PX familie van mediaservers. HD Video op aanvraag combineert live 
  geplande weergave, web export, schijfpublicatie en media speler opberging 
  en doorsturen als ProxSys(R) exportopties.
-- HX-1 en HX-2 HD Video Switchers: De ultracompacte en uitzend kwaliteit HD 
  en HD/SD video switchers maken hun Europese debuut op het IBC
  met ondersteuning voor de 1080i/50 en 720p/50.
-- MCSDI-1 draagbare Mediaconvertor: De draagbare convertor is een kosten-
  efficiënte oplossing voor professionals die een interface moeten vinden 
  voor lage kost HDMI camcorders met professionele HD-SDI uitrusting, zoals de 
  Focus HD-SDI-gebaseerde Video Switchers of invoerstations.
  

Voor meer informatie over Focus Enhancements en haar producten verwijzen wij naar www.focusinfo.com.

Over Focus Enhancements, Inc.

Focus Enhancements, Inc. (NASDAQ: FCSE), zetel in Campbell, CA, is een leidinggevende ontwerper van oplossingen van wereldklasse op het gebied van geavanceerde, particuliere video en draadloze video technologieën. De Semiconductor Group van het bedrijf ontwikkelt ingebouwde circuits (ICs) voor hoge-prestatie applicaties in de video convergentiemarkt, inclusief IPTV set-top boxen en draagbare mediaspelers. Focus Enhancements ontwikkelt momenteel een draagbare IC chip set op basis van de WiMedia UWB norm die compatibel is met draadloze USB en gebruikt wordt in een personal computer (PC), consumentenelektronica (CE) en mobiele elektronische applicaties. De Systems Group van het bedrijf ontwikkelt videoproducten voor de digitale mediamarkten met cliënten in de uitzending, videoproductie, digitale handtekening en digitale activabeheer markten. U vindt meer informatie over Focus Enhancements in de SEC bestanden van het bedrijf of door de Focus Enhancements startpagina te raadplegen op http://www.focusinfo.com.

Vertrouwelijkheidverklaring

Verklaringen in dit persbericht die niet historisch van aard zijn, inclusief verklaringen met betrekking tot de bedoelingen, hoop, verwachten, voorstellingen, plannen of voorspellingen over de toekomst zijn vooruitblikkende verklaringen die vallen binnen de betekenis van de Privé obligaties geschil hervormingswet van 1995. Dergelijke verklaringen omvatten de vraag naar de producten van Focus Enhancements die een impact heeft op de omzet, bruto margepercentage en cash van bewerkingen en de prestatie van haar technologie. Omdat deze vooruitblikkende verklaringen risico's en onzekerheden inhouden, zijn er belangrijke factoren die er toe kunnen leiden dat onze eigenlijke resultaten materieel kunnen verschillen van die in de vooruitblikkende verklaringen Factoren die er toe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten materieel kunnen verschillen, omvatten de acceptatie van de cliënten van recent geïntroduceerde producten, wijzigingen in de bestelpatronen van de cliënt, onvoorziene verhoogde kosten en vertragingen in onderzoek en ontwikkeling, de prestatie en acceptatie van haar technologie en de risicofactoren gepreciseerd in het 10-K formulier van het bedrijf voor het jaar dat eindigde op 31 december 2006 en het 10-Q formulier voor de periodes die eindigden op 31 maart 2007, 30 juni 2007 net als de andere bestanden die ingediend werden bij het SEC. Deze verklaringen zijn gebaseerd op informatie vanaf 6 september 2007 en het bedrijf is niet verplicht vooruitblikkende verklaringen bij te werken, ongeacht of dit het resultaat is van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen, of andere.

(C) 2007 Focus Enhancements, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Contact Information