SOURCE: holiday autos

Holiday Autos

January 06, 2014 13:49 ET

Holiday Autos lancerer januarudsalg

LONDON, UNITED KINGDOM--(Marketwired - Jan 6, 2014) - Førende biludlejningsspecalist Holiday Autos sætter priserne på billeje 20% ned i et 16 dages udsalg, der starter 6. Januar 2014.

Når kunder planlægger deres rejser for 2014, kan de nu skære ned på udgifterne til lejebil på nogen af de mest populære feriedestinationer, ved alle reservationer foretaget indtil 21. januar.

For hver dag i udsalgsperioden får alle kunder muligheden for et fantastisk tilbud på en ny destination, hvor de kan booke lejebiler med rabat for ture taget før 31. Oktober 2014. Den første af 24-timers tilbuddene starter 1 minut over midnat, Mandag 6. januar og indeholder 20% rabat på billeje for reservationer på Cypern. Resten af ugen vil kunder få muligheden til at reservere deres ferielejebiler på 28 lokationer, inklusiv Tyskland, Portugal, USA, Sydafrika, Island, Frankrig og Spanien - alle til drastisk reducerede priser.

For at udnytte disse eksklusive og billige tilbud, kan kunder besøge www.holidayautos.dk for at reservere lejebil til en af de 28 lokationer på deres ønskede datoer. 

Dato Lokation med rabat ved booking
Mandag 6. Cypern
Tirsdag 7. Tyskland, Østrig, Schweitz
Onsdag 8. Portugal
Torsdag 9. Sydafrika, Forenede Arabiske Emirater, Marokko
Fredag 10. Grækenland
Lørdag 11. Kroatien
Søndag 12. Stor Britannien, Irland
Mandag 13. Spansk hovedland, spanske kyst
Tirsdag 14. Baleariske øer, Canariske øer
Onsdag 15. Frankrig og Korsika, Martinique, Guadeloupe, Reunion øen
Torsdag 16. Australien, New Zealand
Fredag 17. Island, Norge, Finland, Sverige, Danmark
Lørdag 18. Tyrkiet
Søndag 19. Malta
Mandag 20. Italien og Sicilien
Tirsdag 21. USA

Om Holiday Autos
Holiday Autos er, igennem de sidste 26 år, blevet anerkendt som et af de største og førende international biludlejningsfirmaer for fritid og ferie. Etableret i 1987 var Holiday Autos de første mæglere, der tilbød forudbestilt billeje med alt indkluderet og har fortsat lige siden med at give kunder en billejeoplevelse som er nem og fri for stress.

Holiday Autos mægler de bedste priser fra de bedste brands, alt tilgængeligt på et sted, hvor man kan sammenligne og købe billig billeje hvor alt er inkluderet ved alle reservationer - Så der er ingen skjulte ekstraomkostninger eller tilføjelser, prisen der bliver vist er den faktiske pris du betaler. Holiday Autos største billeje forhandlere er Alamo, Avis og Hertz.

Holiday Autos blev opkøbt i Juni 2013 af CarTrawler, en online global biludlejningsplatform. CarTrawler leverer biludlening i 174 lande rundt om i verden til partnere i luftfart, rejse, hotel og feriebranchen.

Januarudsalg - 20% på Biludlejning - Salgsvilkår

Contact Information