SOURCE: Mindjet

Mindjet

September 16, 2013 09:23 ET

Fusie Mindjet en Spigit moet Business Innovation verbeteren

LONDEN, VERENIGD KONINKRIJK--(Marketwired - Sep 16, 2013) - Mindjet, producent van projectmanagement collaboration-software, en Spigit, innovatie en management platform, kondigen hun fusie aan. Daarmee creëren ze het eerste Business Innovation platform dat op een effectieve wijze innovaties managet van het bedenken van een idee tot het afronden van het uiteindelijke project. De krachtenbundeling moet resulteren in een Business Innovation Platform dat bedrijfsresultaten stimuleert.

Van idee tot succesvolle afronding
Social Business gaat verder dan alleen communicatie rondom werknemersparticipatie en betrokkenheid. In tegenstelling tot de huidige Social Business software, ondersteunt het uitgebreide aanbod de Vision to Action Lifecycle, waarmee bedrijven innovaties kunnen managen van idee tot realisatie. Bedrijven kunnen gebruik maken van crowdsourcing, mind mapping, big data analytics en game mechanics technologie om de beste ideeën te creëren en ontwikkelen om vervolgens de ideeën naar de markt te brengen met een concreet doel en zo het bedrijfsresultaat stimuleert.

"Deze fusie zorgt ervoor dat Mindjet wordt gezien als dé aanbieder van bedrijfssoftware waarbij herhaaldelijke processen leiden tot innovaties - van het bedenken van een idee tot het keuzeproces en daadwerkelijke uitvoering van een project. Mindjet speelt op deze manier nog beter in op de behoefte van klanten, die niet alleen ideeën willen ontwikkelen, maar deze ideeën óók succesvol naar de markt willen brengen", zegt Scott Raskin, CEO Mindjet.

"Samen kiezen Mindjet en Spigit een nieuwe concurrerende invalshoek, aldus Paul Pluschkell, CEO Spigit. "Samen zorgen we ervoor dat de grootste en beste ideeën van onze klanten ook daadwerkelijk tot hun grootste en beste succes zal leiden."

Integratie Mindjet en Spigit
Met de fusie zullen Mindjet en Spigit geïntegreerd gaan werken en zal het Spigit's executive team leidinggevende rollen aannemen binnen de onlangs uitgebreide Mindjet organisatie geleid door Mindjet's CEO Scott Raskin.
Voor meer informatie ga naar www.mindjet.com/spigit.

Over Mindjet
Mindjet helpt mensen ideeën te genereren en slimmer te werken door middel van software die ondersteunt bij het brainstormen, organiseren van plannen en beheer van projecten - altijd en overal. Onze interactieve werkomgeving maakt gebruik van een visueel kader om teams op tijd, doelgericht en bij de les te houden. 83 van de Fortune 100-bedrijven maken gebruik van Mindjet.

Over Spigit
Spigit is wereldwijd marktleider in Enterprise Innovation Management en helpt bedrijven de creativiteit van hun werknemers, klanten en partners te ontwikkelen en ze om te zetten in groei. Door gebruik te maken van crowdsourcing, game mechanics en big data analytics helpt Spigit's platform grote merken producten uit te vinden, genereren van nieuwe inkomsten, bouwen aan een cultuur, verlsagen van kosten en verbeteren van de werknemer- en klantbetrokkenheid. Bedrijven uit diverse sectoren maken gebruik van Spigit.

Mindjet en ' Vision to Action ' zijn handelsmerken van Mindjet, die in de VS en andere landen zijn geregistreerd . Spigit is een geregistreerd handelsmerk van Spigit, Inc Microsoft en SharePoint zijn geregistreerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de VS en andere landen. FORTUNE 100 is een handelsmerk van het FORTUNE magazine divisie van Time Inc. Andere producten en bedrijfsnamen kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaars.

Contact Information

  • Voor meer informatie
    Whizpr
    Rinske van den Bos / Yvon Reitsma
    mindjet(at)whizpr.nl
    T: +31 317 410 483

Multimedia