SOURCE: Miners Center Inc.

November 30, 2015 23:39 ET

Höga priser och gåvor erbjuds Bitcoin-handlare av Miners Center

WILMINGTON, DE--(Marketwired - 30 november 2015) - Med den alltmer ökande populariteten i Bitcoin-handel erbjuder flera onlineföretag kreativa nya sätt att dra fördel av denna värdefulla virtuella resurs. Ingen är dock mer insatt i marknaden än Miners Center, en stjärna på uppgång inom finansvärlden som har tagit e-handeln med storm.

Miners Center Inc. (www.minerscenter.com) är redan en välkänd kryptovalutahandlare på den virtuella marknaden och har ett pågående erbjudande på premier som ligger högre än marknadspriset vid Bitcoin-köp. Deras erbjudande är tidsbegränsat men innehåller en rad fördelar vid 10+ eller större transaktioner. Då deras standardupplägg för Bitcoin-köpare förblir en bonus på 10 % mer än marknadens officiella kurs, har företaget lagt till ett par nya premier och gåvor för volymhandel.

Alla listas nedan och kunder kan när som helst få hjälp och ytterligare information via livechat-sektionen på Miners Center webbsida.

MINERS CENTERS SLUTÅRSERBJUDANDE FÖR BITCOINKÖP

10+ BTC ( fysisk bitcoinplånbok eller 24-karats guldmynt );
20+ BTC ( fysisk bitcoinplånbok eller 24-karats guldmynt + 3 % );
30+ BTC ( fysisk bitcoinplånbok eller 24-karats guldmynt +5 % );
50+ BTC ( fysisk bitcoinplånbok eller 24-karats guldmynt +8 % )

Emilian Tourey, vd på Miners Center, säger: "Vi är glada att vi med detta kampanjerbjudande kommer att kunna hjälpa Bitcoin-communityt. Genom att haka på denna nästa våg av digital teknologi hoppas vi att bli ledande inom Bitcoin-communityn och ger fantastiska erbjudanden vid alla Bitcoin-köp. Det handlar om att hänga med i tiden. Vi vet att Bitcoin är en god investering och är helt säkra på att Bitcoin kan ta oss till toppen."

Den som besöker www.minerscenter.com möts av en tydligt designad webbsida som är lätt att använda, vilket gör Bitcoin-transaktioner snabba och enkla att genomföra. Användare behöver bara ange sin e-postadress, och bank- eller PayPal-information och kan sedan ta fördel av detta nya kampanjerbjudande.

Förutom huvudsidan finns också en nyhetssektion och en sektion med vanliga frågor som kan hjälpa nya användare att upptäcka hur stor betydelse Bitcoin har, och alla möjligheter när du handlar med Bitcoin. Ytterligare frågor på hemsidan kan besvaras direkt av personalen.

Kurser uppdateras konstant och följer nuvarande marknadstrender för att ge den mest korrekta informationen. Kombinerat med en mycket kunnig personal och en regelbundet uppdaterad nyhetssida ger detta Miners Center fördelar över konkurrenterna i branschen genom att erbjuda djupa kunskaper om marknaden som ingen annan kan matcha.

Miners Center förvärvar just nu Bitcoins så alla intresserade handlare bör besöka deras hemsida så snabbt som möjligt för att kunna göra bästa möjliga affär. För mer information, besök www.minerscenter.com.

Contact Information