SOURCE: Miners Center Inc.

November 23, 2015 12:49 ET

Fysisk Bitcoin-plånbok erbjuds som gåva av MinersCenter

WILMINGTON, DE--(Marketwired - 23 november 2015) - Miners Center (www.minerscenter.com) har tagit sig in på topplistorna med sitt senaste erbjudande för Bitcoin-köpare: de erbjuder inte bara 10 % mer än blockkedjans officiella kurs, utan ger även en överraskningsgåva med alla transaktioner på 10+ BTC.

Nu när julen närmar sig har Miner Centers marknadsföringsteam beslutat att erbjuda en särskild gåva med alla transaktioner på 10 BTC eller mer: en fysisk Bitcoin-plånbok. Så här enkelt är det: alla kunder som säljer mer än 10 BTC i en och samma transaktion ombes uppge sin postadress så levererar företaget gåvan världen över via ett fraktbolag.

Miners Centers marknadsföringschef Glen Chapman är entusiastisk över deras senaste presentidé och är säker på att deltagarna i kryptovalutamarknaden definitivt kommer att välkomna en plånboksliknande enhet som låter dem skicka och ta emot Bitcoin-transaktioner på ett säkert sätt var som helst i världen, allt som tack för att de använder Miners Center.

"På så vis erbjuder vi våra kunder ett fysiskt och påtagligt objekt förknippad med denna virtuella, icke-fysiska valuta. Vi tycker att det är coolt att få denna bekanta, pengalika känsla med Bitcoin och vi tycker att lansera fysiska plånböcker är positivt för personer som fortfarande inte är helt bekväma med att använda Bitcoin", säger företagets marknadsföringschef Glen Chapman.

Miners Center Inc. är ett kryptovalutaföretag med sitt säte i Delaware i USA. Det grundades och utvecklades av en liten grupp modiga investerare som såg affärsmöjligheter utanför de traditionella kapitalmarknaderna och fokuserar på kryptovalutahandeln som en mellan- och långsiktig investeringsstrategi.

Företaget drivs på ett effektivt sätt med en användarvänlig plattform och goda kontaktmöjligheter via företagets webbsida och e-post, samt support dygnet runt via livechatt. Betalningarna för valutatransaktionerna är avgiftsfria för kunden och företaget täcker alla nödvändiga kostnader. Alla de vanligaste betalningsmetoderna erbjuds: PayPal och banköverföring.

Alla uppgifterna om företagets erbjudande och ytterligare information samt försäljningsteamets kontaktuppgifter finns på deras webbsida: www.minerscenter.com

Företagets policy innehåller inga begränsningar på kundernas ursprung och betalningsland eller -valuta.

Contact Information