SOURCE: Glassdoor

Glassdoor

January 15, 2015 09:00 ET

Glassdoor lanceert in Duitsland

De tweede niet-Engelse vestiging van het bedrijf breidt de globale voetafdruk uit

MILL VALLEY, CA--(Marketwired - Jan 15, 2015) - Glassdoor, de leidinggevende vacature en carrière marktplaats, heeft zich officieel gelanceerd in Duitsland met een nieuwe, gelokaliseerde website (http://www.glassdoor.de), en mobiele apps op iOS en Android. Dit is het tweede niet-Engelse aanbod van Glassdoor en het vertegenwoordigt in totaal de zesde gelokaliseerde Glassdoor vestiging.

Het Duitse platform biedt de lokale werkzoekende meer dan 500.000 vacatures en overzichten van werkgevers, inclusief beoordelingen van bedrijven, ratings, en salarisrapporten van 6.500 werkgevers in Duitsland, inclusief adidas, Siemens en Deutsche Bank.

"De waarde van Glassdoor voor werkzoekenden en werkgevers wordt erkend in heel de wereld – we hebben tot nu toe al leden en inhoud aangetrokken uit meer dan 190 landen, inclusief Duitsland. Deze informatie lokaliseren en de mogelijkheid lokale banen aan te kunnen bieden, biedt Glassdoor de mogelijkheid uit te groeien tot een nog rijkere en relevantere ervaring," zei Robert Hohman, Glassdoor CEO & medeoprichter. "Onze missie is mensen overal te helpen een baan en een bedrijf te zoeken waar ze van houden, en we zijn van plan onze globale expansie verder te zetten met meer lokale sites in 2015 en later."

De lancering in Duitsland volgt de start in oktober 2014 van een website en mobiele apps voor de Franse markt. Het bedrijf opende haar eerste Europese vestiging in London en april 2014 om de internationale expansie van het bedrijf te ondersteunen.

In tegenstelling tot elk ander platform wordt Glassdoor bevolkt door anonieme, werknemer-gegenereerde inhoud in combinatie met de meest recente vacatures, het leveren van waardevolle informatie en perspectieven over hoe het er werkelijk aan toe gaat wanneer men in een bedrijf werkt, gedeeld door mensen die het bedrijf het best kennen – de werknemers. Momenteel wordt ca. 25% van het verkeer van Glassdoor gegenereerd buiten de Verenigde Staten. Glassdoor stelt momenteel ongeveer 350 mensen te werk en werft aan in heel de Verenigde Staten en Europa.

Behalve Glassdoor.com, de website van het bedrijf en mobiele apps worden nu gelokaliseerd in Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Australië en India.

GLASSDOOR DUITSLAND AFBEELDINGEN & INTERVIEWS: Voor Glassdoor screenshots en afbeeldingen over de vergelijkingen van bedrijven, en om een interview aan te vragen, kunt u contact opnemen via pr@glassdoor.com.

DUITSE VERTALINGEN VAN DE PERSBERICHTEN: Om ons persbericht in het Duits te lezen, verwijzen wij u naar: https://glassdoor.box.com/GlassdoorDeutschland
Um diese Pressemitteilung auf deutsch zu lesen, bitte hier klicken: https://glassdoor.box.com/GlassdoorDeutschland

Over Glassdoor
Glassdoor is de meest transparante vacature en carrière marktplaats die de wijze veranderen waarop mensen een baan zoeken en hoe bedrijven toptalent rekruteren. Glassdoor combineert gratis en anonieme feedback, beoordelingen en salaris inhoud met vacatures om werkzoekenden te helpen de beste banen te vinden en belangrijke vragen te behandelen die naar voor komen tijdens het zoeken naar een baan, de sollicitatie, het interview en de onderhandelingsfases van de tewerkstelling. Glassdoor biedt werkgevers rekrutering en werkgever merkbekendheid oplossingen om kwalitatief hoogstaande kandidaten te helpen aantrekken aan een fractie van de kost van andere kanalen. Glassdoor, dat meer dan 27 miljoen leden en inhoud heeft in meer dan 190 landen, beheert een van de populairste vacature apps op iOS en Android. Het bedrijf werd opgestart in 2008 en het heeft ongeveer $160 miljoen ingezameld van Google Capital, Tiger Global Management, Benchmark, Battery Ventures, Sutter Hill Ventures, DAG Ventures, Dragoneer Investment Group en anderen.

Glassdoor.com is een geregistreerd handelsmerk van Glassdoor, Inc.

Voor updates over Glassdoor Duitsland kunt u ons volgen op Twitter: @GlassdoorDE

Contact Information • Media contactpersonen:

  Noord-Amerika
  Samantha Zupan
  Glassdoor
  pr@glassdoor.com
  (925) 324-3954

  Europe/Germany
  Joe Wiggins
  Glassdoor
  pr@glassdoor.com
  Mobiel telefoonnummer +44 (0)7767 362533

  Natalie Link/Marion ten Haaf
  Adel & Link
  Glassdoor@adellink.de
  Mobiel telefoonnummer 069 153404536


Multimedia