SOURCE: RAE Systems

RAE Systems

March 28, 2013 14:52 ET

Frost & Sullivan introduceert: RAE Systems, de wereldwijde leider in gasdetectie.

Silicon Valley Gas-Detectie Fabrikant die erkend is voor zijn Leidende Marktgroei en Productvernieuwing.

SAN JOSE, CA--(Marketwire - Mar 28, 2013) - RAE Systems, Inc., een leidende bieder van oplossingen om giftige gassen en radiatie te detecteren, heeft vandaag aangekondigd dat ze de prestigieuze Frost & Sullivan Global Leadership Award voor gasdetectie hebben gekregen, gebaseerd op het marktonderzoek van een wereldwijde onafhankelijke organisatie.

De jaarlijkse prijs beloont bedrijven uit verschillende marktsegmenten die de hoogste groei in de laatste vijf jaar hebben gekend, gebaseerd op Frost & Sullivan's onafhankelijke analyse van wereldwijde markten. In de periode van drie jaar die eindigde op 31 dec. heeft RAE Systems een indrukwekkende gemiddelde jaar-na-jaar inkomstengroei bereikt van ruim 13 procent, en in de laatste vijf jaar heeft ze een Samengestelde Jaarlijkse Groeivoet (SJG) van 7 procent verwezelijkt -- bijna het dubbele van de SJG van de industrie.

"RAE Systems is een snelgroeiend bedrijf dat sneller aan marktaandeel wint dan andere makrtdeelnemers in de gasdetectie. Het bedrijf is gedreven door haar succesvolle integratie van draadloze communicatie en datatransmissie-mogelijkheden in hun producten," zei Frost & Sullivan Onderzoeksanalyst Anita Pamu. "RAE Systems heeft zichzelf als enige bovenaan gezet wanneer het gaat om oplossingen en controle van gastdetectie. Hun snel inzetbare, aangesloten, intelligente gas- en radiatiedetectiesystemen maken onmiddellijke veiligheid en detectie van bedreiging van de veiligheid mogelijk. En bovendien worden ze gebruikt voor risicobeperking, vermogensbescherming en arbeidsveiligheid door grote wereldwijde organisaties in energie, olie en gasexploratie -en raffinering, industriële bedrijven, HazMat, militairen, eerste respons en publieke plaatsen en sportevenementen."

Draadloze Gasdetectie en succes op de energiemarkt
Belangrijke bevindingen in het rapport bevatten RAE Systems' succesvol gebruik van draadloze (datatransmissie) technologie in veel van hun producten. Ook omvatten ze de RAE Systems' ProRAE Guardian, geavanceerde controlesoftware die directe toegang verleent tot real-time data, waaronder fysiologische parameters voor arbeiders in gevaarlijke en stresvolle omgevingen, en localiseringsdata van arbeiders en team die snel reageren in geval van noodgevallen.

"Het ProRAE Guardian systeem werkt als een 'mobiel commando en controle centrum' in situaties die onmiddellijke toegang tot giftige gas en radiatiedata vereisen, en dat over een geografisch verspreid team." zei Pamu. "Deze real-time mogelijkheid valideert de efficiëntie van gasdetectie en het bieden van oplossingen, en heeft de mogelijkheid om de manier waarop gasdetectie wordt gedaan, te veranderen."

Het rapport zet ook het leiderschap in gasdetectie voor energie-exploratie en raffinering van het bedrijf in de verf. "RAE Systems is een bewezen leider in technologie, die zijn eigen sensortechnologie beheert en produceert en dat in staat is om zichzelf van de concurrentie te onderscheiden door een breed gamma van intelligente vaste en mobiele gastdetectoren en verplaatsbare monitoren aan te bieden, vooral in de groeiende energie-exploratie en raffinaderijsector. RAE Systems kon doordringen in markten die in het begin een twijfelende houding aannamen tegenover draadloze datatransmissie, zoals de olie -en gasindustrie, door innovatieve en betrouwbare oplossing te bieden voor gasdetectie en gascontrole. Naast de producten en diensten die het bedrijf biedt, is er ook een brede waaier van training en ondersteuningsmateriaal, wat van hen een allesomvattende technologie en oplossingen leverancier maakt."

