SOURCE: holiday autos

Holiday Autos

September 03, 2013 06:31 ET

Holiday Autos lanserar sensommarkampanj

LONDON, UNITED KINGDOM--(Marketwired - Sep 3, 2013) - Biluthyrningsspecialisten Holiday Autos har nyligen annonserat en 9 dagars lång kampanj där priset på hyrbilar är 20% reducerat. Kampanjen, som lanseras i olika etapper, påbörjas den andra september 2013.

Vill man åka iväg för lite höst- eller vintersol, eller om man rentav vill ta med sig barnen på en weekendresa under höstlovet, kan man nu hyra bil till reducerat pris på populära destinationer ända fram till den 15e december.

Det första erbjudandet lanseras en minut över tolv på måndag natt den andra september. Då finns det möjlighet att hyra bil i flertalet av Storbritanniens populära resmål, till ett pris som är 20% reducerat. Därefter följer en vecka med rabatterade priser för hyrbilar i Italien, USA och Kanada, Portugal and Madeira, Storbritannien och Irland, Tyskland, Österrike och Schweiz, Grekland, Malta, Spanien och Frankrike - allt till ett skarpt reducerat pris. Det kommer dagligen lanseras nya destinationer där de rabatterade priserna är tillgängliga, ända fram till den tionde september.

Besök www.holidayautos.se för att göra årets klipp på hela sjutton destinationer under veckans gång.

Datum   Destinationer inkluderade i kampanjen
Mån 2 Sept   Kanarieöarna
Tis 3 Sept   Italien
Ons 4 Sept   USA & Kanada
Tor 5 Sept   Portugal & Madeira
Fre 6 Sept   Storbritannien & Irland
Lör 7 Sept   Tyskland, Österrike & Schweiz
Sön 8 Sept   Grekland, Malta & Cypern
Mån 9 Sep   Spanien & Balearerna
Tis 10 Sept   Frankrike

Hope&Glory PR | 020 7566 9747
Jo Carr| jo.carr@hopeandglorypr.com | 07776 137 141
Don Ferguson | don.ferguson@hopeandglorypr.com | 07801 886 518
Nicola Gibbens| nicola.gibbens@hopeandglorypr.com | 07892 692 825

Holiday Autos
Under de 26 åren Holiday Autos har varit verksam på marknaden har företaget blivit erkänt som världens största och ledande biluthyrningsfirma för semesterfirare. Holiday Autos, som etablerades 1987, var den första biluthyrningsfirman att erbjuda sina kunder förbetalda hyrbilar till ett all inclusive-pris. Holiday Autos erbjuder de bästa priserna för de bästa bilmärkena, vilket är tillgängligt på företagets hemsida där man kan söka och jämföra mellan olika hyrbilar, dess priser och olika finesser. All inclusive-priset innebär även att du som kund aldrig betalar mer än vad som först sägs - det finns med andra ord inga dolda priser eller avgifter. Holiday Autos främsta samarbetspartners inkluderar Alamo, Avis och Hertz.

I juni 2013 blev Holiday Autos inkorporerat med CarTrawler, den globala plattformen för biluthyrning. CarTrawler hjälper partners i luftfart, resor, hotell och restaurang med lösningar för biluthyrning i 174 länder runt om i världen. Villkor: Klicka här

Contact Information