SOURCE: holiday autos

Holiday Autos

January 06, 2014 14:05 ET

Holiday Autos lanserar januarirea

LONDON, UNITED KINGDOM--(Marketwired - Jan 6, 2014) - Biluthyrningsspecialisten Holiday Autos har nyligen annonserat en 16 dagars lång kampanj där priset på hyrbilar är 20% reducerat. Kampanjen, som lanseras i olika etapper, påbörjas den sjätte januari 2014.

Vill man åka iväg för en skidresa i vår, eller om man rentav vill ta med sig barnen på en weekendresa under påsklovet, kan man under 16 dagar i januari hyra bil till reducerat pris på populära destinationer ända fram till den 31 oktober 2014.

Det första erbjudandet lanseras en minut över tolv på måndag natt den sjätte januari, då man får möjligheten att hyra bil på Cypern till ett 20% reducerat pris. Därefter följer en vecka med rabatterade priser för hyrbilar på sammanlagt 28 olika orter, inklusive Tyskland, Portugal, USA, Sydafrika, Island, Frankrike och Spanien -- allt till ett skarpt reducerat pris. Det kommer dagligen lanseras nya destinationer där de rabatterade priserna är tillgängliga, ända fram till 21e januari.

Besök www.holidayautos.se för att ta del av dessa exklusiva priser.

   
Datum Destinationer inkluderade i kampanjen
Måndag 6/1 Cypern
Tisdag 6/1 Tyskland, Österrike, Schweiz
Onsdag 8/1 Portugal
Torsdag 9/1 Sydafrika, Förenade Arabemiraten, Morocko
Fredag 10/1 Grekland
Lördag 11/1 Kroatien
Söndag 12/1 Storbritannien, Irland
Måndag 13/1 Spanien
Tisdag 14/1 Kanariöearna, Balearerna
Onsdag 15/1 Frankrike och Korsika, Martinique, Guadeloupe, Réunion
Torsdag 16/1 Australien, Nya Zeeland
Fredag 17/1 Island, Norge, Finland, Sverige, Danmark
Lördag 18/1 Turkiet
Söndag 19/1 Malta
Måndag 20/1 Italien och Sicilien
Tisdag 21/1 USA
   

Holiday Autos
Under de 26 åren Holiday Autos har varit verksam på marknaden har företaget blivit erkänt som världens största och ledande biluthyrningsfirma för semesterfirare. Holiday Autos, som etablerades 1987, var den första biluthyrningsfirman att erbjuda sina kunder förbetalda hyrbilar till ett all inclusive-pris. Holiday Autos erbjuder de bästa priserna för de bästa bilmärkena, vilket är tillgängligt på företagets hemsida där man kan söka och jämföra mellan olika hyrbilar, dess priser och olika finesser. All inclusive-priset innebär även att du som kund aldrig betalar mer än vad som först sägs -- det finns med andra ord inga dolda priser eller avgifter. Holiday Autos främsta samarbetspartners inkluderar Alamo, Avis och Hertz.

I juni 2013 blev Holiday Autos inkorporerat med CarTrawler, den globala plattformen för biluthyrning. CarTrawler hjälper partners i luftfart, resor, hotell och restaurang med lösningar för biluthyrning i 174 länder runt om i världen.

Contact Information