SOURCE: Glassdoor

Glassdoor

October 28, 2015 00:00 ET

Glassdoor breidt uit in Europa; Start in Ierland, kondigt plannen aan om kantoren te openen in Dublin

Meer dan 10 miljoen revisies en salarisrapporten voor meer dan 445.000 werknemers

LOS ANGELES, CA--(Marketwired - Oct 28, 2015) - Glassdoor, de meest transparante vacature en rekrutering marktplaats in de wereld, heeft vandaag aangekondigd dat het zijn aanwezigheid in Europa zal uitbreiden met plannen een kantoor te openen in Dublin, Ierland, in combinatie met de start van een gelokaliseerde Ierse website (https://www.glassdoor.ie) en mobiele apps. Deze uitbreiding volgt nu Glassdoor meer dan 10 miljoen werknemer-geleverde revisies, classificaties, salarisrapporten en andere inzichten in de werkplaats heeft geleverd voor meer dan 445.000 bedrijven in heel de wereld.

Het bedrijf plant haar Dublin vestiging te openen als haar Europese hoofdkwartier in januari 2016 en schat dat er tot 100 banen zullen worden gecreëerd in de volgende drie jaar. Dublin is de tweede Europese vestiging voor Glassdoor dat een vestiging heeft geopend in 2014.

Terwijl Glassdoor zijn globale voetafdruk uitbreidt, is het bedrijf ook aanzienlijk gegroeid in de Verenigde Staten. Het is uitgegroeid tot de snelst groeiende vacaturesite in de V.S. waarbij het CareerBuilder.com heeft overtroffen in V.S. verkeer(1). Geen enkele andere site combineert vacatures met een dergelijke uiteenlopende, door de gebruiker gegenereerde inhoud die anoniem voorzien wordt door werknemers en die een reëel beeld geeft van wat het echt inhoudt voor een bepaald bedrijf te werken. Wat de door de gebruiker gegenereerde inhoud van Glassdoor onderscheidt is de grondigheid en omvang van de details -- bijvoorbeeld, in een salarisrapport op Glassdoor kunnen werkzoekenden niet alleen het jaarlijkse salaris of uurloon vinden, maar ook de cash bonus, stock bonus plan, fooien en andere vormen van financiële compensaties, specifiek voor de functie en het bedrijf.

"Sinds de lanceringsdatum heeft Glassdoor mensen aangetrokken in heel de wereld en onze focus blijft een betere werkplaats transparantie te bieden aan werkzoekenden en werkgevers in elk land. Hoewel vandaag een nieuwe, boeiende mijlpaal betekent in de groei van Glassdoor staan we nog steeds slechts aan het prilste begin van onze mogelijkheden," zei Robert Hohman, Glassdoor CEO en medeoprichter. "We zijn niet alleen trots op de groei van ons bedrijf, we zijn ook verheugd te groeien als werkgever en we verwelkomen getalenteerde professionals in heel Ierland en daar buiten."

Glassdoor is een tweezijdige marktplaats met actieve deelname van werkgevers enerzijds en werknemers en werkzoekenden anderzijds. Ongeveer 54.000 werknemers hebben een Free Employer Account op Glassdoor dat geautoriseerde bedrijfsvertegenwoordigers de mogelijkheid biedt deel te nemen op het platform door te reageren op revisies, bedrijfsupdates te publiceren en toegang te krijgen tot analytische basisgegevens. Bovendien maken bijna 3.000 bedrijven in Noord-Amerika en Europa Glassdoor klanten heel nuttig gebruik van de reclame van het bedrijf, werkgever branding en reclameproducten.

Het bedrijf dat actief aanwerft stelt momenteel meer dan 550 mensen aan het werk, voornamelijk in haar hoofdkwartier in Marin County, slechts een paar kilometer ten noorden van San Francisco.

IERSE SITE PERSBERICHT: Raadpleeg het Ierse site persbericht voor meer specifieke informatie over de lancering in Ierland door Glassdoor en hun plannen een vestiging te openen in Dublin.

INTERVIEWS & AFBEELDINGEN: Voor interviews en meer informatie, of om Glassdoor screenshots en afbeeldingen aan te vragen, kunt u contact opnemen met pr@glassdoor.com.

Over Glassdoor
Glassdoor is de meest transparante vacature en carrière marktplaats die de wijze veranderen waarop mensen een baan zoeken en hoe bedrijven toptalent rekruteren. Glassdoor combineert gratis en anonieme feedback, beoordelingen en salaris inhoud met vacatures om werkzoekenden te helpen de beste banen te vinden en belangrijke vragen te behandelen die naar voor komen tijdens het zoeken naar een baan, de sollicitatie, het sollicitatiegesprek en de onderhandelingsfases van de tewerkstelling. Glassdoor biedt werkgevers rekrutering en werkgever merkbekendheid oplossingen om kwalitatief hoogstaande kandidaten te helpen aantrekken aan een fractie van de kost van andere kanalen. Glassdoor, dat meer dan 34 miljoen leden en inhoud heeft in meer dan 190 landen, beheert een van de populairste vacature apps op iOS en Android. Het bedrijf werd opgestart in 2008 en het heeft ongeveer $160 miljoen ingezameld van Google Capital, Tiger Global, Benchmark, Battery Ventures, Sutter Hill Ventures, DAG Ventures, Dragoneer Investment Group en anderen.

Glassdoor.com is een geregistreerd handelsmerk van Glassdoor, Inc.

(1) In vergelijking met LinkedIn.com, Indeed.com, CareerBuilder.com en Monster.com; op basis van unieke gebruikers, aangepaste vacaturelijst % Change Media Trend Report, comScore september Media Metrix

Contact Information