SOURCE: Glassdoor

Glassdoor

June 23, 2016 13:00 ET

Glassdoor verbetert mobiele apps voor iPad en iPhone om het vinden van een baan te vergemakkelijken

Mobiele apps vereenvoudigen het uploaden van een cv, 3D Touch om nieuwe banen te bekijken, een gesplitst scherm om salarissen te vergelijken en nog veel meer

MILL VALLEY, (Californië--(Marketwired - Jun 23, 2016) - Glassdoor is de meest transparante marktplaats voor vacatures en werving van nieuwe medewerkers. Meer dan 50 procent van de maandelijkse bezoeken aan de site is afkomstig van werkzoekenden op mobiele apparaten(1). Daarom heeft Glassdoor een aantal nieuwe functies onthuld voor de populaire mobiele apps van Glassdoor Job Search voor iPad en iPhone. Deze nieuwe functies, waarmee werkzoekenden hun cv's gemakkelijker kunnen uploaden, banen en salarissen kunnen bekijken via 3D Touch, salarissen en bedrijfsinformatie naast elkaar op één scherm kunnen vergelijken en nog veel meer, zijn ontworpen om het zoeken naar werk en sollicitatieprocedures overal eenvoudiger en sneller te maken. De bijgewerkte apps zijn nu live in de iOS App Store.

"Door het gemak en de toegankelijkheid van mobiele apparaten en tablets, kunnen werkzoekenden nu overal en op elk moment vacatures zoeken en solliciteren. Glassdoor zorgt voor een snelle en zeer responsieve zoekervaring. Niet alleen worden de meest recente vacatures getoond, ook krijgt de gebruiker inzicht in lonen, bedrijfscultuur, secundaire voorwaarden, sollicitatiegesprekken en nog veel meer", zegt Rob Sturtz, hoofd mobiel productmanagement bij Glassdoor. "Het leveren van een geweldige mobiele ervaring is één van onze topprioriteiten, omdat het de inspanningen van Glassdoor om het zoekproces minder zenuwslopend en tijdrovend te maken, ondersteunt. We willen mensen helpen om een leuke baan en een leuk bedrijf te vinden en daarom zijn we hard bezig om een deel van de frustraties en de uitdagingen die werkzoekenden elders ervaren te verwijderen."

De bijgewerkte apps van Glassdoor voor iPad en iPhone zijn geoptimaliseerd en ondersteunen verschillende functies die exclusief zijn voor iOS-gebruikers. Naast de mogelijkheid om miljoenen vacatures te doorzoeken, te bewaren en erop te solliciteren, kunnen werkzoekenden vacaturemeldingen personaliseren en meer dan 12 miljoen salarisrapporten, bedrijfsrecensies en -beoordelingen, beoordelingen en vragen van sollicitatiegesprekken, beoordelingen van secundaire voorwaarden en foto's van kantoren van 540.000 bedrijven bekijken. Werkzoekenden kunnen nu ook profiteren van de volgende functies:

  • Eenvoudig uploaden van cv's: door integratie met de iOS Document Picker, kunnen werkzoekenden nu hun cv naar Glassdoor uploaden vanuit een verscheidenheid aan apps van derden, met inbegrip van cv's die zijn opgeslagen op iCloud Drive. Met een keuze uit verschillende online opslagruimtes, kunnen werkzoekenden hun cv direct uploaden naar Glassdoor, waardoor ze sneller op banen kunnen solliciteren. (iPad en iPhone)

  • 3D Touch voor een overzicht van banen, salarissen en meer: door 3D Touch te gebruiken kunnen werkzoekenden met een iPhone nu een indruk krijgen van belangrijke informatie over banen, salarissen en bedrijven, om te beslissen of ze ook de bijzonderheden willen bekijken. Zo kan een werkzoekende 3D Touch gebruiken om een bepaald salarisrapport te bekijken en direct het basisloon voor de baan en de totale beloning zien in een overzichtsmodus. Door stevig op die specifieke baan te drukken, kan de werkzoekende dan besluiten om meer loongegevens te bekijken , zoals een contante bonus, een bonus in aandelen, een winstdeling, commissie en fooien; of om door te gaan naar een ander salarisrapport. (iPhone 6s en iPhone 6s Plus)

