SOURCE: GreenWave Reality

GreenWave Reality

June 28, 2011 11:26 ET

GreenWave Reality ansætter Daniel Scheinman i bestyrelse

Tidligere Cisco topdirektør medbringer strategisk vejledning og globalt perspektiv

IRVINE, CA og COPENHAGEN, DENMARK og SINGAPORE--(Marketwire - Jun 28, 2011) - GreenWave Reality, en global innovator inden for energistyring og automationssystemer i hjemmet, meddelte i dag, at de har udpeget Daniel Scheinman som nyt medlem af bestyrelsen med øjeblikkeligvirkning.

Mr. Scheinman administrerede Corporate Development-koncernen i mange år som direktør i Cisco med ansvar for fusioner og opkøb, risikovillig investering, strategisk alliance og teknologisk samkøring for virksomheden. Siden 2001 har Scheinman genopbygget Corporate Development som en vækstkatalysator for Cisco og muliggjort mere end 40 opkøb og en lang række investeringer, som har forårsaget at Cisco’s vækst er vokset ud over mere end blot reorganisering og direktion (herunder erhvervelse af Aerospace, Linksys og Scientific Atlanta).

"Jeg er meget glad for at indtræde i bestyrelsen for GreenWave Reality og ser frem til at yde bistand og vejledning til udvikling af nye markeder og partnerskaber for virksomheden," sagde Mr. Scheinman. "GreenWave Reality har et dynamisk og talentfuldt team, der demonstrerer lederskab med støtte til at spare energi og skabe værdi for forsyningsselskaber og forbrugere."

I sin tid hos Cisco fungerede Mr. Scheinman også som næstformand og administrerende direktør for Cisco Media Solutions Group, en intern nyetablering, der med succes udviklede og markedsførte en værtsbaseret softwareløsning til hjælp for medieejeres voksende sociale kontakt til forbrugervirksomheder. Scheinman udviklede en unik forståelse af forholdet mellem medier og teknologi og opbyggede samtidigt en stigende eskalering af softwareplatforme. Mr. Scheinman har tidligere været ansat som juridisk rådgiver under sin ansættelse hos Cisco. Han har en doktorgrad i retspraksis fra Duke University Law School og en universitetsgrad i politisk videnskab fra Brandeis University.

"Vi er glade for at byde Dan velkommen til gruppen," udtalte Martin Manniche, formand og teknisk direktør for GreenWave Reality. "Han medbringer en dyb forståelse for strategisk forretningsudvikling, et stærkt netværk og fremragende kvalitativt lederskab til virksomheden, som alle er uvurderlige egenskaber for GreenWave Reality nu, hvor vi udvider vores aktiviteter og kundebaser over hele kloden."

Mr. Scheinman slutter sig til Kevin Wall, ledende partner og bestyrelsesmedlem, Craton Equity Partners, og Paramesh Gopi, administrerende direktør, Applied Micro, som eksterne bestyrelsesmedlemmer i GreenWave Reality. Han sidder også i bestyrelsen for Auryn, var en tidlig investor i Tango.me og investor i Reveal Imaging, der for nylig blev opkøbt af SAIC.

GreenWave Reality
GreenWave Reality er en global innovator i det spirende marked for energistyring i hjemmet. Virksomheden leverer en billig, brugervenlig, standardbaseret platform, der giver værktøjer til at styrke forholdet til kunderne og en bedre balance for det offentlige net samtidig med, at forbrugerne kan spare på energien og forbedre deres livsstil ved på en enkel måde at kunne overvåge og kontrollere deres apparater, belysning og installationer med høj belastning. GreenWave Reality er også medlem af alliancerne IPSO, ZigBee og Z-Wave. Virksomheden blev tildelt den danske ’Grøn IT Udviklingspris’ fra Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling i Danmark i 2010. Finansieringen af GreenWave Reality ledes af Craton Equity Partners med yderligere støtte fra Singapore Economic Development Board (EDB). GreenWave Reality har kontorer på verdensplan, heriblandt Irvine, København og Singapore.

For yderligere information om GreenWave Realitys platform for energistyring i hjemmet kontakt os på na@greenwavereality.com eller besøg os på www.greenwavereality.com.

GreenWave Reality – Gør en forskel nu!

Contact Information