SOURCE: Glassdoor

Glassdoor

September 09, 2016 04:42 ET

Glassdoor neemt Love Mondays over, de meest toonaangevende website voor werkgeversrecensies en banen.

MILL VALLEY, CALIFORNIË en SAO PAULO, BRAZILIË--(Marketwired - Sep 9, 2016) - Glassdoor, Inc., 's wereld meest transparante marktplaats voor banen en werving heeft vandaag de overname aangekondigd van Love Mondays, een snelgroeiende website voor werkgeversrecensies, salarisgegevens en banen in Brazilië. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

Love Mondays vult Glassdoor bijzonder goed aan. De website biedt werknemersinzichten over Braziliaanse werkplekken door middel van door gebruikers verstrekte bedrijfsrecensies, beoordelingen en salarisniveaus, maar ook vacatures voor meer dan 75.000 werkgevers in Brazilië. Love Mondays zal voor de voorzienbare toekomst onder eigen merk blijven opereren. Glassdoor is van plan om Love Mondays toe te voegen aan zijn portfolio van op maat gemaakte gelokaliseerde producten, die beschikbaar zijn voor multinationale werkgevers die interesse hebben in werving van personeel in Brazilië.

"Love Mondays is een perfecte aanvulling voor Glassdoor om onze missie te volbrengen om mensen wereldwijd te helpen bij het vinden van een goede baan in een goed bedrijf. We zijn ongelooflijk onder de indruk van Love Mondays, van het geweldige team, de snelle groei en de sterke uitvoering bij het aantrekken van Braziliaanse werknemers en werkgevers voor hun producten en diensten," aldus Robert Hohman, mede-oprichter en CEO van Glassdoor, Inc." Deze overname markeert de officiële toetreding van Glassdoor tot Latijns-Amerika en de toevoeging van Love Mondays geeft ons een solide basis om onze aanwezigheid in de regio te vergroten. We zijn verheugd om het hele team van Love Mondays te verwelkomen tot de Glassdoor-familie."

"Love Mondays is enthousiast dat de krachten met Glassdoor worden gebundeld om nationale en multinationale bedrijven helpen koppelen met uitmuntend Braziliaans talent," aldus Luciana Caletti, mede-oprichter en CEO van Love Mondays. "De reputatie en het managementteam van Glassdoor maken het bedrijf een ideale partner om Love Mondays naar een hoger niveau te tillen. Ik ben ontzettend enthousiast over ons gezamenlijke toekomstperspectief."

Love Mondays is in 2014 gelanceerd door mede-oprichters Luciana Caletti (CEO), Dave Curran (COO) en Shane O'Grady (CTO), en heeft ongeveer 20 medewerkers in São Paulo. Het bedrijf wordt gesteund met durfkapitaal en heeft tot op heden meer dan $2 miljoen opgehaald, onder leiding van Kaszek Ventures, een toonaangevend Latijns-Amerikaans venture capital bedrijf.

Deze transactie is de eerste acquisitie van Glassdoor buiten de Verenigde Staten. Met de toevoeging van Love Mondays heeft Glassdoor nu 12 gelokaliseerde websites en apps naast Glassdoor.com, beschikbaar in vijf talen is (Engels, Frans, Duits, Nederlands en Portugees), in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Canada, Australië, India, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Zwitserland, en België.

Over Glassdoor

Glassdoor is 's wereld meest transparante marktplaats voor banen en werving en verandert de wijze waarop mensen naar banen zoeken en hoe bedrijven toptalent werven. Glassdoor combineert vacatures met anonieme recensies, beoordelingen en salarisgegevens om mensen te helpen aan een goede baan in een goed bedrijf. Deze mate van transparantie helpt op zijn beurt werkgevers met het aantrekken van de juiste kandidaten voor hun bedrijf en cultuur, tegen een fractie van de kosten van andere kanalen. Glassdoor biedt werkgevers naast robuuste talentanalyses ook baanadvertenties en oplossingen voor branding van werkgevers. Glassdoor is gestart in 2008 en heeft vacatures en gegevens voor meer dan 580.000 werkgevers in 190 landen en is beschikbaar op iOS- en Android-platforms. Voor trends en analyses op de arbeidsmarkt gaat u naar Glassdoor Economic Research. Voor loopbaanadvies en werkgerelateerde nieuwsberichten en tips gaat u naar het Glassdoor Blog.

Over Love Mondays

Love Mondays is de toonaangevende website voor werkgeversrecensies, salarisgegevens en banen in Brazilië. Met meer dan 75.000 gerecenseerde werkgevers op het platform helpt Love Mondays meer dan 1 miljoen mensen per maand om weloverwogen carrièrebeslissingen te nemen.

Love Mondays is opgericht in 2014 en is tweemaal gekozen als de beste startup in Latijns-Amerika: bij de Latin America Startup Challenge en U-Start Conference.

Contact Information