SOURCE: holiday autos

Holiday Autos

January 06, 2014 14:03 ET

HOLIDAY AUTOS LANSERER STORT JANUAR SALG

LONDON, UNITED KINGDOM--(Marketwired - Jan 6, 2014) - Ledende bilutleie spesialist Holiday Autos lanserer i januar 20% avslag på sine leiebiler. Salget starter mandag 6. januar og varer i 16 dager.

Ferierende som er tidlig ute med å planlegge sin ferien kan helt frem til 21. januar benytte seg av det gode tilbudet på en rekke populære feriedestinasjoner.

Hver eneste dag i salgsperioden legges et nytt feriemål ut . Da kan du fange opp fantastiske tilbud og forhåndsbestille din leiebil til nedsatt pris så lenge turen finner sted før 31. oktober 2014.

Mandag 6. januar, et minutt over midnatt, braker salget løs med 20% avslag på bilutleie på Kyrpos. De neste 15 dagene kan du benytte deg av det samme gode tilbudet for 28 ytterligere feriemål i land som Tyskland, Portugal, USA, Sør-Afrika, Island, Frankrike og Spania.

For å benytte deg av dette eksklusive tilbudet gå til www.holidayautos.no hvor du kan forhåndsbestille din leiebil til fantastiske priser.

   
Dato Lokasjoner som tilbudet gjelder for
Mandag 6. januar Kypros
Tirsdag 7. januar Tyskland, Østerrike og Sveits
Onsdag 8. januar Portugal
Torsdag 9. januar Sør-Afrika, De forente arabiske emirater og Marokko
Fredag 10. januar Hellas
Lørdag 11. januar Kroatia
Søndag 12. januar Storbritannia
Mandag 13. januar Spania
Tirsdag 14. januar Kanariøyene og Balearene
Onsdag 15. januar Frankrike og øyene Korsika, Martinique, Guadeloupe og Réunion
Torsdagy 16. januar Australia og New Zealand
Fredag 17. januar Island, Norge, Finland, Sverige og Danmark
Lørdag 18. januar Tyrkia
Søndag 19. januar Malta
Mandag 20. januar Italia og Sicilia
Tirsdag 21. januar USA
   

Om Holiday Autos

Med over 26 år i bransjen regnes Holiday Autos som et av de største og mest ledende operatører på leiebilmarkedet for turister. Da Holiday Autos ble etablert i 1987 var de først ute med å tilby alt-inkluderende-forhåndsbestilte pakker. Siden den gang har de fortsatt med å gi sine kunder en leiebilopplevelse som både er enkel og stressfri.

Holiday Autos har de beste prisene fra de beste merkene. Du finner de alt-inkluderende tilbudene på et og samme sted og kan enkelt søke og bestille etter dine egne behov. Det er ingen skjulte priser, den prisen du ser er den priser du betaler. Holiday Autos sine leverandører inkluderer Alamo, Avis og Hertz. 

I juni 2013 ble Holiday Autos kjøpt opp av CarTrawler, den globale bilutleie plattformen. CarTrawler har partnere i luftbransjen, selskap- og turistsektoren og har leiebilpakker i 174 land verden over.

Contact Information