SOURCE: hasan & partners and Perfect Fools

March 18, 2014 11:00 ET

hasan & partners hankkii Perfect Foolsin

Maailmanluokan integroitu luova keskittymä on syntynyt Tukholmaan, Helsinkiin ja Amsterdamiin

LONDON, UNITED KINGDOM--(Marketwired - Mar 18, 2014) - hasan & partners, johtava Helsingistä käsin toimiva markkinointiviestintätoimisto on ostanut 51 % Perfect Foolsista, palkitusta luovasta digitaalitoimistosta, joka toimii Tukholmassa ja Amsterdamissa.

Yritykset ovat työskennelleet yhdessä vuodesta 2008 ja siirto synnyttää maailmanluokan integroidun strategisen ja luovan keskittymän.

Ami Hasan, hasan & partnersin perustaja ja toimitusjohtaja sanoo: "Maailma liikkuu kohti yhä suurempaa integraatiota, mobiilimarkkinointi ja e-kauppa ovat molemmat nopeassa kasvussa.Asiakkaat etsivät pystyvää ja luotettavaa kumppania, joka auttaa heitä tässä siirtymässä."

"hasan & partnersilla on jo asiakkaita, jotka toimivat sekä Suomessa että Ruotsissa, jopa maailmanlaajuisesti. Nyt voimme antaa heille lyömättömän valikoiman täydentäviä toimintoja. Lisäplussana Perfect Foolsilla on hyvä kokemus Venäjän markkinoilta, jossa näemme suurta potentiaalia."

Patrick Gardner, Perfect Foolsin toimitusjohtaja kommentoi: "Itsenäisenä luovana toimistona, jolla on digitaaliset juuret, voimien yhdistäminen ystäviemme kanssa hasan & partnersilla antaa meille mahdollisuuden vastata paremmin integroituihin tehtäviin, joita näemme enemmän.Vaikka työskentelemme jo monien asiakkaiden kanssa enemmän kuin vain digitaalisena, nyt pystymme tarjoamaan suurempia mahdollisuuksia."

Eka Ruola, hasan & partnersin toimitusjohtaja lisää: "Helsinki ei ole ensimmäinen paikka, josta monet globaalit brändit hakevat luovaa toimistoa, mutta suuremmalla jalanjäljellä ja maailmanluokan digitaalisilla toiminnoilla pystymme houkuttelemaan merkittävämpiä asiakkaita."

Toimistot työskentelivät yhdessä palkitussa Kauko Cafe -projektissaosana Helsingin muotoilupääkaupunki-vuoden ohjelmaa ja ideoivatTunnekuution Helsingin Sanomille.

Tietoja Perfect Foolsista

Perfect Fools on luova toimisto digitaaliselle aikakaudelle. Meillä on toimipaikat Tukholmassa ja Amsterdamissa ja asiakkaita kaikkialla maailmassa. Työmme on monimuotoista ja meillä on ollut onnea saadessamme palvella monia maailman johtavia brändejä mukaan lukien Adidas, Converse, Electrolux, H&M, Heineken, Nikon, Samsung, Skittles, Swarovski ja Volvo. www.perfectfools.com

Tietoja hasan & partnersista

hasan & partners on ollut suomalainen menestystarina sen johdon ostettua yrityksen hallinnan Interpublic Groupilta kaksi vuotta sitten. Olemme kanava-agnostinen markkinointiviestintätoimisto Helsingistä.Kuluttaja-asiakasluettelomme sisältää Fazerin, Helsingin Sanomat, DNA:n ja Valion ja Business-to-Business-yksikkömme palvelee globaaleja asiakkaita kuten KONE, Metso ja Wartsila. www.hasanpartners.fi

Contact Information