  • Een gesplitst scherm om werkplekinzichten van werknemers te bekijken: werkzoekenden die een iPad gebruiken, konden al de meest recente vacatures aan de linkerkant van hun scherm bekijken, terwijl de overeenkomstige functiebeschrijvingen tegelijkertijd aan de rechterkant te zien waren. Maar nu kunnen ze van dezelfde naadloze ervaring genieten wanneer ze salarisrapporten, bedrijfsbeoordelingen en -recensies en beoordelingen van sollicitatiegesprekken zoeken en vergelijken . Een kandidaat software-engineer in San Francisco, Californië, ziet nu bijvoorbeeld een aantal lokale bedrijven aan de linkerkant van het scherm, met gedetailleerde looninformatie voor die specifieke functie en locatie voor elk bedrijf aan de rechterkant, waardoor salarissen direct op het scherm vergeleken kunnen worden. (iPad)

  • Multitasken bij het zoeken naar een baan: dankzij de nieuwe multitask-functies op de iPad, kunnen werkzoekenden nu nog productiever zijn bij het zoeken naar banen en het onderzoeken van salarissen en bedrijven. Dit betekent dat mensen hun iPad-scherm kunnen splitsen, met Glassdoor aan de ene kant, terwijl ze aan de andere kant een andere taak kunnen uitvoeren, zoals het checken van e-mail. (iPad)

  • Het delen van meningen over werkplekken: het delen van meningen over werkplekken: Glassdoor-gebruikers met een iPad kunnen nu werkplekrecensies en -beoordelingen, salarisrapporten en nog veel meer delen om anderen een beter idee te geven over de realiteit van het werken voor hun bedrijf, wat hun salarispotentieel is, en andere informatie waar een werkzoekende naar op zoek is tijdens zijn besluitname. (iPad, al beschikbaar op de iPhone)

De mobiele apps voor Glassdoor Job Search voor iPad en iPhone hebben momenteel een waardering van 4,5 van 5 sterren (2) in de App Store en zijn gratis te downloaden.

Glassdoor blijft de manier waarop mensen zoeken naar banen en waarop bedrijven talenten werven, veranderen met gelokaliseerde websites en mobiele apps in 11 landen, naast de wereldwijde website van Glassdoor.com: het Verenigd Koninkrijk, Canada, Australië, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Ierland, Zwitserland, Oostenrijk, België en India. Deze app-updates zijn nu live voor alle talen en landen.

APP-BEELDEN: afbeeldingen/screenshots van bijgewerkte mobiele apps van Glassdoor voor iPad en iPhone zijn op verzoek beschikbaar. E-mail: pr@glassdoor.com.

Over Glassdoor
Glassdoor is de meest transparante marktplaats voor vacatures en werving van nieuwe medewerkers. Het bedrijf verandert de manier waarop mensen naar banen zoeken en waarop bedrijven toptalent werven. Glassdoor combineert gratis en anonieme recensies, beoordelingen en salarisindicaties met vacatures om werkzoekenden te helpen de beste banen te vinden en antwoord te geven op de essentiële vragen die opkomen tijdens het zoeken naar werk, de sollicitatieprocedure, interviews en onderhandelingen. Voor werkgevers biedt Glassdoor een vacaturebank en oplossingen voor werving en beheer van het werkgeversmerk, om hoogwaardige kandidaten aan te trekken, tegen een fractie van de kosten van andere kanalen. Daarnaast beheert Glassdoor een van de populairste vacature-apps op iOS- en Android-platforms. Glassdoor werd gelanceerd in 2008 en heeft ongeveer $ 200 miljoen geworven via Google Capital, Tiger Global, Benchmark, Battery Ventures, Sutter Hill Ventures, DAG Ventures, Dragoneer Investment Group, fondsen en accounts geadviseerd door T. Rowe Price Associates, Inc. en anderen.

(c) 2016 Glassdoor, Inc. Glassdoor is een geregistreerd handelsmerk van Glassdoor, Inc.

(1) Interne gegevens van Glassdoor, april 2016

(2) Gebaseerd op 157 recensies van de huidige Job Search mobiele apps van Glassdoor voor iOS op 15 juni 2016

Contact Information