SOURCE: Omnify Software

Omnify Software

February 26, 2013 09:35 ET

Grass Valley selecteert de Product Lifecycle Management oplossing van Omnify Software

Leider in videotechnologie krijgt geautomatiseerde en geïntegreerde productontwikkelingsprocessen

TEWKSBURY, MA--(Marketwire - Feb 26, 2013) - Omnify Software, een toonaangevende aanbieder van software voor Product Lifecycle Management (PLM, beheer van productlevensloop) van de elektronische, medische, mechanische en defensie-industrie, presenteert vandaag het nieuwste Omnify Empower PLM implementatieonderzoek met Grass Valley, een koploper voor oplossingen in de videotechnologie.

Al meer dan 50 jaar is de naam Grass Valley (TM) synoniem met innovatie, leiderschap en prestaties. Als het eerste bedrijf voor oplossingen in videotechnologie, weet Grass Valley wat ervoor nodig is om de snelle technologische ontwikkelingen, de vraag van klanten en een internationaal personeelsbestand bij te kunnen houden. Met een verouderd gegevensbestand voor componenten en een systeem van Product Data Management (PDM productgegevensbeheer), dat uiteindelijk End of Life (EOL, dood) werd verklaard, was het tijd om als bedrijf op zoek te gaan naar een nieuwe manier om aan de eisen van hun complexe productcyclus te voldoen. Grass Valley had behoefte aan een oplossing van de nieuwe generatie om veranderingen in het ontwerpen en het beheer van de Bill of Material (BOM, lijst van materialen) te automatiseren, en om hun ontwerp- en productieprocessen te stroomlijnen.

Een team dat bestond uit ontwikkelings- en IT-personeel ging op zoek naar de ideale oplossing voor Product Lifecycle Management. “Naast de functionele eisen was het voor ons een essentieel doel om een kant-en-klare oplossing te vinden die geen aanpassingen nodig heeft, gemakkelijk is in gebruik en een gunstige prijs-kwaliteitverhouding heeft,” aldus Gerard Meijer, Directeur van Digitale Hardware and Layout voor Grass Valley. “Een aantal aanvullende PLM-vereisten waren onder meer dat het direct kon worden geïntegreerd met onze huidige CAD-gereedschappen van Mentor Graphics, wederzijdse integratie met onze productiesystemen en een intern ontwikkelde ontwerpbibliotheek, plus een interface voor de productievloer die gemakkelijk te gebruiken en onafhankelijk van een browser is. Alle mogelijke oplossingen werden vergeleken op een scoretabel en Omnify Empower PLM kwam voor ons als best mogelijke oplossing uit de bus.”

Grass Valley beschikt nu over in hoge mate geautomatiseerde en geïntegreerde processen voor ECR’s (Engineering Change Requests, verzoeken tot veranderingen in ontwerpen) en CQ’s (Component Qualifications, componentkwalificaties). Empower PLM biedt Grass Valley de mogelijkheid gemakkelijk naar informatie te zoeken, een geheel hiërarchische BOM-lijst te bekijken, en automatische meldingen te geven bij mutaties. Het bedrijf kan belangrijke ontwikkelingsinformatie delen met de hele onderneming door de ontwerpafdeling, de productieafdeling en de fabrieksvloer via Empower PLM te integreren. Daarnaast heeft Grass Valley het systeem Empower PLM opengesteld voor hun Contract Manufacturer (CM, contractproducent). Hun CM heeft volledige maar gecontroleerde toegang tot productdocumentatie, BOM’s en ECO’s, en is opgenomen in de geautomatiseerde processtromen.

“We constateren dat een groeiend aantal gevestigde, succesvolle productieklanten zoals Grass Valley te maken krijgt met vergelijkbare uitdagingen in hun interne en verouderde systemen,” stelt David Whitney, Vice-president van Strategische Verkoop voor Omnify Software. “Deze bedrijven moeten zich snel aanpassen aan de veranderingen en groei van hun klanten en producten, maar hun huidige systemen kunnen meestal niet de functionaliteit of ondersteuning bieden om daarop in te spelen. Omnify Software biedt een oplossing waar men gemakkelijk via de bestaande systemen op kan overstappen, met de eigenschappen die deze bedrijven nodig hebben voor de constant veranderende eisen van hun productontwikkeling.”

Bekijk het volledige onderzoek op: http://www.omnifysoft.com/Customers/Success.aspx?customer=27

Over Omnify Software
Omnify Software, de toonaangevende aanbieder van kant-en-klare oplossingen voor Product Lifecycle Management (PLM), helpt OEM’s de ontwikkelingscycli te verkorten, de productinnovatie te versnellen en de basis voor winstgevendheid te vergroten. De toewijding van Omnify aan het succes voor de klant heeft geresulteerd in een unieke oplossing die snel te implementeren en gemakkelijk te gebruiken is, en die een open integratie platform biedt dat gebouwd is op het Microsoft .NET Framework. Omnify staat bekend om zijn goede klantenservice, het bieden van uitstekende opleiding, ontwikkeling en ondersteuning met een team van ervaren technici. Voor meer informatie over Omnify Software Product Lifecycle Management kunt u bellen met 978-988-3800, een e-mail sturen naar info@omnifysoft.com of een bezoek brengen aan www.omnifysoft.com, LinkedIn, Twitter en YouTube; of u kunt zich aanmelden voor de Omnify Software RSS Feed.

“Omnify” is een geregistreerd handelsmerk van Omnify Software. Ieder handelsmerk, iedere productnaam of iedere dienst waar in dit document naar verwezen wordt met de naam “Omnify” is een handelsmerk en/of eigendom van Omnify Software. Alle andere handelsmerken, product- of dienstnamen waar naar wordt verwezen in deze publicatie kunnen handelsmerken of geregistreerde handelsmerken zijn van hun respectievelijke houders.

Contact Information