SOURCE: GreenWave Reality

GreenWave Reality

May 16, 2011 12:52 ET

GreenWave Reality indgår partnerskab med NXP Semiconductors for at kunne levere banebrydende løsninger inden for korresponderende belysning

En skalerbar, IP-baseret platform giver forbrugere og erhvervskunder en avanceret lyskontrol hvorved et kraftigt reduceret energiforbrug kan opnås

IRVINE, CA og COPENHAGEN, DENMARK og SINGAPORE--(Marketwire - May 16, 2011) - GreenWave Reality, innovator i hjemmets energiledelse og automatiseringssystemer, annoncerer i dag, at de har indgået partnerskab med NXP Semiconductors (NASDAQ: NXPI) for at få et gennembrud inden for intelligent lysstyring og forvaltningsløsninger, der kan udnyttes af producenter af energieffektive kompaktlysstofrør (CFL) og solid state (SSL) belysning. Denne tilsluttede belysningsplatform, kombineret med NXPs GreenChip(TM) intelligente belysningsløsning, gør det muligt for forbrugerne og erhvervskunderne at forenkle deres liv og spare energi ved hjælp af automatiseret belysningskontrol. Det udvidede GreenWave Reality energi management-grundlag, der kommunikerer med intelligente målere for at indsamle data vedrørende det samlede el- og gasforbrug, giver også mulighed for kontrol af forbrugerelektronik, husholdningsapparater, elektriske køretøjer, opvarmning og afkøling i hjemmet.

GreenWave Realitys skalerbare, IP-baserede platform forbinder trådløst NXPGreenChip-aktiverede lamper, der styrer Jennet-IP-softwaren, for at give brugerne en oplevelsesrig lysopfattelse. Brugere kan dæmpe eller tænde/slukke lyset ved hjælp af Hjemme, Ude og Nat Smart Controls fra enhver kombination af enheder, såsom PC, smartphone, og endda tv. GreenWave Reality-løsningen indebærer en yderligere forenkling af forbrugernes liv ved at udvide belysningen Smart Controls til at kunne arbejde med lys- eller bevægelsessensorer uden krav til ny ledningsføring til hjemmet. For eksempel kan en Smart Control tilpasse indendørs belysning i forhold til udendørs lysforhold. Andre Smart Controls kan automatisk slukke lyset, når ingen er i rummet. Tilsvarende er disse fremskridt udvidet til at omfatte kommercielle og private kunder, der kan reducere de løbende omkostninger til belysning og vedligeholdelse med dette avancerede lysstyringssystem. Anvendelsen kan bruges stand-alone eller som del af GreenWave Reality energi management-løsningen.

"Nu kan forbrugere og erhvervskunder nemt og omkostningseffektivt reducere deres energiforbrug forbundet med belysning, spare penge, forenkle deres liv, og have en positiv indvirkning på miljøet," siger Greg Memo, CEO, GreenWave Reality. "GreenWave Reality - i samarbejde med NXP GreenChip teknologi - redefinerer belysning ved at tilbyde en avanceret kontrol- og management-løsning, der bygger på en IP-baseret platform. Denne korresponderende belysningsmodel tilføjer en yderligere vigtig del til vores end-to-end-energistyringsløsning, der leverer yderligere værdi til vores kunder. "

En Skalerbar, Sikret IP-baseret Platform

GreenWave Reality end-to-end-løsningen er bygget på en stærkt skalerbar, sikret IP-baseret netværksplatform, der består af et hjemmenetværk (HAN), som forbindes til en intelligent måler eller måleraflæsningsenhed integreret med et rigt sæt af cloud-baserede tjenester til forbrugere og forsyningsselskaber. I hjertet af løsningen findes den samstemmende radio Gateway, der understøtter Z-Wave (R), ZigBee (R) og nu 6LoWPAN for at kunne danne et net-baseret HAN. HAN understøtter smarte PowerNodes (TM), belysning og hjemme-diplays, hvilket gør hjemmene intelligente, energibevidste, og kontrollerede. De intuitive og engagerende forbrugerapplikationer kan tilgås i hjemmet eller eksternt via internettet eller en smartphone. GreenWave Reality-platformen understøtter også kontrol med højt belastede enheder som f.eks. HVAC-systemer, varmepumper, vandvarmere og elbiler og muliggør real-time, hurtige svar fra søgning via hjælpeprogrammer.

GreenChip Intelligente Lysløsninger

GreenWave intelligent belysningsplatform understøtter NXPs GreenChip intelligente belysningsløsning, der styrer Jennet-IP, branchens mest avancerede IPv6-baserede 6LoWPAN stak. Jennet-IP giver et robust, selvreparerende netværk, der arbejder med hundredvis af noder. Disse fremskridt inden for belysning fra NXP og GreenWave Reality skaber innovative, nye forretningsmodeller og indtjeningsmuligheder for partnere og andre lysproducenter.

"GreenChip Intelligent Lysløsning signalerer et fundamentalt skift i den måde, vi interagerer med lys - hjemme, på kontoret, selv udendørs", siger John Croteau, senior vice president og general manager, belysningsløsninger og højtydende RF, NXP Halvledere. "Ved partnerskabet med GreenWave Reality, tilbyder vi et gennembrud, et korresponderende belysningsprogram, der kombinerer trådløs IP-forbindelse med vores energieffektive belysningsteknologi i en kompakt, billig løsning."

Derudover har TCP, en førende producent af CFL- og LED-lamper i Nordamerika, og med en tidligt tilpasset adapter til intelligent belysningsteknologi, dannet partnerskab med GreenWave Reality og NXP for at opnå en intelligent belysningsløsning til tilslutning af både deres CFL- og LED-lamper.

Fra i morgen på LIGHTFAIR International vil GreenWave Reality og dets partnere NXP, TCP og BRIDGELUX fremvise en forbrugerklar, internetaktiveret, intelligent belysningsløsning drevet af GreenWave Reality-platformen i NXP-kabine (2823), TCP-kabine (2659) og BRIDGELUX-kabine (3.311).

For yderligere information om GreenWave Reality-belysningsløsning, forbundne lamper eller hjemmeenergi-managementløsninger kontakt os på na@greenwavereality.com eller besøg os på www.greenwavereality.com.

Om GreenWave Reality

GreenWave Reality er en global innovator i det spirende Home Energy Management-marked. Virksomheden leverer en billig, brugervenlig, standardbaseret platform, der giver værktøjer til at forbedre forholdet til forbrugerne og til at forbedre balancen på energinettet, mens forbrugerne med minimal indvirkning på deres livsstil kan spare energi ved let at overvåge og kontrollere deres apparater, belysning og enheder med høj belastning. GreenWave Reality er medlem af IPSO, ZigBee og Z-Wave-alliancer. Selskabet blev tildelt Danish Green IT Innovation Award i 2010. GreenWave Realitys midler styres af Craton Equity Partners med yderligere støtte fra Singapore Economic Development Board (EDB). GreenWave Reality har kontorer globalt, herunder i Irvine, København og Singapore.

GreenWave Reality – Gør en forskel nu!

Contact Information