SOURCE: holiday autos

Holiday Autos

September 03, 2013 06:23 ET

Holiday Autos lanserer september salg

LONDON, UNITED KINGDOM--(Marketwired - Sep 3, 2013) -  Bilutleiespesialisten Holiday Autos lanserer i september 20 % avslag på sine leiebiler. Salget starter mandag 2. september og vil vare i 9 dager.

Ferierende som ønsker å nyte høst og vintersolen, eller som planlegger en høstferie med ungene, kan helt frem til 15. desember benytte seg av det gode tilbudet på en rekke populære destinasjoner.

Kanariøyene er først ute med det gode tilbudet. Et minutt over midnatt mandag 2. september har du tilgang til den reduserte prisen. Resten av uken kan du benytte deg av det samme gode tilbudet for Storbritannia, Irland, Canada, USA, Italia, Spania, Balearene, Tyskland, Sveits, Østerrike, Malta, Frankrike og Madeira.

Hver dag frem til midnatt tirsdag 10. september vil en ny destinasjon bli lagt til listen av land som tilbyr bilutleie til 20 % redusert pris.

Gjester kan besøke www.holidayautos.no for å gjøre sine bestillinger for sytten lokasjonene over neste uke.

Dato   Destinasjon
Mandag 2. september   Kanariøyene
Tirsdag 3. september   Italia
Onsdag 4. september   USA og Canada
Torsdag 5. september   Portugal og Madeira
Fredag 6. september   Storbritannia og Irland
Lørdag 7. september   Tyskland, Østerrike og Sveits
Søndag 8. september   Hellas, Malta og Kypros
Mandag 9. september   Spania og Balearene
Tirsdag 10. september   Frankrike

Hope&Glory PR | 020 7566 9747
Jo Carr| jo.carr@hopeandglorypr.com | 07776 137 141
Don Ferguson | don.ferguson@hopeandglorypr.com | 07801 886 518
Nicola Gibbens| nicola.gibbens@hopeandglorypr.com | 07892 692 825

Om Holiday Autos

Med over 26 år i bransjen regnes Holiday Autos som et av de største og mest ledende operatører på leiebilmarkedet for turister. Da Holiday Autos ble etablert i 1987 var de først ute med å tilby alt-inkluderende-forhåndsbestilte pakker. Siden den gang har de fortsatt med å gi sine kunder en leiebilopplevelse som både er enkel og stressfri.

Holiday Autos har de beste prisene fra de beste merkene. Du finner de alt-inkluderende tilbudene på et og samme sted og kan enkelt søke og bestille etter dine egne behov. Det er ingen skjulte priser, den prisen du ser er den priser du betaler. Holiday Autos sine leverandører inkluderer Alamo, Avis og Hertz.

I juni 2013 ble Holiday Autos kjøpt opp av CarTrawler, den globale bilutleie plattformen. CarTrawler har partnere i luftbransjen, selskap- og turistsektoren og har leiebilpakker i 174 land verden over.
Betingelser og vilkår: Klikk her

Contact Information