SOURCE: hasan & partners and Perfect Fools

March 18, 2014 11:01 ET

hasan & partners kjøper Perfect Fools

En kreativ kraftstasjon av verdensklasse er skapt i Stockholm, Helsingfors og Amsterdam

LONDON, UNITED KINGDOM--(Marketwired - Mar 18, 2014) - hasan & partners, det ledende Helsingfors-baserte markedsføringsbyrået, har kjøpt 51% av Perfect Fools, det prisvinnende kreative digitale byrået som er basert i Stockholm og Amsterdam.

Selskapene har samarbeidet siden 2008 og flyttingen skaper en strategisk og kreativ integrert kraftstasjon av verdensklasse.

Ami Hasan, grunnlegger av og direktør i hasan & partners, sier: «Verden er på vei mot enda mere integrasjon, mobil markedsføring og e-handel øker begge raskt. Klienter er på utkikk etter en dyktig og pålitelig partner for å bidra i denne overangen.»

"hasan & partners har allerede klienter som opererer både i Finland og Sverige, også globalt. Nå kan vi by dem fordelen ved et uslåelig utvalg av komplementære muligheter. Som et ekstra pluss har Perfect Fools omfattende erfaring fra det russiske markedet, hvor vi ser stort potensial."

Patrick Gardner, CEO for Perfect Fools, kommenterer: «Som et uavhengig kreativt byrå med digitale røtter gjør det å slå oss sammen med hasan & partners oss i bedre stand til å imøtekomme de integrerte oppgavene vi ser mer av. Selv om vi allerede arbeider med mange klienter på mer enn bare digital basis kan vi nå tilby bedre muligheter.»

Eka Ruola, CEO for hasan & partners, legger til: «Helsingfors er ikke det første stedet hvor mange globale merker ser etter et kreativt byrå men med et større fotspor og digitale muligheter av verdensklasse kan vi presentere oss for mer tungtveiende klienter.»

Byråene samarbeidet på den prisvinnende Kauko Cafe for World Design Capital Helsingfors og Emotion Cube for Helsingin Sanomat.

Om Perfect Fools

Perfect Fools er et kreativt byrå for den digitale tidsalderen, med baser i Stockholm og Amsterdam og klienter over hele verden. Vårt arbeid skjer i mange former og vi har vært så heldige å betjene mange av verdens ledende merker inkludert adidas, Converse, Electrolux, H&M, Heineken, McDonald's, Nikon, Samsung, Skittles, Swarovski og Volvo. www.perfectfools.com

Om hasan & partners

hasan & partners er en finsk suksesshistorie født ut av det bedriftsinterne oppkjøpet fra Interpublic Group for to år siden. Vi er et kanal-agnostisk markedsføringsbyrå med base i Helsingfors. Vår kundeliste inkluderer Fazer, Helsingin Sanomat, DNA og Valio og vår bedriftshandelsenhet betjener globale klienter som KONE, Metso og Wartsila. www.hasanpartners.fi

Contact Information