SOURCE: Miners Center Inc.

November 26, 2015 10:48 ET

Høje priser & Gaver som tilbydes Bitcoin sælgere af Miners Center

WILMINGTON, DE--(Marketwired - 26. november 2015) - Med den stigende popularitet af Bitcoin handel, udtænker mange online virksomheder nye og kreative måder at udnytte denne værdifulde virtuelle ressource. Men ingen er mere vidende om markedet end Miners Center, en opadgående stjerne i den finansielle verden, som tager e-handel med storm.

Miners Center Inc. (www.minerscenter.com), en velkendt kryptovaluta handler på det virtuelle marked, afgiver løbende tilbud med merpriser der ligger over markedsværdien for Bitcoin køb. Deres tilbud er tidsbegrænsede, men inkluderer en masse fordele for transaktioner som er 10+ eller større. Mens deres standardtilgang til Bitcoin sælgere er en bonus som er 10 % højere end markedets officielle kurs, har virksomheden tilføjet nogle ekstra præmier og gaver for volumen.

Selv om vi har listet dem allesammen nedenfor, kan kunder altid få hjælp og modtage supplerende oplysninger, på Live Chat sektionen på Miners Center hjemmesiden.

MINERS CENTER TILBUD FOR BITCOIN KØB INDEN ÅRETS UDGANG

10+ BTC ( fysisk bitcoin pung eller mønt i 24-karat guld )
20+ BTC ( fysisk bitcoin pung eller mønt i 24-karat guld + 3 % )
30+ BTC ( fysisk bitcoin pung eller mønt i 24-karat guld +5 % )
50+ BTC ( fysisk bitcoin pung eller mønt i 24-karat guld +8 % )

Emilian Tourey, CEO for Miners Center, udtaler: "Vi er glade for, at kunne hjælpe Bitcoin branchen med dette tilbud . Ved at ride med på den næste bølge af digital teknologi, håber vi på at blive et lokomotiv indenfor Bitcoin, og afgiver enestående tilbud på alle Bitcoin køb. Det handler om at holde sig på forkant med udviklingen, og vi ved, at Bitcoin er en god investering, og er overbeviste om, at det kan bringe os til toppen".

Et besøg på www.minerscenter.com afslører en klart designet hjemmeside, der er nem at bruge, hvilket gør Bitcoin transaktioner hurtige og nemme. Brugerne skal kun indtaste deres e-mail adresse og bank eller PayPal informationer, og de vil være klar til at drage fordel af dette nye tilbud.

Udover hovedsiden, tilbyder de også en nyhedssektion og FAQ, som kan hjælpe nye brugere med at opdage relevansen og betydningen af Bitcoin, og spidsfindighederne omkring selve handelsprocessen. Yderligere spørgsmål om hjemmesiden kan besvares i realtid af personale.

Priser opdateres løbende i henhold til de aktuelle tendenser på markedet, for at sikre de mest nøjagtige oplysninger. Kombineret med et dygtigt personale og en jævnligt opdateret nyhedsside, giver dette Miners Center konkurrencefordelen over konkurrenterne, ved at tilbyde en dybde af viden omkring markedet, som er uden sidestykke.

Miners Center køber Bitcoins i øjeblikket, så interesserede sælgere bør besøge deres hjemmeside snarest muligt for at få det bedste tilbud. For mere information, gå til, www.minerscenter.com.

Contact Information