Frost & Sullivan geeft aan dat RAE Systems' markt positie is versterkt door de succesvolle introductie van nieuw, innovatieve draadloze instrumenten, zoals MeshGuard platform voor draadloze gasdetectie, ToxiRAE Pro assortiment van enkelvoudige gasmonitoren fa, en het "extreem succesvolle" MultiRAE family van multi-gas instrumenten. Volgens het rapport, heeft RAE Systems meer dan 500.000 gasdetectie-eenheden verscheept wereldwijd sinds 2002 en produceert ze meer dan 20.000 sensors per maand.

Volgens Frost & Sullivan, gezondheids -en veiligheidsorganisaties -- zoals de Occupational Safety and Health Administration (OSHA) en de American Society of Heating, Refrigeration and Air Conditioning Engineers (ASHRAE) -- verbreden industriële veiligheidsrichtlijnen om ook aandacht te besteden aan langdurige gezondheidsproblemen van arbeiders. Deze trend blijft rekenen op een sterke vraag in de gasdetectiesector voor innovatieve, hoge werkcapaciteit en intelligente gasdetectiesystemen welke zorgen voor onmiddellijke veiligheids -en gezondheidscontrole, en opsporing van bedreigingen van de veiligheid.

"RAE Systems blijft standvastig in zijn engagement om veiligheidsprofessionals wereldwijd te helpen om risico's te verminderen, en om arbeiders en eerste-hulpverleners in veiligheid te houden met de beste gasdetectie oplossingen in de industrie.," zei RAE Systems' Chief Operating Officer Chris Toney. "Deze erkenning reflecteert RAE Systems' hoog-gedifferentieerde chemische -en radiatiedetectiesystemen en sterke klantenrelaties. We blijven uitbreiden naar nieuwe markten door middel van de ontwikkeling van levensreddende detectietechnologiën en producten voor onze klanten over de hele wereld. Het bedrijf zal zich blijven onderscheiden als de leider in het leveren van draadloze gassensoren en radiatiedetectietechnologiën van wereldklasse, en verder gaan met groeien in nieuwe vakgebieden die uiteindelijk levensreddende technieken zullen bieden."

Leer meer, zie meer

1. Klik hier om het rapport van Frost & Sullivan Global Leadership Award te downloaden HIER (http://www.raesystems.com/sites/default/files/pages/attachments/RAE-Systems-F&S-Award.pdf).

2. Om meer te weten over het nieuwe boek, " Wirelessly Networked Chemical & Radiation Detection Systems", en om delen daaruit te lezen, alsook het eerste hoofdstuk, klik HIERhttp://bit.ly/T2rgMx).

Over Frost & Sullivan
Frost & Sullivan, het Groeipartner Bedrijf, laat klanten toe om hun groei te versnellen en om de beste groeiposities, innovaties ene leiderschap te bereiken. De Groeipartner Dienst van het bedrijf voorziet de CEO en zijn Groeiteam van gedisciplineerd onderzoek en en praktische modellen om de generatie, evolutie en implementatie van strekte groeistrategieën te sturen. De 50-jarige ervaring van Frost & Sullivan in partnerschap met Global1000 bedrijven dient als hefboom voor opkomende bedrijven en de investeringsgemeenschap van meer dan 40 bureaus op zes continenten. Om lid te worden van ons Groeipartnerschap, raadpleeg dan http://www.frost.com.

Over RAE Systems
RAE Systems, Inc. innovates, ontwerpt en produceert gassensors en radiatiedetectors. Het bedrijfheeft een volledige productielijn van vaste en draagbare gasdetectie oplossingen, inclusief handinstrumenten en persoonlijke chemische, samengestelde instrumenten voor radiatiedetectie. RAE Systems' real-time veiligheid -en detectiesystemen werden geïmplementeerd in organisaties in de olie en gas, vuur en hazmat, industriële veiligheid, nationale veiligheid en milieu markten, om levens te helpen redden en om veiligheid in stand te houden in 120 landen. Het bedrijf leidt in de industrie wat betreft gassensors en radiatiedetectie oplossingen zijn wereldwijd erkend voor hun capaciteit en betrouwbaarheid. Kom er meer over te weten op raesystems.com.

Contact Information