SOURCE: hasan & partners and Perfect Fools

March 18, 2014 11:01 ET

hasan & partners overtager Perfect Fools

Verdensklasse integrerede kreative kraftcentre er født I Stokholm, Helsinki og Amsterdam

LONDON, UNITED KINGDOM--(Marketwired - Mar 18, 2014) - hasan & partners, det førende marketings- og kommunikationsbureau baseret I Helsinki har købt 50 % af Perfect Fools, det prisvindende kreative digitale bureau, der er baseret I Stokholm og Amsterdam.

Selskaberne har arbejdet sammen siden 2008, og manøvrenafføder et verdensklasse, integreret strategisk og kreativt kraftcenter.

Ami Hasan, grundlægger og administrerende direktør for hasan & partners, siger: "Verden er på vej mod endnu større integration, mobilt marketing og e-handel er begge i hurtig stigning. Klienter leder efter en dygtig og pålidelig partner, der kan hjælpe dem i denne overgang."

"hasan & partners har allerede klienter der opererer i både Finland og Sverige, endda på verdensplan. Nu kan vi give dem fordel af en uovertruffen vifte af komplementære kapaciteter. Som et yderligere plus har Perfect Fools stor erfaring fra det russiske marked, hvor vi ser et stort potentiale."

Patrick Gardner, CEO hos Perfect Fools, bemærker: "Som et uafhængigt kreativt bureau med digitale rødder gør samarbejdet med vores venner hos hasan & partnersos bedre i stand til at håndtere de integrerede opgaver, som vi ser flere af. Selv om vi allerede arbejder med mange klienter på mere end bare det digitale plan, kan vi nu tilbyde større kapacitet."

Eka Ruola, CEO hos hasan & partners, tilføjer: "Helsinki er ikke det første sted, hvor mange globale mærker kigger efter et kreativt bureau, men med et større aftryk og digital kapacitet i verdensklasse kan vi sigte mod flere store klienter."

Bureauerne arbejdede sammen på en pris-vindende Kauko Cafe-oplevelse for World Design Capital Helsinki, og Emotion Cube for Helsinki Sanomat.

Om Perfect Fools

Perfect Fools is er et kreativt bureau til den digitale tidsalder, med afdelinger i Stockholm og Amsterdam og klienter i hele verden. Vores arbejde finder mange former, og vi har haft det gode held at betjene mange af verdens førende mærker, inkl.Adidas, Converse, Electolux, H&M, Heineken. McDonald’s, Nikon, Samsung, Skittels, Swarowski og Volvo. www.perfectfools.com

Om hasan & partners

hasan & partners er en finsk succeshistorie efter ledelsens frikøb fra Interpublic Group for to år siden. Vi er et kanal-agnostisk marketings- og kommunikationsbureau, der er baseret i Helsinki. Vores forbruger-klientliste inkluderer Fazer, Helsinki Sanomat, DNA og Vallo, og vores Business-to-Businessenhed betjener globale klinter såsom KONE, Metso og Wartsila. www.hasanpartners.fi

Contact Information