SOURCE: Titan Poker

Titan Poker

January 17, 2013 08:32 ET

Hobbyspelare får automatiskt belöningar varje månad hos Titan Poker

Unikt bland pokerrummen online, Titan Poker belönar vanliga spelare som inte spelar tillräckligt mycket för att uppnå en VIP-status.

LONDON--(Marketwire - Jan 17, 2013) -  Titanpoker.com, Europas ledande pokerrum online, har förbättrat de förmåner de delar ut till fritidsspelaren. Spelare som med jämna mellanrum spelar cash games  och turneringar, men som inte tjänar tillräckligt med lojalitetspoäng hos Titan Poker för att uppnå en VIP-status, får varje månad prispengar automatiskt.

Som en del av kampanjen Monthly Cash, får spelarna 1 dollar för varje 100 Titan Points de tjänar, och betalningen utfärdas direkt till deras konton hos Titan Poker i början på varje månad.

Det här automatiska belöningssystemet finner inget motstycke i onlinepokerindustrin. TitanPoker.com är redan välkänt för sin extremt generösa VIP-klubb. Lanserandet av Monthly Cash sänker tröskeln för spelare som anser poker online vara en hobby eller vanligt tidsfördriv. I ett system som genererar stora belöningar för den lilla spelaren, kan han få så mycket som 20 dollar extra till sin bankrulle varje månad. Spelare som spelar oftare, och genererar fler Titan Points, får fullständiga förmåner i Titan VIP Club.

Du hittar fullständig information om belöningsprogrammet Monthly Cash på Titan Pokers webbsida. Nya spelare är varmt välkomna att testa att ladda ner pokerklienten gratis och ta del av Monthly Cash-belöningar varje månad.

Om Titanpoker.com:
Titanpoker.com är nummer ett bland pokerrummen i Europa, och en del av nätverket iPoker. Titan Pokers mjukvara är utvecklad och underhålls av Playtech, ett börsnoterat företag och en ledande spelmjukvarutvecklare. Med tiotusentals spelare under rusningstid, garanterar Titan Poker miljoner dollar i priser varje månad, ger dig specialdesignade sit 'n' gos med progressiva jackpottar på så mycket som 300 000 dollar, och belönar sina spelare med inträden till de största pokerturneringarna världen över. Varumärket Titan Poker marknadsförs exklusivt av Euro Partners.

Contact Information

  • För mer information, var vänlig kontakta:
    Euro Partners
    Robin Becker
    Public Relations
    robecker @ europartners.com